Jump to content

koronis.v

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by koronis.v

 1. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..να συνεχίσω κανονικά την χρήση τροφής?
 2. Καλημέρα στην ομάδα την περασμένη εβδομάδα στήθηκε ένα νέο ενυδρείο φυτεμένο με εύκολα φυτά για το πατρικό μου σπίτι είναι 75 λίτρα και θα φιλοξενήσει Γκάμπι αυτό που με προβληματίζει είναι πώς την δεύτερη μέρα αφού στήθηκε και πρόσθεσα τροφή και βακτήρια το νερό θόλωσε και παραμένει ακόμα έτσι η τροφή αλλάζετε αν 2 ημέρες το φίλτρο είναι DoPhin ASTRO 2210... είναι φυσιολογική η θολούρα?
 3. Μπορείς να δεις και αυτό το φίλτρο έχει και το βιολογικό υλικό μέσα εγώ είχα το 1000 και ήταν κομπλέ https://misirlis-aquarium.gr/30-eksoplismos/4507-aquael-turbo-filter-500-εσ-φίλτρο-5905546133357.html
 4. Πφφφ αυτό με τής γαρίδες το έχω σκεφτεί και εγώ ότι μπορεί να είναι ότι πιο δύσκολο ..με τα ξύλα τι εννοείς θα τα τρίψω καλά θα τα βράσω και θα τα αφήσω σε νερό αρκετές μέρες πρίν τα τοποθετήσω αλλά τι θέματα μπορεί να προκύψουν?
 5. Επίσης πώς θα βγάλω τής γαρίδες καμία ιδέα?
 6. Ωραία ευχαριστώ πολύ τώρα θέλω να ρωτήσω αύριο λέω να πάω μια βόλτα μέχρι το ποτάμι να προμηθευτώ κάποια ξύλα ... μπορώ η υπάρχει περιορισμός αν μπορώ τι διαδικασία χρειάζεται?
 7. Έχεις να μου προτείνεις κάποιας ετεριας γτ δεν έχω ιδέα επίσης για το σοιλ που σας είπα έχεις κάποιο σχόλιο?
 8. Αν πάρω αυτό https://www.greenaqua.gr/co2-dioxeidio/co2-set/πλήρες-σετ-co2-2kg-detail δεν χρειάζεται κάτι άλλο για το co2?
 9. Καλημέρα και ευχάριστο πολύ για την βοήθεια θέλω να ρωτήσω έχετε δουλέψει αυτό το σοιλ https://misirlis-aquarium.gr/60-ypostromata_diakosmisi/6122-aquaforest-αf-lava-soil-black-5lt.html αξίζει η δεν είναι αξιόπιστο ? Επίσης τη θα χρειαστώ από λιπάσματα ?
 10. Δηλαδή για το δικό μου που είναι 80χ30 θα φτάσει 9λιτρα
 11. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κάποιες εταιρείες το πουλάνε σε κιλά και κάποιες σε λίτρα υπάρχει διαφορά?
 12. Το σοιλ ποσά εκατοστά πρέπει να είναι και σε κάποια τα μετράνε με λίτρα και καμιά με κιλά είναι το ίδιο?
 13. Nymphaea Lotus Alternanthera Reineckii Mini Pogostemon Erectus Nesaea Crassicaulis Και θα κρατήσω και από αυτά πού έχω και θέλω και κάποια που κολιουντε στα ξύλα σαν γρασίδι..
 14. Από φωτισμό έχω τ5 2χ28 δεν αρκούν λες για μέτρια φυτά
 15. Καλησπέρα στην ομάδα απόφασησα να αλλάξω την τωρινή εικόνα του ενυδρείου μου και να κάνω ένα στήσιμο με περισσότερα ξύλα και πέτρες και να αλλάξω το υπόστρωμα γτ κατά το στήσιμο είχανε γίνει λάθη και στην πορεία να προσθέσω co2 για να μπορέσω να βάλω και λίγο πιο δύσκολα φυτά το ενυδρείο είναι 100 λύτρα θέλω να ρωτήσω τι να κάνω από υπόστρωμα και τη θα χρειαστώ για την μελλοντική χρήση co2 γτ δεν έχω ιδέα.. Το ενυδρείο τώρα
 16. Καλησπέρα τελικά άλλαξες κάτι στο ενυδρείο?
 17. Να ρωτήσω και κάτι άλλο υπάρχει θέμα με τόν πληθυσμού τούς οστε να βλάψει το ενυδρείο γτ μέσα σε 2 μήνες από 5 έγιναν 20 και σε λίγο θα είναι παντού..
 18. Εντάξει δεν πειράζει και εγώ αχρομες της αγωρασα να κάνω κάτι με τροφή η να της αφισω οπός είναι γτ δεν τούς ρίχνω τιπ πέρα από τα ψάρια που ταιζω..
 19. Είναι και κάποιες μαύρες αν παρατηρήσεις την δεύτερη φώτο..
 20. Καλημέρα στην ομάδα.. πρίν από 2 μήνες περίπου περνούσα από ένα πετσοπ εδώ στην περιοχή μου και οπός κοίταξα είδα κάτι γαρίδουλες έκπληκτος λοιπόν γτ δεν περίμενα να βρω κάτι τέτοιο εδώ στην Καρδίτσα Μπένο να ρωτήσω βεβεα δεν ήξερε να μου απαντήσει τι ίδιος ήταν αλλά το χρώμα τους ήταν διαφανές ...δεν κατάφερα να αντισταθώ και αγόρασα 5 τον πρώτο για τουλάχιστον 1 Μήνα και 10 μέρες δεν έβλεπα ούτε μια και θεωρείσα πως γίνανε μεζές τον τελευταίο καιρό όμως έχουν ξεφύγει και μπορώ να πω πως είναι τουλάχιστον 20 αλλά διαφορετικού χρώματος μήπως από τη φώτο μπορεί κάποιος να μου πει επίσης δεν τής
×
×
 • Create New...