Jump to content
Sign in to follow this  
Churu

Γιατι ειμαι Κοροιδο?

Recommended Posts

Καπου διαβασα την δικαιολογια στην ερωτηση μηπως Ειμαι Κοροιδο? Και σας το παραθετω για να εχετε και εσεις μια δικαιολογια................για σας

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το μικρό μπουκάλι νερό 50 λεπτά αντί για 17 λεπτά (τόσο κάνει και το μισό λίτρο βενζίνη) ενώ αγοράζεται 5 λεπτά (περίπου 1000% αισχροκέρδεια). Από 50 δρχ (17 λεπτά) αυξήθηκε στις 170 δραχμές (50 λεπτά) με την αλλαγή του νομίσματος από δραχμή σε ευρώ, ελεω Κώστα Σημίτη.

Είμαι κορόιδο γιατί ενώ οι χώροι άθλησης θα έπρεπε να μου παρέχονται δωρεάν από το δήμο, δέχομαι να πληρώνω από 6-12 ευρώ για να παίξω μία ώρα ποδόσφαιρο (από 80 έως 120 ευρώ ανά ώρα) στα περίφημα 5Χ5. Τουλάχιστον τα 5Χ5 έχουν κάνει πλούσιους και τους φυσιοθεραπευτές καθώς οι μισοί και πλέον πελάτες τους προέρχονται από εκεί (διαστρέμματα, ρήξη χιαστού, κάκωση μηνίσκου κλπ, εξαιτίας της ακαταλληλότητα ς του χλοοτάπητα).

Είμαι κορόιδο γιατί δέχομαι να πληρώνω τον καφέ 4,5 ευρώ ενώ το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά (αισχροκέρδεια μέχρι και 2000%). Κόβεται περίπου μία απόδειξη ανά τρεις καφέδες και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι.

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το ποτό 6-8 ευρώ και βάλε, όσο περίπου κάνει το μπουκάλι στη χονδρική (1 μπουκάλι = 10-12 ποτά, αισχροκέρδεια από 500 % και πάνω). Και φυσικά πολύ συχνά τα ποτά είναι μπόμπες, σχεδόν ποτέ δεν κόβονται αποδείξεις και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Σε όλη την Ευρώπη η μπύρα κοστίζει 1,5 και το ποτό 3-4. Εδώ η μπύρα κοστίζει 5-6 ευρώ και η μπόμπα 7-8.

Είμαι κορόιδο γιατί. δικαιούμαι δωρεάν παιδεία αλλά μετά το σχολείο αν δεν πάω στο φροντιστήριο δεν έχω ελπίδα να περάσω στο πανεπιστήμιο. Κοινώς, είμαι όλη την ημέρα στις αίθουσες για να μου διδάξουν αυτά που θα 'πρεπε να μου διδάσκουν σε μισή μέρα.. Φυσικά με το αζημίωτο.

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω διόδια για δρόμους που ευθύνονται για 2.000 νεκρους καθε χρονο και 200.000 τραυματιες. Η ΠΑΘΕ ξεκίνησε το 1984 και θα τελειωσει ισως το 2.014...!

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά ενώ οι εχοντες και κατεχοντες πληρωνουν ελαχιστα. Μάλιστα μας έχουν πείσει ότι αυτός που φοροδιαφεύγει (δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει φόρους με διάφορα λογιστικά κόλπα, κ.ο.κ.) είναι μάγκας, καθιστώντας μας συνένοχους σε μια πρακτική που ωφελεί μόνο τους πολύ πλουσιους.

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό?...Δηλαδή αν μας ρωτούσαν "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Σταλιν, τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί σταλινικοι?

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου, Ευαγγελατος, Τριανταφυλλοπουλος, Παπαδακης,Αυτιας κλπ οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι τελικα σε όλα τα σκάνδαλα που

γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που νιπτουν τας χειρας τους... Αυτή είναι η δουλειά τους απο την οποια πληρωνονται 60.000 ευρω μηνιαιως εκαστος,και πινουν εις υγεια των κοροιδων !

Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ τόσα χρόνια το πρόβλημα με τα βιβλία του δημοτικού είναι ότι έχουν αντικατασταθεί με κακογραμμένα χαμηλότερου επιπέδου βιβλία, με παραπλανούσαν τόσο καιρό προκαλώντας σάλο με το βιβλίο ιστορίας της 6ης δημοτικού για να συγκαλύψουν την οργανωμένη υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου (όπου το σκάνδαλο ήταν ότι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και της γυναίκας του ήταν διεφθαρμένος) με έπεισαν ότι το σκάνδαλο ήταν τι ανωμαλία έκρυβε το περιβόητο DVD.

Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές με έπεισαν ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των γιων βουλευτών, υπουργών, εφοπλιστών, βιομηχάνων,δικαστικων και λοιπών φραγκάτων που με ταρίφα περίπου 20.000 ευρώ εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία). Κι εμείς τα κορόιδα στέλνουμε τα παιδιά μας στα σύνορα να ταλαιπωρούνται και να τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα {4 αυτοκτονιες απο 1.1.09}για να προστατέψουμε τελικά τα συμφέροντα των

μιζαδορων γαλαζιων υπουργων των αγορων οπλικων συστηματων.Τον περασμενο μηνα πληρωσαμε 6.500.000.000 ευρω για την εα αγορα του αιωνα> εν μεσω κρισης και λιγο πριν την χρεοκοπια μας σαν κρατος.Και το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ κι ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ μουγκα...

Είμαι κορόιδο γιατί. δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο). Κοινώς προσπαθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον ηλιθιοι ειναι !

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι οι αιώνιοι φοιτητές επιβαρύνουν τα πανεπιστήμια ενώ στην πραγματικότητα αυτοί χάνουν όλα τους τα προνόμια μετά από 6 χρόνια φοίτησης (δηλαδή δωρεάν σίτιση, στέγαση, συγγράμματα και πάσο).

Είμαι κορόιδο γιατί. οι γαλαζιοι και οι πρασινοι που με κυβερνούν 35 χρονια, όχι μόνο υποβαθμίζουν συστηματικά το επίπεδο της παιδείας μου (ξεκινώντας με το Πασοκικο νόμο Αρσένη, συνεχίζοντας με τα απαράδεκτα βιβλία του δημοτικού και ολοκληρώνοντας το σχέδιο με την αναθεώρηση του Άρθρου 16) αλλά με έχουν πείσει κιόλας ότι όλα αυτά γίνονται για την αναβάθμιση της παιδείας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά γίνονται για την υποβάθμιση της παιδείας και τη δημιουργία μιας άβουλης μάζας που ξέρει μόνο να αποστηθίζει και δεν προλαβαίνει

να σκεφτεί. Όλα αυτά γίνονται για την επικρατηση των ιδιωτικών συμφερόντων στην παιδεία.

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει, μέσα από χρόνια προπαγάνδα, ότι ο συνδικαλισμός είναι κακό πράγμα και ότι οι συνδικαλιστές είναι όλοι διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι. Οχι οτι δεν ειναι πολλοι απο αυτους...Λογικό πάντως να μας παρουσιάζουν έτσι τα πράγματα αφού κανένα αφεντικό δε θέλει να βλέπει ενωμένους τους υπαλλήλους του γιατί αν του ζητήσουν τα αυτονόητα (δηλαδή ασφάλιση, επιδόματα, 8ωρο, υπερωρίες) δε θα μπορέσει να κτίσει την αυθαίρετη βίλα του ούτε να πάρει το κότερο που έχει βάλει στο μάτι.

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω πανάκριβα το Ίντερνετ τη στιγμή που εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη (ακόμη και σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ) το Ίντερνετ είναι δωρεάν για όλους και χρεώνονται μόνο οι συνδέσεις πολύ υψηλών ταχυτήτων.

