Jump to content

Ηρώ Κόκ.

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τα Ενυδρεία μου
  60 λιτρα

Previous Fields

 • Νομός
  Θεσσαλονίκης
 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό τα γκάπυ να κολυμπάνε λες και τους έχω ρίξει σπιντ στο νερό??? Τα χάνει το μάτι μου κάποιες φορές από την ταχύτητα που πιάνουν!!
 2. Καλησπέρα! νερο καθαρο επιτελους ψαρια πανε πανω κατω περα δωσε όλα καλα!! και με ενα μωρο!
 3. ρίχνω 1ml 2 φορές την εβδομάδα που μου έδωσε!
 4. εγψ δεν πήρα υποστρωμα για τα φυτα. μονο ψιλο χαλίκι και φύτεψα τα φυτά μου. μια χαρα είναι προς το παρόν!
 5. Λες να βάλω κ εγώ?? Πόσα λίτρα έχεις ενυδρειο?
 6. Έχω και εγώ γκαμπυ κ νέον. Και σκεφτόμουν τα αγγελοψαρα.. πως είναι από συμπεριφορά? Μπορούν μαζί αυτά τα είδη??
 7. Καλησπέρα... Η αναταραξη διάβασα ότι γίνεται τοποθετώντας το φίλτρο ψηλά. Το θέμα είναι ότι εμένα έχει θέση και για τον θερμαντήρα το φίλτρο. Και αν το βάλω ψηλά πιο πάνω από το σημάδι που έχει σαν μικρότερο ύψος νερού κινδυνεύει να κάνει ο θερμαντήρας. Τι μπορώ να κάνω? Αν βάλω χύμα τον θερμαντήρα στο ενυδρείο και σηκώσω το φίλτρο παίζει?
 8. Ναι έτσι λέω... Τώρα αν κάνει και κάποιο άλλο για γκάπυ μπορεί να βάλω να εχει ποικιλία😁. Επίσης σήμερα γέννησε η γκαπυνα!! 1 βέβαια χαχα αλλά ξεκίνησε! Ας ελπισω ότι δεν θα το φάνε..
 9. οχι οχι.. δεν καταλαβα καλα μαλλον τι είναι το syb. όχι δν έχω. το ευχάριστο είναι ότι ξεθόλωσε το νερό και τα ψάρια έχουν κίνηση μέσα στο νερό!!
 10. Επίσης παρατήρησα αυτά πάνω σε ένα φύλλο.. γνωρίζουμε τι μπορεί να είναι?
 11. Τι εννοείς διαμερίσματα? Είναι ενιαίο το ενυδρειοτο φίλτρο είναι εσωτερικό το έχω τοποθετήσει στη πλατη. Δεν μπορώ να δω τώρα τη μάρκα του κ τα χαρακτηριστικά του. Οπότε αφήνω το νερό ως έχει... Οκκ
 12. έχω σκοπό να δώσω τα νέον με κάποιο τρόπο και να πάρω χαρέμι με γκάπυ και ίσως και κάποιο άλλο που κανει μαζί τους. αλλά προς το παρόν μέχρι να έρθει σε ισορροπία το ενυδρείο...
 13. Γενική κατηγορία ενυδρείου (Κοινωνικό, Αφρική Λίμνες, Αφρική ποτάμια, Αμαζόνιος, Νότια Αμερική γενικά, Ασία - Ωκεανία, Δίσκοι, Κρύου νερού, Ασπόνδυλα, Φυτεμένο τοπίου, άλλη κατηγορία) Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 60*35*30 Συνολικά Λίτρα:61 Sump (λίτρα):58 Οργανισμοί Φυτά:3 διαφορετικα αλλά δενξερω ονοματα ακομα Ψάρια:2 γκαπυ (ζευγαρι) και 2 νέον Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Πέτρες: Ξύλα: 1 Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: χαλίκι 2mm Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 1λάμπα led Διάρκεια φωτισμού:9 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: το είχε το ενυδρείο μαζί Θέρμανση/ Ψύξη: είχε θερμοστάτη μαζί με το φίλτρο Λίπανση: Παροχή CO2: δεν έχω Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: φύλλα Παράμετροι pH:7.2 (Άνω Τούμπα) Γενική σκληρότητα (GH): 8 d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):18d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):25 Συντήρηση Αλλαγές νερού: λόγο θολώτητας ανανεωνω λίγο κάθε μέρα τις τελευταίες 3 μέρες Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: αντιχλώριο Άλλες ρουτίνες συντήρησης:
 14. ναι είναι λίγο... επλυνα με νερό καυτό απο φίτρο το χαλίκι. πολλές φορές. και το ξύλο το είχα κάποιες μέρες μέσα σε καυτο νερό ώστε να μουλιάσει για να μην επιπλέει. μετα σκέφτηκα να το βάλω και να το σφινώσω στο ενυδρείο ώστε να μουλιάσει εκεί. λες να φταίει το ξύλο?? το έβγαλα πριν λίγο μήπως φταίνει αυτό που θόλωσε το νερο. και σκέφτομαι αύριο να βγάλω το μισό νερό και να προετοιμάσω με αντιχλώριο καινούριο έτσι ώστε να το αρεώσω... δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. παρατηρώ και τα ψάρια μου δεν έχουν κινητικότητα. παραμένουν σε μια άκρη ακίνητα. μονο ένα νεον κόβει κάτι βόλτες που και που... τρώνε όμως που τους έριξα σήμερα.
 15. 60*35*30 είναι... φαινεται μικροτερο η μεγαλύτερο?? έχω μια εικόνα των ψαριών τα οποία πάνε και κάθονται γύρω απο το φίλτρο.. και πισω... γιατί μπορεί να γίνεται αυτό? έχω βάλει το φίλτρο στην ψηλότερη θέση που μπορεί να πάει ώστε να έχει ανατάραξη..
×
×
 • Create New...