Jump to content

ReaperX

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    173
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    Anubias A1000+ <br />
    200lt κοινωνικό φυτεμένο
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Previous Fields

  • Νομός
    Αττικής
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

960 εμφανίσεις προφίλ

ReaperX's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputation

  1. Καλησπέρα, αν ισχύει ακόμα η αγγελία για τις 2 anubias, θα μ'ενδιέφερε. Είμαι Αθήνα-Σύνταγμα και μπορώ να περάσω από το χώρο σου να τις παραλάβω.

     

    Thanks, Χρήστος.

  2. ReaperX

    Φύλλο Ramirezi

    Σας ευχαριστώ!! Θα επανέλθω όταν με το καλό "ωριμάσει"..
  3. ReaperX

    Φύλλο Ramirezi

    Ok,ευχαριστώ! Απ' ότι έχω καταλάβει το μόνο σίγουρο σημάδι είναι η ροζ κοιλιά για τα θηλυκά,σωστά; Γιατί με τα πτερύγια δε μου φαίνεται και πολύ σίγουρη μέθοδος αναγνώρισης ειδικά όταν δεν είναι 100% ώριμα..
  4. ReaperX

    Φύλλο Ramirezi

    Ναι το ξέρω,γι αυτό έγραψα κι εδώ μήπως μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να ξεχωρίσει.. 7 μέρες το έχω.Το είχα πάρει μαζί με ένα άλλο με τη προοπτική ζευγαριού,το οποίο δυστυχώς χτες απεβίωσε ξαφνικά χωρίς να έχει παρουσιάσει τίποτα ασυνήθιστο. Οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ώστε να ξέρω τι φύλλο να ψάξω,αν και στα καταστήματα είναι τόσο μικρά που μάλλον για λαχείο το κόβω..
  5. ReaperX

    Φύλλο Ramirezi

    Καλησπέρα και καλή χρονιά! Θα ήθελα βοήθεια ως προς την αναγνώριση του φύλλου του παρακάτω ramirezi..
  6. ReaperX

    Τροφές JBL

    Σε cardinal και rummynose.. ΝοvoBell τους αρέσει πάρα πολύ,είναι στα τελειώματα. Spirulina κάθε Σάββατο,επίσης δείχνουν να τους αρέσει πολύ ΝovoGranoColor mini Δεν δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια,τρώνε σχετικά λίγη ποσότητα και σταματάνε ενώ αν δεν τη μουλιάσω καλά τη φτύνουν. Νοvopleco επίσης την τρώνε απροβλημάτιστα τα pleco.
  7. ReaperX

    Anubias A1000+

    O τσαμπουκαλής του ενυδρείου.. Ένα panaqolus sp. που προστέθηκε πριν κάνα μήνα.. Και εδώ κάποιες amano με τα αγαπημένα τους shrimp pellets...
  8. ReaperX

    jbl manado vs μπεζ αμμο

    Οι εταιρίες έχουν calculators στα site τους. Συγκεκριμένα για τα seachem.. http://www.seachem.com/support/Calculators/Dose_gravel.html
  9. Ρωτάω γιατί και το esha 2000 έχει χαλκό απ' όσο ξέρω,αλλά ευτυχώς δεν θρήνησα θύματα παρόλο που έριξα και διπλή δόση... Σίγουρα είναι θέμα προτεραιοτήτων,ωστόσο και πάλι ψάχνοντας πάμε,οπότε δε θέλω να σκοτώσω όλα τα ασπόνδυλα και να μην έχω και αποτέλεσμα στα σίγουρα.. Η εικόνα που βλέπω εγώ πάντως δεν είναι το χνουδωτό του fungus.Η μόνη εικόνα που ίσως μπορώ να το παρομοιάσω,είναι σαν το δέρμα όταν πάει να ξεφλουδίσει. Ψάχνοντας γενικά στο internet,βρήκα και 1-2 αναφορές ατόμων από το εξωτερικό με περιγραφή προβλήματος παρόμοια,που δε μπόρεσαν να βγάλουν άκρη,παρόλα αυτά τα corydoras συνέχισαν να ζουν κανονικά...
  10. Το mycopur κάνει μεγάλη ζημιά στη βιολογία? Επίσης γαρίδες και σαλιγκάρια τα σκοτώνει ή αντέχουν?
  11. Έβαλα το omnipur γιατί το δίνει ως ευραίως φάσματος,ενώ το mycopur το δίνει για fungi μόνο. Αν ήταν κάποια από τις γνωστές ασθένειες,υποθέτω έστω μια μικρή βελτίωση θα έπρεπε να υπάρχει..
  12. Πριν μια βδομάδα και κάτι,ξαναέκανα θεραπεία με esha 2000 με διπλή δόση αυτή τη φορά όπως προτείνεται στις οδηγίες αφού έχω μαλακό νερό.Διαφορά καμία. Με τα χίλια ζόρια και μετά από πολύ ώρα κατάφερα κι έπιασα ένα,έστησα ένα 20λιτρο που έχω,και του έβαλα omnipur. Επί 3-4 μέρες που το άφησα δεν είδα καμία απολύτως διαφορά,παρά το ψαράκι συχνά να κολυμπάει γεμάτο ενέργεια ασταμάτητα. Σήμερα το έβαλα πίσω.Σε λίγο κλείνει μήνας από τότε που εμφανίστηκε.Ότι είναι να γίνει ας γίνει...
  13. Ψάχνω για εναλλακτικές,αλλιώς σίγουρα προέχουν τα ψάρια!! Μπάνια σε αλάτι?Κάνει και το ectopur? Και για πόση ώρα και περιεκτικότητα μιλάμε για τα cory που είναι και ευαίσθητα?
  14. Λοιπόν μετά από πάρα πολύ ψάξιμο μάλλον έχουν Costia ή Chilodonella.. Έχτε να προτείνετε κάποια θεραπεία? Είδα πως προτείνεται το costapur,αλλά φοβάμαι μη μου σκοτώσει τις γαρίδες.
  15. ReaperX

    Anubias A1000+

    Ώρα για κλάδεμα πάλι..
×
×
  • Create New...