Jump to content

RUtalking2me

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  AQUATLANTIS 120 LTR κοινωνικό, με φυτά χαμηλών απαιτήσεων

Previous Fields

 • Νομός
  Αττικής
 • Χώρα
  Hellas

Recent Profile Visitors

455 profile views
 1. προσωπικά εγώ έχω κόψει τα λάστιχα στο ύψος του ενυδρείου και τα έχω σχεδόν τελείως κάθετα. ταπεινή μου γνώμη εκεί βρίσκεται το πρόβλημά σου. Άν τα παιδιά τα έχουν χαλαρά όπως εσύ στο βιντεάκι χωρίς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αέρα, είμαι λάθος.
 2. έχω την εντύπωση πως παίρνει αέρα. Μετά από κάθε άνοιγμα θέλει κούνημα στην επανεκίνηση και όταν εγώ πήρα το 306, μου είχαν πει τα λάστιχα να ειναι σε κάθετη θέση. Έχεις προβλήματα ροής και το καθαρίζεις μια φορά τον μήνα;
 3. πάντως ένα τιπ που μου έχει πει ένας φίλος ελαιοχρωματιστής- χωρίς να το έχω δοκιμάσει - ρίχνουμε στο χρώμα 2 κάψουλες βανίλια ζαχαροπλαστικής και μυρίζει σαν κέικ.
 4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και χαρά για όλους μας.
 5. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Το 2017 να φέρει περισσότερες χαρούμενες στιγμές και λιγότερες σκοτούρες...και ένα 240λιτρο.
 6. Καλησπέρα και χρόνια σου πολλά, την προηγούμενη εβδομάδα είχα δει κάτι λίγους στο petsupermarket στον Κηφισσό.
 7. Χρόνια καλά και ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
 8. ψάχνοντας και σε σχέση απόδοσης τιμής κατέληξα στο fluval. είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά δεν έχω κριτήριο επιλογής καθώς το προηγούμενο ήταν εσωτερικό.Αναγκάστηκα να παρέμβω στο καπάκι,δεν ήταν κάτι το τρομερό.Τώρα τα σπιράλ δυστυχώς έχουν θέμα.Δεν μπορείς να δεις αν είναι καθαροί, όσο και να τους καθαρίζεις πάντα μένεις με την αμφιβολία.
 9. φίλε μου όλα τα σκυλιά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων(Π.Χ ΜΑΛΤΕΖ) μαδάνε κυρίως άνοιξη και φθινόπωρο και περισσότερο τα κοντότριχα.Γνώμη μου να πας σε μια φιλοζωική και βρες το πιό μικρόσωμο που υπάρχει αφου υπάρχει πρόβλημα χώρου και πολύ σωστά σκέφτηκες.Μπορεί να μη έχεις σκύλο ράτσας,άλλά πάλι θα έχεις αποκτήσει δύο μάτια που θα σε κοιτάζουν με λατρεία.
 10. Οι περισσότεροι στο πάτωμα τα έχουμε.Αθόρυβο είναι, κραδασμοί δεν υπάρχουν και σου συνιστώ το 206 για να μη δουλεύει τσίτα ακόμα και αν βάλεις κι άλλα ψάρια μέσα.Για το καπάκι αν δεν έχει μεγάλα κενά θα χρειαστεί να περέμβεις εκτός αν αλλάξεις τους μαμά σπιράλ σωλήνες με τον πράσινο και έτσι θα μπορείς να παίξεις και με spray bar αν θέλεις, γιατί η fluval δεν έχει.
 11. δεν γνωρίζω διαστάσεις,αλλά η εταιρία δίνει άλλον κωδικό στα 106 & 206 και άλλον στα 306 & 406 οπότε λίγη προσοχή αν πρόκειται να αλλάξεις λάστιχο μιας και ο rastafarian εχει δίκιο για το καθάρισμα.
 12. είναι λίγο πιό κάτω από εκεί που ήθελα,γιατί δεν βοηθάει το καπάκι(οπτικά δηλαδή, γιατί λειτουργικά είμαι οκ).Άν θέλεις μεγαλύτερο σωλήνα σε προηγούμενη αναφορά είχε γράψει φίλος για ηλεκτρολογικό σωλήνα τον οποίο κόβεις στα μέτρα σου.Επίσης για τις άκρες στα σπιράλ επειδή χρειάστηκε να τα κοντύνω, τα άσπρα τα έβαλα ξανά με ενυδρειακή σιλικόνη και δεματικά χωρίς να έχω διαροές,αλλά δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου.
 13. full ροή στα 110 λίτρα δεν στο έχει κάνει πλυντήριο;στα ίδια λίτρα το έχω χαμηλώσει από κάτω.Για spray bar αγόρασα έναν σωλήνα εισαγωγής άνοιξα τρύπες,τον προσάρμοσα με μιά γωνία ποτίσματος και ένα κομμάτι λάστιχο ως μούφα, χρησιμοποίησα και βεντούζα από συγχωρεμένο θερμοστάτη και ψιλοκάναμε την δουλειά μας.
×
×
 • Create New...