Jump to content

filfilip

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    606
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

2 Ακόλουθοι

Contact Methods

  • Skype
    ffilippoglou
  • Website URL
    http://erasitexniki-astronomia.eu

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    180lt Juwel Rio 180 με Χρυσόψαρα, 160lt Reef
  • Τοποθεσία
    Olympic Village
  • Interests
    Ερασιτεχνική αστρονομία, μετεωρολογία

Previous Fields

  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

1.169 εμφανίσεις προφίλ

filfilip's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

9

Reputation

  1. Happy Birthday filfilip!

  2. filfilip

    Κοντά Σας Τώρα Και Στο Μαρούσι

    Συγχαρητήρια και πάντα καλές δουλειές και κέρδη! Επιτέλους ένα πολύ σωστό ενυδρειακό κατάστημα σχετικά κοντά μου!
  3. filfilip

    200 Liter Old Tree Roots Scape

    Απλά καταπληκτικό! Μπράβο!!! :bow: :bow:
  4. filfilip

    180Lt Cold Water

    Είναι σε φάση reboot και αυτό... δυστυχώς 3 μήνες νοσοκομείο έκανα ζημιά και στα 2 ενυδρεία. Σε αυτό λιγότερη. Είχα τεράστιο πρόβλημα με άλγες και αμμωνία που ανέβασε αλλά τώρα στρώνει. Δεν μου έφαγαν ούτε φύλλο! Περισσότερη ζημιά έπαθαν τα φυτά από την παραμέληση παρά από τα χρυσόψαρα!
  5. filfilip

    Filip's Nano Reef Reboot

    Λογικά ο κατασκευαστής θα με ενημερώσει ακριβώς για το φωτιστικό! Το περιμένω στο πρώτο 5ημερο του Δεκεμβρίου, οπότε το στοκάρισμα και η παρουσίαση θα γίνει τότε! Μέχρι στιγμής Special Blend βακτήρια και μετρήσεις να δούμε πως είναι οκ!
  6. filfilip

    Filip's Nano Reef Reboot

    Ναι! LED έχω παραγγείλει!
  7. filfilip

    Filip's Nano Reef Reboot

    Καλημέρα! Το στήσιμο ήταν αυτό που ήθελα να κάνω εξ αρχής! και χαίρομαι που δεν αρέσει μόνο σε εμένα! Για αφίσα εννοείται πως είναι στα άμεσα σχέδια για να κρυφτούν και οι σωλήνες μαζί με τα καλώδια. Φωτιστικό παράγγειλα custom κατασκευή αποκλειστικά για τα λίτρα αυτά και τις διαστάσεις από το oceantech! Λογικά αρχές Δεκεμβρίου θα είναι έτοιμο.
  8. filfilip

    Filip's Nano Reef Reboot

    Σε ευχαριστώ πολύ Λουκά! Τα βραχάκια τα έχω ενώσει με εποξική κόλλα D-D.
  9. filfilip

    Filip's Nano Reef Reboot

    Ευχαριστώ παιδιά!!! όπως είπα μένει να μπει το νέο φωτιστικό όταν το παραλάβω και κανά δυό κυκλοφορητές για τα λίτρα του. Ελπίζω το στήσιμο του βράχου να σας αρέσει..
  10. filfilip

    Filip's Nano Reef Reboot

    Αγαπητοί μου... με χαρά σας ανακοινώνω πως το nano δεν είναι και τόσο nano πλέον! Επιτέλους έκανα την αλλαγή που ήθελα! Κύβος με διαστάσεις 50x50x50 και συνολικά λίτρα 160! Αναμένω και το φωτιστικό που έχει δωθεί ήδη για παραγγελία για να ξεκινήσω το φουλάρισμα σε ζωντανά!
  11. Βασικά και η Vamo που έχεις επιλέξει είναι ηλεκτρονική.... χωρίζονται σε κατηγορίες V/V & VW. Δηλαδή: V/V --> Με ρύθμιση τάσης V/W --> Με ρύθμιση ισχύος Στα χαρακτηριστικά τους πάντα αναφέρουν τι από τα 2 είναι (ή και τα 2)
  12. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να φτιάξει αντίσταση για τον Kayfun! εξάλλου παίζει και με μονό σύρμα και δεν χρειάζεται ένωση σύρμα με αντίσταση και σύρμα χωρίς αντίσταση. και αν τα βρει σκούρα στο mpixlimpidi.net πουλάει 10 microcoil 2€! πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με τους απλούς ατμοποιητές!
  13. Ως mod (μπαταριοθήκη) έχω το BOD by Leo και είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος http://www.greekvapes.eu/bOd_MECHA_Mechanical_Mod/p1666110_9781865.aspx Από ατμοποιητή έχω τον επισκευάσιμο Kyfun Lite Plus (τον κλώνο 1/1) με microcoil αντίσταση 1,2Ω και οργανικό βαμβάκι αντί για φυτίλι. http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&product_id=551&search=kayfun&category_id=0 Είχα ξεκινήσει πριν από 3 χρόνια να ατμίζω στα 18mg νικοτίνη και τώρα στα 6mg 60/40 VG/PG. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο set για τους παρακάτω λόγους: Σταθερό ρεύμα mod Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Πανεύκολο setup ατμοποιητή ακόμα και αν δεν εχεις ξανά χρησιμοποιήσει επισκευάσιμο Καθόλου αίσθηση καμένου ακόμα και μετά από 3 βδομάδες περίπου με την ίδια αντίσταση Σχεδόν μηδενικές διαρροές ειδικά όταν στρώσει ο ατμοποιητής Δεν είναι και τα πιο οικομικά αλλά πίστεψέ καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να μην χρειαστεί να τα αλλάξεις παρά κάθε φορά να αλλάζεις και setup.
×
×
  • Create New...