Jump to content

Θρυμματίζονται Οι Τροφές


Recommended Posts

Έχω ένα θέμα με τις τροφές μου (τα flakes) και ήθελα να δω αν το παθαίνω μόνο εγω για κάποιο λόγο ή συμβαίνει και σε άλλους. Όλες οι τροφές που έχω σε μορφή flakes, εκτός από τη σπιρουλίνα, είναι θρυμματισμένες μέσα στις συσκευασίες με αποτέλεσμα κάθε φορά που ταίζω, να πιάνει μια ελαφριά "χιονόπτωση" σε όλη τη στηλη του νερού, αφού πέρα από τα δύο φίλτρα βαράνε και δυο κυκλοφορητές μόνιμα και σκορπάει παντού. Το θέμα δεν είναι τόσο οτι γίνεται χαμός στο νερό όσο αν τα ψάρια τρέφονται σωστά και καλά. Τρώνε την ποσότητα που πρέπει ή που θέλουν ή επειδή τα flakes είναι πολύ πολύ μικρά, δεν αρπάζουν την τροφή που πρέπει;

Το θέμα το είχα και παλιότερα και αγόρασα νέες τροφές για να ρίχνω flakes στα ψάρια και οχι σκόνη αλλά άλλες μου ήρθαν ήδη θρυμματισμένες και άλλες θρυμματίστηκαν στην πορεία. Κάνω εγώ κάτι λάθος ή συμβαίνει και σε άλλους; εχει αρνητικές συνέπειες στη σωστή διατροφή των ψαριών μου...... το μόνο που το χαίρεται πραγματικά νομίζω, είναι ένα Mainganο ενός εκατοστού που μόνο αυτά χωράνε στο στόμα του.

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως ειναι στο πατο της συσκευασιας υποθετω? Εχεις κοιταξει εαν ειναι ληγμενες οι τροφες? Παντως ειναι πολυ λογικο γινεται σε πολυ κοσμο, συνηθως απο τις τεραστιες μεταφορες κλπ κλπ θρυμματιζονται σαν φυσιολογικο αποτελεσμα. Περαν αυτου τη ''σκονη'' δυσκολα θα τη τσιμπησει ψαρι, αλλα οταν μιλαμε για αφρικανες δε νομιζω να εχουν θεμα. Θα φανε και το ''περιτυλιγμα'' που λεμε οποτε δε νομιζω να αντιμετωπισεις θεμα. Μια καλη πατεντα ειναι η αναμιξη τροφων απο το ''πανω πανω' της συσκευασιας για να μην εχεις ποτε αυτη τη''σκονη''.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...