Jump to content

Νεος Με Το Χομπι Αυτο...


Alexandros Mavraidis

Recommended Posts

καλησπερα ονομαζομαι αλεξανδρος. ειμαι καινουριος στο χομπι αυτο. παντα μ αρεσαν τα ψαρια εχω χρυσοψαρα..ααλλα τα χρυσοψαρα ειναι ευκολα.τυχαια μου εκατσαν κατι ενυδρεια. και ειπα να βαλω τροπικα στα οποια κι ειμαι ασχετος. το ενυδρειο που εχω ειναι 80 λιτρα. πηρα το καταλληλο φιλτρο και θερμοστατη... το ενυδρειο εχει χαλικι κατω...ειχε απο πριν που ειχε ψαρια μεσα. το επλύνα πολυ καλα. κι εβαλα και καποιες πετρες. αφου τα δουλεψα αυτα μια βδομαδα με τα φαρμακα biofilter kai start plus ηρθε η ωρα για τα ψαρια. στην αρχη μου ειπε ο πετ σοπας να βαλω τιγρακια. δεν ξερω το λογο. εβαλα λοιπον. δεν μ αρεσαν και πολυ και μετα απο μια μερα πηγα και πηρα αγγελοψαρα. οπως ειπα δεν ξερω αλλα μου ειπε εκει οτι ανηκουν στην ιδια κατηγορια των ημιαγριων. πηρα επισης και καρχαριακια. δυστυχως ομως τ αγγελοψαρα δεν. το ενα ψωφισε τη δευτερη μερα. και το αλλο που εχω δεν ειναι καθολου ζωηρο... οπως ηταν και δεν ξερω τι φταιει. κι αν τελικα κανουν σ αυτο το ενυδρειο. κι επισης τι ειδη θα μπορουσα να βαλω.ακομα παραγγειλα πλαστικα φυτα και αλλη διακοσμιση γιατι στο πετ σοπ μου ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολο το αληθινο φυτοο θελει κλαδεμα κ.α κι οτι δεν πιανει σε χαλικι...

Link to comment
Share on other sites

Οπως πάντα κλασικές ιστορίες πετσοπάδων. Πριν αγοράσεις οτιδήποτε, καλό θα ηταν να συμβουλευτείς τα μέλη του φόρουμ για να ξεκινήσεις σωστά. Δώσε ηροφορίες για το ενυδρειο σου (διαστάσεις, φιλτρο, υλικά φίλτρου, μετρήσεις κτλ) και θα ακούς μονο τα παιδια εδώ και όχι τον πετσοπά. Να πουλήσει θέλει ο κύριος όπως φαίνεται.

Διάβασε εδώ

http://www.aquazone.gr/forums/topic/79915-c-dhnthoc-aadhaoeth-iaa-oi-aaioaenaassi/#entry717028

Συμπλήρωσε αυτη τη φόρμα

http://www.aquazone.gr/forums/topic/50683-oeunia-dhanioossaoco/#entry464578

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες λοιπον!Στρωσου στο διαβασμα κ πριν κανεις οτιδηποτε ρωτα τα παιδια απο το φορουμ κ ολοι θα σε βοηθεισουν προθυμα!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες! Ανοιξε το θεμα σου στην κατηγορια του γλυκου να το συζητησουμε εκει γιατι εδω θα κλειδωσει σε λιγες μερες!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στην παρέα. Αν έχεις όρεξη και διάθεση για αλλαγη, μπορείς να φτιάξεις ένα όμορφο ενυδρειο. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες και απο μενα οπως σου ειπαν τα παιδια παραπανω πολυ διαβασμα υπομονη και ολα θα πανε καλα

Και ναρωτας τα παντα μη φοβασε ολα τα παιδια ειναι προθημα να σε βοηθησουν. Με το να ρωτας πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση να ξερεις οτι κερδιζεις χρονο για να παει πιο γρηγορα καλα το ενυδριο σου και χρημα για να μην πετας ασκοπα χρηματα σε πραγματα τα οποια ειναι αχρηστα και το καθε πετ σοπ θελει να πουλησει

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε! Μήν ανησυχείς όλα διορθώνονται αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς. Άνοιξε ένα θέμα στο Γλυκό όπως σου είπαν και ρώτα πρίν κάνεις κάτι πάνω στο ενυδρείο.

Link to comment
Share on other sites

παιδια διαβασα λιγο...στο ενυδρειο δεν εχω καπακι...δεν μ αρεσε θελω να τα βλεπω απο πανω...ομως αυτο εχει και σαν αποτελεσμα να πεφτει γρηγορα η σταθμη...καθε ποτε πρεπει να το συμπληρωνω το νερο. και τα φαρμακα ποτε τα βαζω...εμενα μου ειπαν 3ml καθε μηνα!

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να βάλεις μια γενική φωτογραφία του ενυδρειου σου να το δούμε; Για το φιλτρο δε μας έχεις πει τίποτα ακόμα, ούτε για τυχόν μετρήσεις. Τι φιλτρο έχεις και πως ξέρεις οτι ειναι κατάλληλο; Σου το είπε ο πετσοπάς κι αυτό όπως για τα "ημιάργρια" ψάρια; Προσωπικά σου ζήτησα στο πρωτο μου πόστ μερικά πράγματα (παρουσίαση ενυδρειου) αλλα δε βλέπω να ανταποκρίνεσαι και αυτές ειναι σημαντικές πληροφορίες που πρεπει να γνωρίζουμε για να σου απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σου και να μη σου λέμε αρλούμπες. Λοιπόν, θα κάνεις μια παρουσιάση του ενυδρειου σου για να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε;

.....άνοιξε ενα καινούριο θέμα στην κατηγορία του γλυκού νερού για να τα πούμε όλα εκεί, γιατι αυτο το θέμα σε λίγες μέρες θα κλειδώσει.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...