Jump to content

bouboulas

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  1,700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

bouboulas last won the day on September 25 2017

bouboulas had the most liked content!

Community Reputation

452 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Location
  Περαμα- Πειραιας
 • Interests
  Υποβρύχιο ψάρεμα Κατασκευές Στατικός μοντελισμός.

Previous Fields

 • Νομός
  Αττικής
 • Χώρα
  Hellas

Recent Profile Visitors

1,667 profile views
 1. Happy Birthday bouboulas!

 2. Να είσαι καλά Παρασκευά σε ευχαριστώ ! Έχω και γω μικρόβιο με τον μοντελισμό Στα δικά έχουν πιάσει πενταετία Νομίζω αν φτιαχτεί σωστά δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Μόνο τα χρώματα ίσως να ξεθωριάζουν μετά από χρόνια. Γιαυτό μπαίνει η ρητίνη. Όταν στεγνώσει πλήρως αδρανοποιείτε Όπως στα είπε ο Σωτήρης παραπάνω.
 3. Κάποια στιγμή θα παρουσιάσω μια πλάτη χαμηλού προφιλ για μικρά ενυδρεία όπου θα καταναλώνει όσο το δυνατών λιγότερα λίτρα.
 4. Να είσαι καλά Γιάννη σε ευχαριστώ !!!
 5. Σε ευχαριστώ Σωτήρη Απαραίτητη δεν λες τίποτα .... Να είσαι καλά Δημήτρη σε ευχαριστώ ! Να είσαι καλά, ευχαριστώ ! Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι της άποψης ότι οι εμπειρίες και οι γνώσεις πρέπει να μοιράζονται Αν και δεν είναι δικό μου το ενυδρείο όταν τελειώσει με το καλό κατι θα βάλω. Για την ώρα έχει δουλειά το καπάκι του που θέλει τροποποίηση και εγκατάσταση ηλεκτρικών.
 6. Με αφορμή την κατασκευή της πλάτης για το ενυδρείο του φίλου μου του Κώστα, σκέφτηκα να παρουσιάσω την κατασκευή της βήμα, βήμα. Οι διαστάσεις της πλάτης είναι 2 μέτρα επί 0,60 Βέβαια μπορεί να φτιαχτεί σε οτιδήποτε διαστάσεις και σε ότι σχέδιο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Το υλικό είναι φελιζόλ. Το συγκεκριμένο φελιζόλ είναι μεγάλης φυσαλίδας και είναι αρκετά δύσκολο στο χρωματισμό του και στην στεγανοποίηση του. Το καλύτερο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για πρώτη φορά, είναι το DOW που έχει μικρή φυσαλίδα και στεγανοποιεί πολύ πιο εύκολα. Δυστυχώς το DOW βγαίνει μόνο
 7. Κώστα πλέον έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα και στην κατάσταση που είσαι, όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι μας, ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Κοίτα να βρεις δουλειά και να σταθείς πάλι γερά στα πόδια σου και το χόμπι εδώ θα είναι.
 8. Α ρε τρελοκομείο Τι ομορφιές έχεις φτιάξει. Πάντος αν θες κυανοβακτήριο και απτέσιες έλα να σου δώσω κάνα δυο κουβάδες να έχεις να ταλαιπώρησε……..
 9. Ναι Δημήτρη. Πέρα από το μπάνιο σε θαλασσινό νερό για λίγα λεπτά στο ψάρι που έχει πρόβλημα, πλέον δεν κάνω τίποτα άλλο. Χώρο και χρόνο για καραντίνα δεν έχω, οπότε είναι κρίμα να κάνω σε ένα ολόκληρο ενυδρείο θεραπεία ταλαιπωρώντας τα υγείες ψάρια για ένα ψάρι και μόνο.
 10. Πάνε πολλά χρόνια που έχω κόψει να ρίχνω τα μαγικά ματσούνια των εκάστοτε εταιριών, ότι ζουμί και να είναι αυτό. Ακόμα και με τις τροφές έχω ένα θέμα Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μικρόσωμα ψάρια έχουν μικρό χρόνο ζωής στο ενυδρείο και όσο μεγαλώνει το μέγεθος αυξάνεται και η περίοδος της ζωής τους ότι ζουμιά και αν ρίχνεις.. Τα υπόλοιπα είναι κόλπα των εταιριών για να κονομάνε χρήμα. Μην ξεχνάμε το ψάρι δεν είναι ούτε γάτα ούτε σκύλος ούτε κάποιο άλλο κατοικίδιο να το πας στον κτηνίατρο να δει τι έχει . Αν αρρωστήσει, στην φύση θα γίνει τροφή για τα υπόλοιπα και στ
 11. Χρόνια πολλά καλή χρονιά Με υγεία ευτυχία και λιγότερη φορολογία
×
×
 • Create New...