Jump to content

extar98

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

Contact Methods

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    Τ Ι Π Ο Τ Α

Previous Fields

  • Νομός
    Αιτωλοακαρνανίας
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

767 εμφανίσεις προφίλ

extar98's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

1

Reputation

  1. Δε μου περασε καθολου απο το μυαλο, δε γνωριζα οτι υπαρχουν και σε τετοια χρωματα... Ευχαριστω
  2. Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι κρύου νερού, αυτο στη φωτο ειναι γύρω στα 3-4 εκατοστα. Δε ζει στο ποτηρι, το εβαλα μονο για να μπορω να βγαλω τη φωτογραφια.
  3. Happy Birthday extar98!

  4. Mod Note : Συμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδεχτηκες κατά την εγγραφή σου απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφή διαφήμισης στο forum χωρίς την απαραίτητη άδεια. Την χρήση refferal θα προτιμήσω να μην την σχολιάσω. Θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός στις δημοσιεύσεις σου και να διαβάσεις ξανά τους όρους χρήσης της κοινότητας μας. Τα links αφαιρέθηκαν,το topic κλείνει!!
  5. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    θα το προσπαθησω με τις επομενες γιατι αυτες ειναι στην καταψυξη τωρα
  6. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    Οταν το διαβασα πηγα να ελεγξω τι γινεται
  7. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    Τα αφησα εκτος νερου για λιγη ωρα, τα εβαλα σε σκορδονερο και τα εβαλα στην καταψυξη...Σημερα που δοκιμασε δεν αφησε κανενα απο οσα του εριξα.Θα τον ξαναταισω μια φορα αργοτερα.
  8. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    Ευχαριστω Θα κρατησω μερικες να τον ταισω αυριο ίσως πειραματιστω και καταψυξω καποιες αλλα θα πεταξω τις υπολοιπες γιατι ειναι αρκετα μεγαλες και θα ξαναπροσπαθησω οσο εχουμε ακομη λιγη ζεστη και κουνουπια.
  9. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    Του εριξα 2 την μια δεν την ειδε, την αλλη την εφαγε χωρις δευτερη σκεψη
  10. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    Σε ενα αγγλοφωνο forum διαβασα πως ειναι ασφαλες να ταίζεις νύμφες αλλα οχι κουνουπια που βγαζει καπως νοημα αλλα και παλι δεν γνωριζω ακριβως....
  11. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    Πιστευα πως θα βοηθουσε και θα υπηρχε ποικιλια γιατι του δινω flakes+pellets+αρακα(1 φορα την εβδομαδα) και οι προνυμφες ειναι πολυ καλη πηγη πρωτεινης...Επίσης δραστηριοποιειται που τις κυνηγαει λιγο μεσα στο ενυδρειο.Φοβαμαι μονο μην ξυπνησω καμια μερα και ειναι κουνουπια (γι'αυτο τις εχω σκεπασει με ενα χαρτι )
  12. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    Δηλαδη οσες δεν φαει τωρα τις πεταω.... ? Μαλιστα πριν του εριξα 2 και τη μια δεν την ειδε αρα θα περιπλανιεται μεσα στο ενυδρειο... υπαρχει κατι που μπορω να κανω ?
  13. extar98

    Νυμφες Κουνουπιων

    Οκ ευχαριστω εχω τουλαχιστον 400 μεσα στον κουβα, δεν εχω ιδεα πως να τις κρατησω ζωντανες.... Θα ψαξω στο Forum οπως ειπες.
×
×
  • Create New...