Jump to content

Cayman 110 Profesional Vs Juwel Rio 240


Recommended Posts

Τι λετε? αξιζουν τα παραπανω 150 ευρω του cayman σε σχεση με το rio?

Το ενυδρειο προοριζεται για κιχλιδες malawui.

υπαρχει κανεις που τα εχει δει και τα 2 απο κοντα? να πω οτι δυστυχως ειμαι απο επαρχεια και μονο απο φωτογραφιες θα τα παραγγειλω και θα μου ερθουν με μεταφορικη απο Αθηνα.

Link to comment
Share on other sites

Αφου θα πάς σε κιχλίδες Μalawi θα ελεγα να προτιμήσεις τα 10εκατοστα παραπάνω μήκος που εχει το Rιο 240 γιατι χρειάζονται!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την απαντηση . Σε λιτρα ομως νομιζω το cayman ειναι μεγαλυτερο. Οι συσκευασιες των ενυδρειων ειναι καλες? πιστευετε υπαρχει κυνδινος κατα την μεταφορα τους?

Link to comment
Share on other sites

Μιας κ εχω cayman κ εχω δει κ rio να σου πω οτι οχι μονο 150ε παραπανω αλλα κ 200ε να ηταν τα αξιζει με 1000 το cayman. Σαφως ανωτερο σε ποιοτητα κατασκευης, εργονομια, αλλα κ extra σε σχεση με το rio(χρονοδιακοπτης φωτοπεριοδου-πορτακι ταιστρα). Αν παμε κ στην βαση τοτε να σου πω οτι εχουν πεσει απειρες φορες νερα στο ξυλο κ δεν εχει κανει κιχ. Κ πλυμηρες απο φιλτρο οχι αστεια. Παρε το cayman με κλειστα ματια. Αν μπορουσες να τα δεις live μπροστα σου τοτε θα εβλεπες οτι το rio φανταζει "φτηνο" μπροστα στο cayman.

Link to comment
Share on other sites

κινδυνο για την μεταφορα τους δεν υπαρχουν... απλα ειχα cayman κ εχω δει κ juwel... για μενα το cayman εχει καλυτερο στησιμο απο το juwel. εχει λαμπες στο καπακι το ανοιγει ολο γτ εχει βαση πισω κ ανοιγει σαν καπο αυτοκινιτου.. το φιλτρο, οι λαμπες κ ο θερμοστατης βγαινουν με μια μπριζα απο πισω, εχει χρονοδιακοπτη(για λαμπες) κ κουμπι on/off (για φιλτρο κ θερμοστατη) ενσωματομενα στο καπακι, εχει κ θεση για αυτοματη ταιστρα κ ολα αυτα στο καπακι..για μενα αξιζει το cayman τα εδινα με το παραπανω... αυτη ειναι η γνωμη μου.. καθε αλλη αποψη δεκτη...

υγ... μενω ηγουμενιτσα, αν ερθεις απεναντι καμια μερα ελα να στο δειξω

Link to comment
Share on other sites

τελικα λεω να επιλεξω το rio 240 , οχι γιατι ειναι ποιο ποιοτικο, αλλα για αυτα τα 10 εκ επιπλεον μηκος. Αλλα το ανοιγμα στο καπακι του cayman που ανοιγει τοσο ευκολα και μονοκοματα σαν καπο αυτοκινητου, παντα θα μου λυπει και θα το ζηλευω

Link to comment
Share on other sites

μιλησα παλι με το καταστημα και μου ειπαν οτι τελικα rio 240 δεν εχουν, και μου ειπαν αντι για αυτο αν θελω να παρω ενα DUBAI 120 που ειναι στα ιδια λιτρα, και ιδιες διαστασεις.

Τι πιστευετε οτι πρεπει να κανω να περιμενω 3 εβδομαδες για το ριο η να παρω το dubai? Το γνωριζει κανεις σαν ποιοτητα?

Link to comment
Share on other sites

Να πάρεις το Cayman θα συμφωνήσω με τα παιδιά ποίο πάνω... καμιά σχέση στην ποιότητα.

Link to comment
Share on other sites

σε πιο καταστημα απευθυνθικες? στην κερκυρα? η σε καποιο αλλο (αλλη πολη)??? αν διαθετεις τα χρηματα ψαξε κ βρες cayman... θα το μετανιωσεις... εγω ειχα cayman 120 λιτρα και τωρα εχω φτιαξει ενα 380λιτρα και πιστεψε οτι σκεφτομαι την ευκολια που ειχε το cayman και ωρες ωρες το μετανιωνω αφανταστα.. θες να ρωτησω εδω ηγουμενιτσα και να σου πω?? με επιπλο? χωρις? και πιο ειναι.. (εγω δεν εχω κερδος, να βοηθησω θελω. το τονιζω γτ καμια φορα υπαρχουν και παρεξηγησεις)

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν καταλαβες το dubai που πηρα εγω ειναι 240 λιτρα και οχι 120, απλα λεγεται 120 γιατι ειναι 1.20 μηκος

Link to comment
Share on other sites

To ferplast dubai 120 ειναι κορυφή. Εχει καλό καπακι, χρονοδιακόπτες , τρύπες για ταιστρες, καλώδια στη γωνία και παρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Πρακτικά νομίζω είναι σαν το cayman απλά σε άλλη έκδοση . Επίσης το εσωτερικό φίλτρο είναι πολύ καλό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...