Jump to content

Προπαραγγελια Stendker Τελος Φεβρουαριου !!


Zacharopoulos

Recommended Posts

Καλησπερα

Ετοιμαζουμε παραγγελια Stendker και οπως παντα ετσι και τωρα δινουμε την δυνατοτητα σε οποιον θελει να Προπαραγγειλει τα ειδη που θελει και να κερδισει καλυτερη τιμη.

Stendker Preorder List 2015.xls

Οι τιμες αυτες ισχυουν μονο για την προπαραγγελια και δεν συμπεριλαμβανουν ΦΠΑ

Θυμηθειτε οτι μονο το καταστημα μας κραταει τα ψαρια της προπαραγγελιας αρκετο καιρο ωστε να σιγουρετουμε για την υγεια τους πρωτου τα παραλαβουν οι ενδιαφερομενοι , και σας καλυπτει σε οποιοδηποτε προβλημα προκυψει με τα ψαρια που θα παραληφθουν (πχ μορφολογικα προβληματα-δυσμορφιες , προβλημα στην αναπτυξη κτλπ)

Η διαδικασια ειναι απλη. Μας ενημερωνετε στο preorder@fish-petplanet.com για το ειδος , το μεγεθος και την ποσοτητα που σας ενδιαφερει , σας απανταμε με το συνολικο κοστος ( το οποιο μπορειτε να υπολογισετε και εσεις ) και μας εξοφλειτε το ποσο ωστε να ξεκινησει η διαδικασια. Οταν παραλαβουμε και αφου σιγουρευτουμε για την υγεια των δισκων , σας ενημερωνουμε και ερχεστε να παραλαβετε ( ή αποστελουμε ) την παραγγελια σας.

Σημειωση: Για το μεγεθος 5 cm δεν μπορουμε να υποσχεθουμε την παραδοση των δισκων αν η ποσοτητα δεν ειναι 5 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του , και αντιστοιχα για το μεγεθος 6,5 cm αν η ποσοτητα δεν ειναι 3 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του.

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλημερα

Σας ενημερωνουμε οτι η προπαραγγελια θα κλεισει αμεσα , μιας και ηδη εχουν μαζευτει αρκετες προπαραγγελιες , οποτε αν καποιος ενδιαφερεται να συμμετεχει ας μας στειλει ενα email Με τα ειδη και τις ποσοστητες και αν κρινουμε οτι χωρανε στην προπαραγγελια και στα ενυδρεια μας θα το προχωρησουμε

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...