Jump to content

Akridas66

Διακριθέντα Μέλη
  • Δημοσιευσεις

    5.832
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

    2

Akridas66 last won the day on August 19 2015

Akridas66 had the most liked content!

10 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    Juvel Lido 120l. Nano Reef.
  • Τοποθεσία
    Αρτεμιδα

Previous Fields

  • Νομός
    Αττικής
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

2.680 εμφανίσεις προφίλ

Akridas66's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

520

Reputation

  1. Akridas66

    Κοπή πίτας 2019 !!!

    Πολλα μπραβο σε ολους σας που τρεξατε και οργανωσατε ακομα μια ομορφη γιορτη! Χαρηκα πολυ που ειδα μετα απο καιρο παλιες και καινουργιες φατσες... Aquazone for the win!!!
  2. Akridas66

    Ο bbetta στα αλάτια!

    μεγειες μεγειες....!!! αντε με το καλο τωρα που εγινε η αρχη....
  3. βαλε 5-7 μερες να ξεθυμανει η σιλικονη, δεν σε κυνηγαει κανεις αλλωστε.... παντως συμφωνω με τον Χρηστο, θα σκευτομουν πολυ σοββαρα το ξεκολλημα και το κολλημα απ την αρχη.
  4. Akridas66

    Ο bbetta στα αλάτια!

    Με ενα χαλι απο ζωανθους ή μανηταρια και κανα ευκολο σκληρο θα γινει σουπερ!! Φωσφορικα μετρας; και Kh να μετρησεις καποια στιγμη να εχεις μια εικονα που εισαι πριν πας σε κοραλλια. Μια χαρα εκανες και ακουμπησες το κομματι του ζωντανου με τον υπολοιπο βραχο. Τωρα υπομονη οπως ειπε ο Ευγενιος.
  5. Akridas66

    Ο bbetta στα αλάτια!

    Με προλαβαν τα παιδια στην ερωτησει σου Μιας καλη ποιοτητας ενεργος ανθρακας, οπως της grotech που εχεις, δεν βγαζει σχεδον καθολου φωσφορικα, απ την αλλη ομως ο βραχος θα βγαζει αλλα μην τρελενεσαι, η θαλασσα θελει υπομονη ετσι και αλλιως. Κουραρισμα τωρα δεν γινεται, πρεπει να το σταματησεις για καιρο οποτε συνεχεισε ετσι οπως πας, απλα θα παρει λιγο παραπανω να σταθεροποιηθει. Και το 9002 που εχω ειναι πολυ καλο και αθορυβο, αλλα νομιζω το σταματησε πλεον. Στα 120+ λιτρα που το ειχα εκανε πολυ καλη δουλεια.
  6. Akridas66

    Ο bbetta στα αλάτια!

    επισης εφοσον δεν κουραρες τον βραχο σε λιγες μερες θα γινει τρελο ξεσπασμα σε φωσφορικα και νιτρηκα. υπομονη τωρα να στρωσει σιγα σιγα. ο ζωντανος βραχος θα σε βοηθειση παρα πολυ τωρα στην αρχη. μερα παρα μερα τεστ στις βασικες παραμετρους να δεις πως παει το θεματακι. καλη αρχη και απο μενα!!!
  7. Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!!! Να ειστε ολοι καλα!!! ΥΓ: λογο δουλειας σημερα μπορεσα να μπω να χαζεψω και ειδα τα μυνημα τα σας....
  8. και δυο φιαλες αιμα, δακρυα και ιδρωτα......
  9. Akridas66

    12 ΛΕΜΕ!!!

    χρονια μας πολλα και καλα!!!
  10. οτι και να ειναι καλη φαση..... βλεπεις τον κυκλο της ζωης να κανει το επομενο βημα στο σαλονι σου...
  11. Akridas66

    Ξεκινημα nanoreef....

    τελειο το ολο συστημα και συνολο... αλλα δεν θα εβαζα ανεμωνη εκει μεσα, στην σκεψη και μονο οτι μπορει να "κοψει" καμια βολτα θα ειχε εφιαλτες.... πολλα μπραβο ομως, εχει γινει τουμπανο.... και ο σκουτερ αγαπη!!!
  12. Akridas66

    Συναντηση Μαιου 13/5

    μαγκες θα ηθελα πολυ να ερθω αυτο το σαββατο, γιατι μου λειψατε, αλλα αποφασισαν απ την δουλεια να κανουμε απογραφη και μου χαλασαν ολο το σ/κ... στην επομενη θα ερθω στανταρ! το υποσχομε....
  13. Akridas66

    Lido120li

    αυτο με το μπαζουκα δεν το καταλαβα να πω την αληθεια... βαλε καμια φωτο να δουμε και αυτο και το συνολο αλλα τον θερμοστατη βαλτον στην εισαγωγη καλητερα, την εξαγωγη του co2 μακρυα απ την εξαγωγη, καπου μονη της και προσεξε την αναταραξη της επιφανειας γιατι αν δεν ειναι καλη θα εχεις μεγαλη απωλεια co2 λογο της ανταλλαγης αεριων...
  14. Akridas66

    Χρονια πολλα pit05

    Χρονια πολλα Πετρεν!!!! Οτι επιθυμεις!!! Χαρα, υγεια και τυχη!!
×
×
  • Create New...