Jump to content

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ


STESS

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Πραγματικά χαίρομαι που γίνομαι μέλος της παρέας. Διαβάζω στο forum όλα τα ενδιαφέροντα σε εμένα θέματα, αλλά πολλές φορές - εφόσον ο χρόνος το επιτρέπει - και άλλα πεδία.

Η μέχρι τώρα ενασχόλησή μου - εμπειρία στο χώρο, ξεκινάει έξι χρόνια πίσω ( 2004 ) με 200 λίτρα συμβιωτικό ενυδρείο και φυτεμένο με χαμηλών απαιτήσεων φυτά. Στο εξάμηνο πέρασα σε δίσκους, ενώ το ενυδρείο "μεγάλωσε" επάνω στο χρόνο και έγινε 600 λίτρα. Οι δίσκοι μου ( έξι συνολικά ), δημιούργησαν δύο ζευγάρια που γεννούσαν συνέχεια. Δεν μπήκα σε διαδικασία αναπαραγωγής, οπότε μόλις τα νεογέννητα ξεκολούσαν από το φύλλο ( συνήθως ) και πήγαιναν στους γονείς τους, είχαν διάρκεια ζωής μέχρι πέντε έως έξι ημέρες, καθώς γίνονταν τροφή για τα υπόλοιπα ψάρια.

Ένα επιπλέον ενυδρείο 150 λίτρα με θαλασσινό, τρέχει από το 2007 με ένα clown, ένα yellow tank, ένα blue tank, και ένα P. maculosus ( !! ).

Εδώ και δύο μήνες ( 01/10/2010 ), όλα τα παραπάνω έχουν αλλάξει ως εξής

Το 600 λίτρα έχει γίνει θαλασσινό και έχουν μεταφερθεί εκεί τα ψάρια από το 150λίτρα, ( εκτός του clown ) και το οποίο θα είναι η καραντίνα για όλα τα ψαράκια που θα θελήσω να φορτώσω στο μεγάλο στο μέλλον.

Μόλις τελειώσω με το μεγάλο και συμπληρώσω αυτά που θέλω, το μικρό ενυδρείο θα γίνει reef.

Αυτά για αρχή, χαίρομαι κα πάλι για τη συμμετοχή μου στο forum και θα συνεχίσω να σας διαβάζω γιατί πραγματικά έχω μάθει πάρα πολλά.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ όλους για την υποδοχή.

Ήδη ξεκίνησα κάποια θέματα με απορίες μου και μου απάντησαν κάποιοι συνχομπίστες.

Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες του ενυδρείου.

Φιλικά,

Στέλιος

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...