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι υπάρχει συναίνεση του κόσμου για την παρούσα κατάσταση. Κανείς δε μου λέει ότι γίνονται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις διαδηλώσεις την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας και όταν γίνονται απεργίες κανείς σχεδόν δεν αναφέρει τις διεκδικήσεις των απεργών παρά μόνο την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει η απεργία. Η αποσιώπηση των διαδηλώσεων και η συγκάλυψη των αιτημάτων των απεργών αποκαλύπτει τον ρόλο ΟΛΩΝ των ΜΜΕ στο πολιτικό παιχνίδι και το μερίδιο της ευθύνης τους για τα προβλήματα του

κόσμου σε αυτό τον τόπο.

Είμαι κορόιδο γιατί.δέχομαι αδιαμαρτύρητα να αισχροκερδούν οι βενζινοπώλες και το κράτος εις βάρος μου.. Τον Ιουλιο του 2008 που το βαρελι πετρελαιου ειχε 147 δολ. η Ευρωπαϊκή Ένωση ρύθμιζε το ευρώ ώστε να μην επηρεάζεται από την κρίση και η τιμή του πετρελαίου στα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη παρέμενε σταθερή. Μόνο στην Ελλάδα αυξανόταν η τιμή του ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε χρυσάφι το πετρέλαιο ακόμα και τώρα που η τιμή του βαρελιού έχει πέσει στα 40 δολ. (κι εμείς εξακολουθούμε να πληρώνουμε τη βενζίνη 0,85 ευρώ το λίτρο αντι για 0,60 ).

Είμαι κορόιδο γιατί. όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα {2..500.000 στρ.} από τους συνήθεις θερινούς εμπρησμούς των καταπατητών δασικών εκτάσεων με έπεισαν ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάποιοι άρρωστοι πυρομανείς, κάποιος ασύμμετρος εχθρός, μέχρι και οι γνωστοί-άγνωστοι των Εξαρχείων.. Ούτε ένα χρόνο μετά γίνεται καταπάτηση των καμένων εκτάσεων τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Πάρνηθα από αυτούς που όλοι υποψιαζόμασταν ότι κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς. (Τουριστικές εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο, το εξ αρχής παράνομο καζίνο στην

Πάρνηθα επεκτείνεται, βίλες κτίζονται στην Πάρνηθα στη μέση του δάσους).. Οι επιτροπές κατοίκων για την προστασία της Πάρνηθας που ανέβηκαν να διανυκτερεύσου ν για να εμποδίσουν τις εργασίες σε εργοτάξια που χτίζουν βίλες σε προστατευμένες περιοχές βρήκαν απέναντί τους κλούβες των ΜΑΤ... Ποιος να 'στειλε άραγε τα ΜΑΤ; Ο άρρωστος πυρομανής, η ασύμμετρη απειλή, ή κάποιος μπαχαλάκιας των Εξαρχείων; Εγώ αν και κορόιδο θα υποθέσω ότι τους έστειλε ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα,με ιδιωτικά τζετ,και με σκαφη {Βουλγαρακης,Μπακογιαννη,Καραμαν Αλης,Λιαπης,κλπ} νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους...

Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.

Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστούν οι απώλειες που προκλήθηκαν).

Και ο καταλογος ειναι ατελειωτος.................

Τελικά μήπως είμαι κορόιδο επειδή απλά...ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ;.

Share this post


Link to post
Share on other sites

απο τα 20-30που λες, τα μισα και παραπανω ειναι προβληματα που αντιμετωπίζει η νεα γενια ανθρωπων.Και μετα λεμε για κατεστραμενη γενια, και οτι οι νεοι δεν εχουν ενδιαφεροντα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιατι δεν μετακομιζεις στην ευρωπη η σε καποια αλλη χωρα τοτε???

