Jump to content

Coral Box D700 Dc Skimmer


ALKIBIADHS2014

Recommended Posts

CORAL BOX D700 DC SKIMMER

Γεια σας παιδια,εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο εδω το σκιμμερ?
http://www.fish-street.com/product_details.php?category_id=1&item_id=632&currency_code=EUR
Εχω μπει σε πολλες σκεψεις φαινεται καλο κατασκευαστικα με μια πρωτη ματια.
Αυτο βεβαια που με ενθαρρυνει να το αγορασω ειναι το γεγονος οτι εχει πολυ μεγαλη αντλια και ριχνει αρκετο αερα(900l/h).Το καλυτερο βεβαια ειναι οτι αφενος την ανλτια JEBAO DC3000 που εχει τη χρησιμοποιω σαν επιστροφη απο το σαμπ,οποτε την ξερω,λειτουρει αψογα ολο αυτο τον καιρο και την εμπιστευομαι απολυτα!
Κι αφετερου ειναι 24V DC γεγονος που θα μου επιτρεψει να χρησιμοποιω το σκιμμερ στις διακοπες ρευματος με τις 2 12V μπαταριες σε σειρα οπως εχω κανει και με τις υπολοιπες DC αντλιες που εχω απο tunze και jebao,αρα δεν θα διακοπτεται ποτε η οξυγονωση και ο καθαρισμος του νερου.

Περιμενω με ανυπομονησια τις αποψεις σας κι φυσικα αν κανεις εχει χρησιμοποιησει το εν λογω σκιμμερ επιβαλλεται να μου πει την γνωμη του!

Με εκτίμηση

Link to comment
Share on other sites

Έχω το dc 500 σε συνολικά 500 λτ!

1 μήνα τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος !

Link to comment
Share on other sites

Την αντλια την ξερουμε σχεδον ολοι, πολυ καλη φαινετε εως τωρα, μονο την αξιοπιστία της να δουμε σε βαθος χρονου. Το impeller δειχνει να ειναι ενταξει, αυτος ο τύπος impeller χρησιμοποιηται σχεδον απο το συνολο της βιομηχανίας σκιμμερ οποτε πολυ δυσκολο να παει κατι στραβά.

Δεν θα βασιζομουν παντως στα λιτρα που λεει οτι τραβαει για το θεμα της απόδοσης του. Δεν εχει δοκιμαστεί ακομα για σιγουριά. Αλλα σιγουρα, σαν καθε κινεζικός εξοπλισμός, απο τα λιτρα που λεει οτι κανει θα τα μειωνα στο μισό για μεγαλύτερη ακρίβεια και σιγουριά οταν το ενυδρειο φωρτωσει σε φορτιο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...