Jump to content

Καλησπερα Σας !!!


CrazyMike

Recommended Posts

Καλησπερα σας ειμαι νεο μελος στο φορουμ!!!!!!

Με λενε Μιχαλη ειμαι 16 χρονων και τα τωρινα κατοικιδια που εχω ειναι ενας σκυλος λαμπραντορ 16 χρονων την Μπονυ και ενα κοκατιλ παπαγαλακι εξημερωμενο 4 μηνων τον Σμόκι !!!

Θελω βοηθεια διοτι αποφασισα να εισελθω στον υδατινο μαγικο κοσμο , μονο που δεν ξερω τιποτα αρχισα πριν λιγο να διαβαζω αλλα θα χαιρομουν πολυ αν με καθοδηγουσατε για αρχη .Ευχαριστω ολους σας !!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ορισες συνονοματε!

Χαιρομαι πολυ που μπηκες σωστα στο χωρο και οχι οπως εμεις οι περισσοτεροι...με καποιο ψαρι στη γυαλα δηλαδη και ζητωντας βοηθεια..

Ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο και μπορει να σου προσφερει πολλα! Ορεξη να εχεις,διαβασμα και οπως λενε και ι περισσοτεροι εδω,υπομονη.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες. Δαιάβασε εδώ:http://www.aquazone.gr/forums/topic/79915-c-dhnthoc-aadhaoeth-iaa-oi-aaioaenaassi/

για αρχή και άνοιξε ένα καινούριο θέμα (μιας και αυτό θα κλειδώσει σε λίγες μέρες) να μας πεις τι σκέφτεσαι να φτιάξεις (λίτρα ενυδρείου, ψάρια κτλ) για να ξεκινήσουν τα παιδιά εδώ να σε βοηθάνε. Καλή αρχή!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες και από εμένα.Τα παιδιά να ξέρεις θα σε βοηθήσουν πολύ.Εγώ με τις συμβουλές τους έφτιαξα ένα πολύ όμορφο ενυδρείο με μονομάχο , που το χαιρομαι και εγώ και το ψαράκι μου.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στημ παρεα ολοι εδω θα σε βοηθησουμε εμενα τα παιδια μ βοηθησαν και εφταξα ενα ενυδρειο 120 λιτρα.... Καλη συνεχεια στον μαγικο κοσμο του ενυδρειου....

Link to comment
Share on other sites

Μπες εδώ http://www.aquazone.gr/forums/forum/13-aaaieeu-dhaanss-aeoeiy-iaaniy/ και επέλεξε το "Νέο θέμα". Δώσε τον τίτλο που θέλεις στο θέμα σου στο ανάλογο πεδίο και στο κάτω παράθυρο (το μεγάλο) γράψε το μήνυμά σου.

Στο θέμα που θα ανοίξεις θα συζητήσουμε όσα θέματα θελήσεις και θα σου λυθούν μια μια οι απορίες. Δες τις κατηγορίες που υπάρχουν για να έχεις μια ιδέα για αργότερα που θα θελήσεις να ανοίξεις καινουρια θέματα. Εξερεύνησε λίγο το φόρουμ. Για αρχή μην ανοίγεις πολλα θέματα για τις απορίες σου, να ρωτάς οτι θέλεις σε αυτο που θα ανοίξεις.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
Link to comment
Share on other sites

:welcomeXL:

:welcomeXL:

:welcomeXL:

Σούπερ σκυλάκια τα λαμπραντόρ!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...