Jump to content

Planetxingu


Husky_Jim

Recommended Posts

ΤΟ AQUAZONE ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!



PlanetXingu Project


by PlanetCatfish.com



Το PlanetXingu είναι μια πρωτοβουλία του http://planetcatfish.com για την ενίσχυση της οικονομικής στήριξης της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται στην ιχθυοπανίδα του Rio Xingu της Βραζιλίας .


Η όλη προσπάθεια χρηματοδοτείται μέσω Crowdfunding - τη δυνατότητα δηλαδή για μια online κοινότητα για να δώσει ένα ποσό χρημάτων μέσω πολλών μικρών εθελοντικών δωρεών από τα μέλη της- Το οποίο είναι κάτι που πιστεύουμε ότι έχει μεγάλο μέλλον και μεγάλη χρησιμότητα για τέτοιους σκοπούς .


Στην περίπτωση του PlanetXingu , ελπίζουμε ότι η παγκόσμια κοινότητα του ενυδρείου μπορεί να συγκεντρώσει χρήματα για καλύτερο εξοπλισμό που θα διευκολύνει την έρευνα και την καταγραφή βασικών δεδομένων του βιοτόπου που είναι άμεσα σχετική με τα ενδιαφέροντα των χομπιστών για την διατήρηση των ψαριών στα ενυδρεία .



Εν ολίγοις , άν πετύχει το PlanetXingu όλοι εμείς οι χομπίστες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τα αποτελέσματα της έρευνας, για το τί συμβαίνει στον βιότοπο και πληροφορίες που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες για κάποιους, αλλά είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες για το ενυδρείο αλλά και την επιστημoνική κοινότητα γενικότερα .




2fbf62f1c5e3443aa1a1030677f9e654.jpg



Περισσότερες πληροφορίες εδώ:



http://www.planetcatfish.com/general/general.php?article_id=492



Λίνκ για δωρεές:



https://fundrazr.com/campaigns/aT4bd



Στην επόμενη συνάντηση του Aquazone θα μπορείτε να κάνετε επιτόπου την δωρεά σας μέσω υπολογιστή που θα υπάρχει στην συνάντηση.



Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους!!!




Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

http://fnd.us/c/aT4bd



Μπράβο σε όλους παιδιά!!!



Σας ευχαριστώ!!!!!!


Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...