Jump to content

Δρομολογείται το υπουργείο Περιβάλλοντος


Recommended Posts

Τον ερχόμενο Οκτώβριο -κατά πάσα πιθανότητα- θα ιδρυθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος, ημερομηνία που συμπίπτει με την επίσκεψη κλιμακίου του ΟΗΕ στην Ελλάδα για το σύστημα μέτρησης των ρύπων.

Η απόφαση της κυβέρνησης για τη δημιουργία υπουργείου Περιβάλλοντος είναι πλέον ειλημμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής.

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, δεν είναι αντίθετος με την ιδέα του διαχωρισμού του υπουργείου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν συνεργάτες του, «ο ίδιος ήταν ο οποίος στη Βουλή το 2007 είχε αναγγείλει την ίδρυση υπουργείου Περιβάλλοντος σε 2-3 χρόνια».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προεργασία, η «νομική βάση» για την ίδρυση υπουργείου περιβάλλοντος, υπάρχει ήδη, καθώς ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Αργύρης Καρράς φέρεται να έχει ολοκληρώσει σχετική εργασία που αφορά στη μείωση του κυβερνητικού σχήματος.

Σε κάθε περίπτωση το νέο υπουργείο θα ιδρυθεί μετά τον ερχόμενο Οκτώβριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Και αυτό διότι Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο αναμένεται η επίσκεψη του κλιμακίου του ΟΗΕ στη χώρα μας για το σύστημα μέτρησης των ρύπων.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=113...mp;pubid=928395

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...