Jump to content

Απαράδεκτη συμπεριφορά μελους


Recommended Posts

Πρόκειται για το μέλος Sammy

http://www.aquazone.gr/forums/user/16990-sammy/

γνωστος ως Σωτηρης καθως εν γνωση του χθες μου πουλησε ενα μεταχειρισμενο skimmer deltec mce 600 εναντι 120 ευρω, το οποιο προοριζοταν για ενα φιλο και το οποιο διαπιστωσα σημερα που πηγα να το βαλω να δουλεψει οτι εχει καμενη αντλια. ετσι απλα ο Σωτηρακης για κατι χαλασμενο πηρε 120 ευρω!

στην τηλεφωνικη επικοινωνια που ακολουθησε μου ειπε οτι το skimmer για 120 ευρω που το πηρα ηταν πολυ καλη τιμη!! και οτι εγω φταιω που δεν δουλευει!! απο χθες βραδυ μεχρι σημερα το πρωι!

φυσικα ουτε λογος να παρει το χαλασμενο του σκιμερ πισω και να μου δωσει πισω τα λεφτα του φιλου μου, που πηγα να κανω διευκολυνση και εκτεθηκα!

αν νομιζει οτι μπορει να κρυφτει ειναι γελασμενος...

αν και εχω τραβηχτει τα τελευταια χρονια απο τα φορουμ για οσους με ξερουν γνωριζουν ποιος ειμαι, ξερουν οτι ειμαι ΚΥΡΙΟΣ στις συναλλαγες μου καθως και οτι δεν ανεχομαι κανεναν να παιζει μαζι μου.-

ας ειναι τα μελη πιο προσεχτικα στις συναλλαγες τους με τον κυριο-απατεωνα Σωτηρη.

Παρακαλω να μην διαγραφει γιατι θα μπορουσε να ειναι ο καθενας στη θεση μου και ειναι κριμα να υπαρχουν απατεωνες αναμεσα μας.

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και δέν θα διαγραφεί Αντώνη.

Ίσα ίσα που πρέπει να βγαίνουν τέτοια θέματα για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι.

Περιμένω την απάντηση του μέλους και ο όποιος διάλογος να είναι κόσμιος.

Σε περίπτωση που δέν υπάρξει σαφή δικαιολόγηση/αποζημίωση το μέλος θα δεχτεί warning και θα του αρθεί το δικαίωμα να βάζει αγγελείες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι πριν αγοράζουμε κάτι να το βλέπουμε σε λειτουργία πρώτα, μου έτυχε κάτι τέτοιο με ένα φίλτρο και εμένα και στην δοκιμή πλημμυρίσαμε  :lmao: κατά τ' άλλα δεν είχε τίποτα.

Μεγάλη προσοχή πριν αγοράσετε κάτι μεταχειρισμένο.

Έγινε επεξεργασία - Force
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αφού δεν γνώριζα ότι ανέβηκε τέτοιο θέμα σε αυτό το φορουμ, μιας που είμαστε σε συνεννόηση για την λύση της διαφοράς που προέκυψε μεταξύ μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είχα κανέναν λόγο να κοροϊδέψω κανέναν και σίγουρα δεν ισχύει τίποτα από όσα αναφέρονται πιο πάνω, την απάντησή μου και δικιά μου εκδοχή της κατάστασης την έχω απαντήση στο φόρουμ από όπου έγινε και η πρώτη επικοινωνία μας οπότε δεν βρίσκω λόγο να το κάνω copy-paiste εδώ μιας και όπως είπα βρισκόμαστε σε επικοινωνία τηλεφωνικώς και η λύση έχει βρεθεί πλέον. Η επιλογή μου να μην παραθέσω την ίδια απάντηση είναι για να μην δημιουργηθεί παραπάνω ένταση από αυτή που δημιουργήθηκε ως τώρα. Αν οι διαχειριστές θεωρείται πως θα πρέπει να δώσω πλήρη απάντηση στο συμβάν τότε θα το κάνω ευχαρίστως αν και πιστεύω πως θα το κάνει το ίδιο το μέλος Antonis t83  μόλις ολοκληρωθεί και τελειώσει η διαφορά μας δηλαδή παραλάβη την φτερωτή-μαγνήτης όπου και εμφάνισε το πρόβλημα και τη δυσλειτουργία του σκίμμερ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα βρέθηκα με το Σωτήρη για να κλείσει το θέμα.

Από τη στιγμή που δεν δέχτηκε να πάρει το σκιμερ πίσω, η μόνη λύση ήταν να δώσουμε από 40 ευρώ για να αγοράσουμε το ανταλλακτικό και να μοιραστεί η ζημιά!

Φυσικά δεν πιστεύω ότι ήταν και η πιο τίμια λύση καθώς το πιο σωστό ήταν να πάρει πίσω το σκιμερ και να πάρω πίσω τα λεφτά μου.

Εγώ τουλάχιστον έτσι θα έκανα καθώς το πρόβλημα του σκιμερ είναι οφθαλμοφανες ότι προυπηρχε.-

Έτσι δεν νιώθω την ανάγκη να πω ευχαριστώ αλλά ούτε και να ζητήσω συγνώμη.

Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος και αξιολογω με πολύ προσοχή τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή μου.

Ίσως και ο Σωτήρης να μην ήξερε ότι είχε δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα όταν μου το έδωσε.

Αλλά εγώ που εφταιγα???

Προσοχή στις συναλλαγές γενικά και εμπιστοσύνη μόνο στα μάτια σας!

Link to comment
Share on other sites

αυτο που ανοιγετε το ιδιο θεμα σε ολα τα φορουμ..

Εσένα τι σε πείραξε??

Έκανες 35 τα post σου σε αυτό το φόρουμ!

Πλάκα έχεις!

Link to comment
Share on other sites

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι το μελος antonis t83 οταν πουλουσε το 400λιτρο jewel του με ενημερωσε απ την αρχη οτι εχει μια γρατσουνια μεγαλη.Το παραθετω για να επιβεβαιωσω οτι στη μεταξυ μας συναλλαγη,η οποια τελικα δεν εγινε λογο της γρατσουνιας,ητανε ΚΥΡΙΟΣ.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

νομίζω πως κάπου το χάνουμε!

δεν σε πήρα και σου είπα τι θέλεις να κάνουμε και μου είπες πως είπες πως θέλεις να μοιράσουμε τη διαφορά; ή πάλι λέω ψέματα πως δεν σε ρώτησα αν θέλεις να το φέρεις πίσω και να σου δώσω τα λεφτά; αλλά αυτή τη φορά θα το έλεγχα πριν το πάρω μιας και κάτι δεν μου άρεσε στην όλοι ιστορία. Αγοράζουμε κάτι, ανακαλύπτουμε ότι δεν δουλεύει και αντί να πάρουμε τηλ. και να ενημερώσουμε προτιμάμε να του βάλουμε χέρι και να του αλλάξουμε τα φώτα.... κάτι δεν πάει καλά με αυτό..... και έπειτα απαιτούμαι να το επιστρέψουμε και να κατηγορήσουμε και στην ουσία να φωνάξουμε, να βρίσουμε τον πωλητή και να το παρουσιάσουμε σαν να είμαστε θύματα μόνο και μόνο επειδή είμασταν αγοραστές. Το κύριος, μόνο εσύ το λες ότι είσαι! εγώ από τη συμπεριφορά σου δεν νιώθω κάτι τέτοιο. τέλος πάντων ότι είχαμε να πούμε το είπαμε!
 
 
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...