Και ρωτο... ευρωπη εχεις παει ποτε?? να δεις εκει τι γινετε.. :thumbup:

Edited by Sta8hs000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγω περιμενω ενα φιλο που ειναι στην Αμερικη να μου βρει δουλεια.οτι δουλεια βρει.και την εκανα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγω περιμενω ενα φιλο που ειναι στην Αμερικη να μου βρει δουλεια.οτι δουλεια βρει.και την εκανα

Φιλε μου σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! Το θεμα ομως δεν ειναι να Φυγουμε εμεις!!!! Αλλοι θα πρεπει να φυγουν και μαλιστα Συντομα!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

εγω θα το πω και οτι γινει.Αν αυτο που ζουμε λεγετε δημοκρατια εγω θα ηθελα να ειχαμε χουντα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδια καταρχην να πω τα συνχαρητηρια μου στο συγγραφεα!!Το κειμενο μου αρεσε παρα πολυ!Θεωρω οτι τα περισσοτερα που γραφονται ειναι αληθειες αλλα οι συγκρισεις με τις τιμες τις υπολοιπης ευρωπης ειναι αστοχη!Και γενικα ειναι ενας ενχοριος μυθος!!Το νερο στη υπολοιπη Ευρωπη εχει σταθερα πανω απο 1 ευρω το μισο λιτρο και η βενζινη ειναι σταθερα ποιο ακριβη απο μας οσο για τα ποτα και τις μπυρες πληρονουμε σχεδον τα ιδια!!Και αυτα που γραφω ειναι προσφατα σε δυο μεγαλες ευρωπαικες χωρες!Δεν λεω με αυτο το τροπο οτι ολα ειναι ροδινα στην Ελλαδα...αλλα το προβλημα δεν εινια στα καθημερινα εξοδα που κανουμε σαν ανθρωποι (νερα,καφεδες,ποτα) αλλα σε αυτα που μας επιβαλουν να πληρωνουμε με το ετσι θελω!Εκει βλεπεις τη πραγματικη διαφορα στο τι πληρωνεις και στο τι πραγματικα εχεις σε σχεση με τις χωρες της υπολοιπης Ευρωπης!!Ξερω οτι δε βγαινει σε τιποτα η συζητηση απλα κουβεντα να γινετε........

Share this post


Link to post
Share on other sites

εγω θα το πω και οτι γινει.Αν αυτο που ζουμε λεγετε δημοκρατια εγω θα ηθελα να ειχαμε χουντα.

:thumbup::thumbup::thumbup::bowdown::bowdown:

Απλα ειναι κριμα να ακουω ατομα τετοιας ηλικιας να μιλανε με καλα λογια για τη χουντα!!Μιλησε με καποιον ο οποιος ειχει χασει πολλα για να εχεις εστω και αυτα που εχεις σημερα και θα καταλαβεις τι εννοω.....!

Share this post


Link to post
Share on other sites

εγω θα το πω και οτι γινει.Αν αυτο που ζουμε λεγετε δημοκρατια εγω θα ηθελα να ειχαμε χουντα.

Και ποιος σου ειπε οτι εχουμε δημοκρατια? :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και ποιος σου ειπε οτι εχουμε δημοκρατια? :thumbup:

Εγώ από την άλλη, ασχέτως του πως ονομάζεται το πολίτευμα που έχουμε, είμαι ενάντια της δημοκρατίας! Για χούντα δεν το συζητώ βέβαια...

Share this post


Link to post
Share on other sites

:thumbup::thumbup::bowdown::bowdown::bowdown:

Απλα ειναι κριμα να ακουω ατομα τετοιας ηλικιας να μιλανε με καλα λογια για τη χουντα!!Μιλησε με καποιον ο οποιος ειχει χασει πολλα για να εχεις εστω και αυτα που εχεις σημερα και θα καταλαβεις τι εννοω.....!

