Jump to content

Digital Reason

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    987
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

    5

Digital Reason last won the day on October 22 2018

Digital Reason had the most liked content!

Contact Methods

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    120lt Nano Reef - Bare bottom

Previous Fields

  • Νομός
    Αττικής
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

1.900 εμφανίσεις προφίλ

Digital Reason's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

290

Reputation

  1. Digital Reason

    Waterbox Cube 10

    Μητσο, καθε σου ενυδρειο ειναι μια απολαυση για εμας! Υπεροχες δημιουργιες και ο τροπος που τις περιγραφεις απολαυστικος. Στολιδι φιλε, τι αλλο να πω? Μπραβο!
  2. Digital Reason

    Niknik Reef 550L

    Απο τα καλυτερα ενυδρεια υφαλου στο φορουμ!!! Μπραβο Νικο. Αν θες κανε μια συνοψη τις ρουτινες σου και τα υλικα που χρησιμοποιεις για να εχεις αυτο το απιστευτα ομορφο αποτελεσμα, ετσι για να μας τα φρεσκαρεις στο μυαλο.
  3. Digital Reason

    Παρουσίαση reef ενυδρείου

    Καταρχας να πω ποσο πολυ μου αρεσε ο τροπος που γραφεις. Ολα κατανοητα και ευναγνωστα! Πολυ ωραιο το στησιμο με μινιμαλιστικο στυλ. Καλη συνεχεια κι απο μενα!
  4. Απο το βιντεο καταλαβαινω οτι εχεις πολυ καλη κυκλοφορια "πανω" στα κοραλια. Τωρα αν υπαρχουν καποια νεκρα σημεια σε γωνιες του ενυδρειου νομιζω πως δεν πρεπει να τους δωσεις σημασια. Διατομικη - Το να χαμηλωσεις για συγκεκριμενο διαστημα την ενταση του φωτισμου σου ή να ελαττωσεις τις φωτοπεριοδο του φωτιστικου δεν θα προκαλεσεις κανενα προβλημα στα κοραλια σου που αν βλεπω καλα τα περισσοτερα ειναι soft και lps. Αλλα και τα σκληρα σου δεν ειναι και τα πλεον απαιτητικα. Οποτε κανενα μια δοκιμη με σταδιακη μειωση, οχι αποτομα. Και σε συνδυασμο με αλλαγες νερου και χρηση αντιφοσφωρου στο τελος θα εξαλειφθει. Και τελος, το σαμπ ειτε καθαρο και ταχτοποιημενο ειτε βρωμικο και ακαταστατο, κλεινεται στο ντουλαπι και τελειωνει η ιστορια.....χαχαχαχα.
  5. Digital Reason

    iN Da MiX !!! Το ReEf μΟυ !i!

    Τελικα σ´αυτο το φορουμ η ισορροπια δεν χαλαει με τιποτα! Τι κι αν «χανονται» ενυδρειαρες απο χρόνια χομπιστες, ερχονται κι αλλοι φιλοι στην παρεα να μας παρουσιασουν ενυδρεια-διαμαντια και να κρατανε το φορουμ στην κορυφη! Φιλε μου απιστευτο ενυδρειο με τα οοοολα του! Συγχαρητηρια! Κι αφου το ´χεις στρωσει για τα καλα, συνεχισε απροβληματιστα να γεμιζεις με φωτογραφικο υλικο το θεμα σου. Η ριφαρα σου δεν χορταινεται!
  6. Digital Reason

