Jump to content

Πρεπει να ανησυχησω;


Andreas TD

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, τα τελευταια 3 24ωρα βλέπω στα 2 ανοιχτά ενυδρεία μου το ιδιο φαινόμενο. Μικρές μαύρες τελίτσες,  σαν κεφαλάκι καρφίτσας με 2 κεραίες κόβουν βόλτα στην επιφάνεια, πιο συγκεκριμένα κάνουν αλματάκια θα έλεγα...τις προηγούμενες μέρες βρήκα και στην επιφάνεια πεθαμένα μυγάκια δεν ξέρω αν γεννησαν μήπως..αφήστε που δεν μπορώ να τα μαζέψω με τίποτα...η φωτογραφία ούτε που τα πιάνει...τα ενυδρεία φιλοξενούν betta...χρειάζεται κάποια θεραπεία; επίσης δεν ήξερα που να ξεκινήσω το θέμα οπότε μπορεί να μαι σε λάθος κατηγορία...

Link to comment
Share on other sites

Λογικα ειναι μικρα κοπηποδα τα οποια αναπαραγονται ταχεως στα ενυδρεια μας.. δεν ειναι κατι ανησυχητικο ισα ισα ειναι και τροφη για τον γονο, ποσο μαλλον των μονομαχων!! Γραψε κοπηποδα ενυδρειων στο google και οποιο σου ταιριαζει με τις φωτο πες μας ή επισυναψε την φωτο απο εκει για αν ειμαστε 100% σιγουροι..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ριξε μια ματια εδω

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το τσεκαρα και στο google πιο αναλυτικά με φωτό είναι springtail σιγουρα οπότε θα τα αφησω να γίνουν γεύμα από τα betta..σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...