δεν εννοω την χουντα που ειχαμε τοτε.το 67-74.εννοω οτι αυτο που ζουμε τωρα λενε οτι ειναι δημοκρατια.αλλα στην ουσια ειναι δημοκρατια μονο στα χαρτια.τοτε αν αυτο λεγετε δημοκρατια ας εχουμε ενα ειδος χουντας.(ξαναλεω οχι συγκεκριμενα του 67-74)

Και ποιος σου ειπε οτι εχουμε δημοκρατια? :thumbup:

ειναι δημοκρατια μονο στα χαρτια και τιποτα αλλο.

Edited by Νίκος_Κρικ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ από την άλλη, ασχέτως του πως ονομάζεται το πολίτευμα που έχουμε, είμαι ενάντια της δημοκρατίας! Για χούντα δεν το συζητώ βέβαια...

Εισαι εναντια της Δημοκρατιας ετσι οπως εφαρμοζεται η κοινοβουλευτικη δημοκρατια? Η γενικα με τον ορο? Σε ρωταω γιατι οπως θα ξερεις υπαρχουν πολλα ειδη της......

Share this post


Link to post
Share on other sites

" Δεν μας αρεσει η Δημοκρατια, αλλα δεν εχουμε και κατι αλλο να επιλέξουμε..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εισαι εναντια της Δημοκρατιας ετσι οπως εφαρμοζεται η κοινοβουλευτικη δημοκρατια? Η γενικα με τον ορο? Σε ρωταω γιατι οπως θα ξερεις υπαρχουν πολλα ειδη της......

Είμαι ενάντια οποιασδήποτε μορφής δημοκρατίας. Είμαι υπέρ της αυστηρής αξιοκρατίας... ότι αξίζει ο καθένας θα το παίρνει αλλά ΟΛΟΙ θα ξεκινάνε με τις ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είμαι ενάντια οποιασδήποτε μορφής δημοκρατίας. Είμαι υπέρ της αυστηρής αξιοκρατίας... ότι αξίζει ο καθένας θα το παίρνει αλλά ΟΛΟΙ θα ξεκινάνε με τις ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα!

:thumbup: Και να συμπληρωσω.............................. Χωρις Ιδιοκτησια!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και συνεχιζω...

πηγαινετε λιγο στην ευρωπη και θα καταλαβετε...

ενταξει θα γυρισετε και θα πειτε οτι ζουμε σε χωριο και ειμαστε 100 χρονια πισω, (αν ειδικα γυρισετε απο Ολανδια, Σουιδια, Δανια, Ελβετια τα 100 χρονια θα γινουν 500)

Αλλα προτημο 1000 φορες να παρω το καφεδακι μου 4 - 5 ευρω και να μου φερουν το νερο μου τα μπισκοτακια μου και τις αλλες βλιακιουλες στο περιποιημενο μαγαζι μου, παρα να δωσω 2 ευρω και να μου φερουν ενα ποτιρι καφε. σκετο. (αυτο βεβαια δεν ισχυει παντου, ενδικτικα η φιλη μου γιρισε απο μοσχα και μου εδειξε αποδιξη μαγαζιου... 2 καφεδες και 1 χημο βγαιναν σε ευρω περιπου 51..)

προτημο να εχει λακουβες ο δρομος παρα να πληρωσω σε ταξι για 500 μετρα που πηγα στην ρωμη 8 ευρω.

η τι αλλο να θυμιθω, τα μαθητικα μου χρονια (7ημερη στην κυπρο) που πηγα σε μινι μαρκετ να παρω ενα μπουκαλι βοτκα και πληρωσα 30λιρες.. δλδ περιπου 55 ευρω.

Αυτο που θελω να πω ειναι...

Σιγουρα υπαρχει και καλυτερο, μα μη ξεχναμε οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα.. :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:thumbup: Και να συμπληρωσω.............................. Χωρις Ιδιοκτησια!!!!!