    Fishbone's Reef Project 2

    Φίλε Διονύση πολύ το θαυμάζω το ενυδρείο σου! Χαιρομαι πολύ που εχει πλεον απογειωθεί! Κάποια μέρα θα ήθελα να το δω κι από κοντά...!
  7. Πολύ ωραιο στησιμο βραχων! Νομιζω πως εχεις αρκετες θεσεις πανω για διαφορα σκληρα, ειτε ευκολα ειτε δυσκολα στο μελλον. Η διατομικη σου θα φυγει αργα ή γρηγορα...Κανεις αλλαγες νερου καθε εβδομαδα? Θα βοηθήσουν παντως το ολο συστημα. Την κοραλινη προσωπικα δεν θα την πειραζα στην πλατη. Ειναι υγεια για το θαλασσινο. Η ψαροσυνθεση σου πολυ ωραία και απροβλημάτιστη. Ο συνδυασμος blue & yellow tang φανταστικος. Τα λιτρα σου ειναι μια χαρα για να κολυμπουν ανετα για τον επομενο 1.5 χρονο. Φαι να πεφτει και ολα καλα! Εφαρμοσε τις ρουτινες σου και ολα θα πανε καλα.
  8. Digital Reason

    Salamander 1500L Reef+Hippocampus tank

    Κατι τετοια ενυδρεια μου προκαλουν σοκ και δεος! Παντα πιστευα πως θα ειναι δυσκολα να τα διαχειριστει και να τα υποστηριξη σε βαθος χρονου καποιος! Απο την αλλη χαιρομαι που υπαρχουν τυποι και τα υλοποιουν για να τα θαυμαζουμε ειτε απο φωτο/βιντεο ή απο κοντα! Η ιδεα σου για μεγαλο νησι στη μεση ειναι τρομερη και με το συγκεκριμενο φωτιστικο που θα δουλεψεις νομιζω πως το αναδειξει (το νησι) αρκετα! Θα φανταζει σαν να κολυμπας στο βυθο και καπου απο μακρυα να βλεπεις ενα μεγαλο βραχο με ζωη! Εχεις σκεφτει με τι θα γεμισεις? SPS?, LPS? MIX REEF? Υποθετω για να εξοπλιστηκες με καλη δοσομετρικη ολο και καποιο σκληρο θα βαλεις! Φιλε καλη συνεχεια ευχομαι, να γεμισει το ενυδρειο με ζωη που να το κανει ομορφο!
  9. Digital Reason

    Ενα Απλο Ενυδρειο

    Επιτελους επεστρεψες
  10. Digital Reason

    Νέα αρχή 500l Reef

    Πολύ ώραίο ενυδρείο ξεκινάς φίλε με καλο εξοπλισμό και σαμπ! Υπομονή να ΄χεις και ολά θα γινουν. Υπομονή.
  11. Digital Reason

    Νέα αρχή 500l Reef

    Ναί αυτον εννοεί ο Νίκος! Πανεμορφο ψάρι και σε τοσα πολλά λιτρα οπως τα δικα σου δεν θα εχει κανενα προβλημα με το yellow!
  12. Παρε chiller του χρονου το καλοκαιρι.
  13. Επιπλέον των παραπάνω, αρκετα θαλασσινά ενυδρεία γινονται κατα παραγγελία με διαστάσεις και παχος τζαμιου που επιθυμει ο καθένας. Ετσι σε τετοιου είδους ενυδρεία ειναι δυσκολο να κατασκευαστει (οχι οτι δεν γινεται) και καπάκι. Αυτο που καμια φορα παρατειρειται ειναι να μπαινει σιτα απο πανω γιατι μερικα ψαρακια πηδουν απ'εξω.
  14. Digital Reason

    το πιρανχο-reef μου (!)

    Πανέμορφο κοράλι φίλε! Όλα σου τα κοράλια είναι διαλεχτά! ένα κ ένα! Και τα έχεις και σε εξαιρετική κατάσταση.
  15. Digital Reason

    Niknik Reef 550L

    Ρε Νίκο τοσο φανταχτερό και ομορφο το ενυδρειο σου δεν το εχω ξαναδεί!!! Πολυ ωραία χρώματα φίλε. Πιστευεις πως η αναβάθμιση που έκανες στο σκιμερ έχει να κανει με το αποτέλεσμα που βλεπουμε?
×
×
  • Create New...