Jump to content

Rigas Stamboulis

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  110lt ενυδρείο με fancy χρυσόψαρα

Previous Fields

 • Νομός
  Χαλκιδικής
 • Χώρα
  Hellas

Recent Profile Visitors

105 profile views
 1. Μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο καιρό έκανε να το παραλάβει κ σε τι κατάσταση ήταν?
 2. Καλησπέρα. Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με αξιόπιστα ελληνικά κ όχι μόνο μαγαζιά κ σάιτ που θα μπορούσα να αγοράσω lionhead χρυσόψαρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 3. Ευχαριστώ πολύ. Μιας κ ανέφερες τροφές βυθού στις διακοπές όταν λείπετε ποιες τροφές προτιμάτε?
 4. Έδωσα αρακά κ έστρωσε. Τα πέλλετ τα μουλιαζω κ μτ βυθίζονται κανονικά. Ξέρω ότι δεν κάνει να τρώνε από την επιφάνεια. Τροφή του δίνω αρακά πέλλετ κ 2 οιδών φλεικς.
 5. Fancy ειναι. Επειδή δεν είναι βυθιζόμενα τα μουλιαζω πρώτα κ μετά ταιζω για αυτό μου έκανε εντύπωση.
 6. Καλησπέρα κ χρόνια πολλά! Σήμερα καθώς τάισα το χρυσόψαρο τροφή σε μορφή πέλλετ παρατήρησα το εξής. Πρήξιμο στην κοιλιά κ μια ελαφριά έλλειψη υπερκινητικότητας που έχει συνήθως. Το ερώτημα Μ είναι αν το πέλλετ του προκάλεσε βαρυστομαχια
 7. Παιδιά SOS! Στο ενυδρείο μόλις παρατήρησα κάτι άσπρα σκουλικακια στην διάμετρο μιας κλωστής. Ξέρει κανείς τι είναι κ πως εμφανίστηκαν? Η φωτό είναι με ζουμ
 8. Πέρασε λίγος καιρός και σκέφτηκα να κάνω μια ενημέρωση για τον μικρό μου φιλο. Από την πρώτη κιόλας ευδομαδα στο νέο ενυδρείο άρχισαν να εμφανίζονται κάποια άσπρα σημάδια είτε σε μορφή στίγματος είτε σαν λευκή τριχα αλλά μετά από μια μέρα να μην υπάρχει τπτ κ μτ από 2 3 μέρες φτου κ από την αρχη. Την προηγούμενη εβδομάδα ξυπνάω το πρωί και κάνω τον καθημερινό Μ έλεγχο πριν τη δουλειά κ βλέπω το κάτω χείλος άσπρο. Λέω οκ το παρακολουθώ κ αν χειροτερέψει ζητάω βοήθεια στο φόρουμ. Το επόμενο πρωί είχε αρχίσει να υποχωρεί κ το μεθεπόμενο σχεδόν τπτ. Εχθές βλέπω πάλι λευκές τριχουλες στην ουρά κ στο άνω πτερύγιο κ σμρ στα ίδια σημεία έλειπαν μικρά κομματάκια. Είναι κάποιο παράσιτο ή κτ άλλο? Να κάνω θεραπεία ή όχι? Η συμπεριφορά κ η όρεξη πάντως δεν αλλαξε καθόλου!
 9. Αυτό είχε στο καπάκι του ενυδρείου.... Οπότε τι κάνουμε τώρα?
 10. Από διακόσμηση έτσι θα μείνει εκτός αν στο μέλλον βάλω ψιλο χαλίκι ή άμμο. Το φως είναι άσπρο κ μπλε.
 11. Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος διότι παρέλαβα το καινούριο ενυδρείο και το εξωτερικό φίλτρο. Το τακτοποίησα και ιδου (ακολουθεί αμέσως μετά). Ένα κομμάτι ξύλου μερικές πέτρες κ μια ανουμπια και έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους του κάτοικους.
 12. Από ότι είδα είτε sump είτε εξωτερικό χωρίς τρυπες στο ενυδρείο χρειάζεται δοχείο,σωλήνες, μια αντλία νερού ή κυκλοφορητή, προερετηκα βάνες για έλεγχο ροης, βιολογικό υλικό κ σφουγγάρι. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ εύκολο κ δεν ξέρω αν αυτό είναι παγίδα. Το φίλτρο από την άλλη που Μ έστειλες είναι με μικρή διαφορά ακριβότερο οπότε μάλλον αυτό θα είναι κ η κατάληξη.
×
×
 • Create New...