Jump to content

George K

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    469
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

    2

George K last won the day on March 21 2020

George K had the most liked content!

9 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    50L dragon betta
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Previous Fields

  • Νομός
    Θεσσαλονίκης
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

1.429 εμφανίσεις προφίλ

George K's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

150

Reputation

  1. George K

    Παρουσίαση Betta Tank 50L

    Εαν ειναι μικρο με μαλακο κελυφος ισως αλλα συνηθως δεν τα καταφερνουν. Απλα τα χτυπανε.
  2. George K

    Παρουσίαση Betta Tank 50L

    Ωραιο το ενυδρειακι, βασιλειο για τον μονομαχο σου. Μαρεσει και οτι υπαρχει "βρωμα" στην αμμο και δεν ειναι κατασπρη,μοιαζει πιο φυσικο. Μπορεις να βαλεις και κανενα φυλλο αφου εχεις τοσο ελευθερο βυθο. Καταπα ή και πλατανοφυλλα, κ.τ.λ. Επισης δες και για κανενα φυτο επιφανειας. Αρεσουν πολυ στους μονομαχους.
  3. George K

    0929D066-6AD7-4F31-BDC2-B3F516F683D0.jpeg

    Σε ευχαριστω Γιωργαρε, να σαι παντα καλα
  4. Συγχαρητηρια σε ολους οσους συμμετειχαν και φυσικα και στο φορουμ που διοργανωσε τον διαγωνισμο! ❤️
  5. Με ολα αυτα τα ψαρια δεν θα εχεις επιτυχια στη γεννα μεσα στο ενυδρειο. Εαν μπορεις να απομονωσεις το ζευγαρι ισως αλλα και παλι αυτο προϋποθετει και αλλα πολλα. Υπαρχουν θεματα για αναπαραγωγη μονομαχων που μπορεις να διαβασεις.
  6. George K

    Ada 45p Iwagumi setup

    Πανεμορφο! Οι πετρες σου πως ονομαζονται;
  7. Ο plakat red dragon betta μου, ο Haku, στο δικο του 50λιτρο με γαρίδες red cherry
  8. Απο οτι εχω ακουσει ειναι δυσκοιλια ψαρια. Μαλιστα καποιοι λενε οτι το στομαχι ειναι οσο το ματι τους. Δοκιμασε και τον αρακα, ισως βοηθησει.
  9. George K

    Φυτά και μονομάχοι

    Οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα
  10. George K

    Φυτά και μονομάχοι

    Δεν εχουν θεμα ουτε θα τον επηρεασει καπως να κρυψεις την επιφανεια. Απο την φυση τους ζουν σε σκοτεινα νερα και τους αρεσουν τα φυτα επιφανειας με τις ριζες τους. Δες και το θεμα φαφουτης-betta-tank ο Γιωργος εχει κανει ενα πολυ ιδανικο περιβαλλον για τον μονομαχο του. Η polysperma ναι μεγαλωνει και νομιζω ειναι ταχειας αναπτυξης οπως ολες οι hygrophila. Ειναι stem φυτο οποτε απλα κοβεις και φυτευεις διπλα και μεγαλωνει νεο φυτο. Δες την κατηγορια ευκολα στα προφιλ των φυτων εδω στο φορουμ και διαλεξε ποια θελεις. Μπορεις να τα βαλεις ολα.
  11. Το φιλτρο τι υλικα εχει μεσα; Περα απο σφουγγαρια πρεπει να εχει και καποιο πορωδες υλικο σαν το siporax π.χ. οπου αναπτυσσεται η ''βιολογια'' του ενυδρειου. Διαβασε αυτο το θεμα και τις ενοτητες που εχει για τον κυκλο του αζωτου, το στρωσιμο του ενυδρειου, τις αλλαγες, κ.τ.λ. Η αμμωνια ειναι τοξικη για τα ψαρια οποτε πρεπει να την μηδενισεις. Προς το παρον κανε καθημερινες αλλαγες θα ελεγα το 1/3 του νερου και μετρησεις για να βλεπεις πως παει. Εαν εχεις βακτηρια ριχνε μαζι με το αντιχλωριο. Καλο ειναι να κοιταξεις ομως να παρεις μπολι απο καποιον, δηλαδη ετοιμο βιολογικο υλικο με βακτηρια απο στρωμενο ενυδρειο κοντα στην περιοχη σου. Απο φαρμακα για το fin rot μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε απο αυτα που αναφερθηκαν και στις οδηγιες τους αναγραφονται και οι δοσολογιες.
  12. Καλημερα. Το ψαρακι εχει σιγουρα fin rot. Απο οτι καταλαβα το ενυδρειο ειναι και αστρωτο γεγονος που δυσχαιρενει περισσοτερο την κατασταση του. Θα ελεγα λιγο πιο συχνες αλλαγες νερου αφου υπαρχει ακομα μετρησιμη αμμωνια μεχρι να μηδενιστει. Το φιλτρο εχει βιολογικο υλικο μεσα; Φαρμακα για το fin rot ειναι αυτα που ειπε η Ναταλια, οπως και το esha 2000. Και το melafix αλλα με πιο ηπια δραση. Με το melafix δεν υπηρξε αποτελεσμα; Επισης μπορειτε να χρησιμοποιησετε και ενυδρειακο αλατι, π.χ. να κανετε "μπανια" το ψαρι σε μικρα δοχεια με αλατι για λιγη ωρα καθημερινα. Απλα αυτη η μεθοδος ειναι πολυ στρεσογονος για τους μονομαχους, οι οποιοι δεν πρεπει να στρεσαρονται.
  13. George K

    Φυτά και μονομάχοι

    Εαν δεν κοιτας να κανεις κατι βιοτοπικο δεν υπαρχει προβλημα στο τι φυτα θα βαλεις με το ψαρι σου. Τα κριτηρια για το τι φυτα θα βαλεις ειναι οι διαστασεις του ενυδρειου σου, το φως, το εαν θα εχεις co2, λιπασματα κ.τ.λ., που καθοριζουν το εαν θα βαλεις ευκολα, μετρια ή δυσκολα φυτα. Φανταζομαι θα βαλεις ευκολα οποτε μπορεις να βαλεις τα παντα απο τα ευκολα με τον μονομαχο σου. Κοιτα απλα ποια θελουν φυτεμα και ποια οχι. Και θα συμβουλευα να εβαζες και καποιο επιφανειας. Σαν το limnobium π.χ. Αρεσουν πολυ στους μονομαχους.
  14. Πανεμορφο φιλε. Πολλα μπραβο!
×
×
  • Create New...