Θα διαφωνήσω και θα πω πως δεν γίνεται να συνυπάρξουν αυτά τα 2. Χωρίς ιδιοκτησία σημαίνει Κομουνισμός κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με την αξιοκρατία. Η αξιοκρατία βασίζεται περισσότερο σε Καπιταλιστική λογική, αλλά ΠΑΝΤΑ με αξιοκρατικά κριτήρια.

You get what you deserve... Έστω κι αν αυτό είναι ο θάνατος!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και συνεχιζω...

πηγαινετε λιγο στην ευρωπη και θα καταλαβετε...

ενταξει θα γυρισετε και θα πειτε οτι ζουμε σε χωριο και ειμαστε 100 χρονια πισω, (αν ειδικα γυρισετε απο Ολανδια, Σουιδια, Δανια, Ελβετια τα 100 χρονια θα γινουν 500)

Αλλα προτημο 1000 φορες να παρω το καφεδακι μου 4 - 5 ευρω και να μου φερουν το νερο μου τα μπισκοτακια μου και τις αλλες βλιακιουλες στο περιποιημενο μαγαζι μου, παρα να δωσω 2 ευρω και να μου φερουν ενα ποτιρι καφε. σκετο. (αυτο βεβαια δεν ισχυει παντου, ενδικτικα η φιλη μου γιρισε απο μοσχα και μου εδειξε αποδιξη μαγαζιου... 2 καφεδες και 1 χημο βγαιναν σε ευρω περιπου 51..)

προτημο να εχει λακουβες ο δρομος παρα να πληρωσω σε ταξι για 500 μετρα που πηγα στην ρωμη 8 ευρω.

η τι αλλο να θυμιθω, τα μαθητικα μου χρονια (7ημερη στην κυπρο) που πηγα σε μινι μαρκετ να παρω ενα μπουκαλι βοτκα και πληρωσα 30λιρες.. δλδ περιπου 55 ευρω.

Αυτο που θελω να πω ειναι...

Σιγουρα υπαρχει και καλυτερο, μα μη ξεχναμε οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα.. :thumbup:

Φιλε Σταθη νομιζω οτι κοιταμε το καλυτερο και οχι το χειροτερο!! Το να δεις το χειροτερο βαζεις ενα φρενο στην αλαζονια και απληστια του ανθρωπου στην επιθυμια του να αποκτησει με οποιο κοστος. Εδω δε νομιζω οτι ειναι θεμα ποσο λιγοτερο η περισσοτερο πληρωνουμε το νερο και τα παραγωγα του αλλα στο συνολο του.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Churu

Διόρθωσε τον εαυτό σου, είναι ο μόνος που μπορείς να ελέγξεις.

Αν είσαι σωστός οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

Υ.Γ.

Δεν διαφωνώ με τα όσα παρουσιάζεις, μόνο με τον τρόπο που κατηγορείς "τους άλλους".

Αυτή ακριβώς είναι η "πολιτική του καναπέ".

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Churu

Διόρθωσε τον εαυτό σου, είναι ο μόνος που μπορείς να ελέγξεις.

Αν είσαι σωστός οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

Υ.Γ.

Δεν διαφωνώ με τα όσα παρουσιάζεις, μόνο με τον τρόπο που κατηγορείς "τους άλλους".

Αυτή ακριβώς είναι η "πολιτική του καναπέ".

ακριβως αυτο! :thumbup::thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Churu

Διόρθωσε τον εαυτό σου, είναι ο μόνος που μπορείς να ελέγξεις.

Αν είσαι σωστός οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

Υ.Γ.

Δεν διαφωνώ με τα όσα παρουσιάζεις, μόνο με τον τρόπο που κατηγορείς "τους άλλους".

Αυτή ακριβώς είναι η "πολιτική του καναπέ".

Ποιον κατηγορηρα φιλε? Εμενα λεω ΚΟΡΟΙΔΟ αν ειδες...... Και απο που συμπεραινεις οτι αυτη ειναι ταχα μου ταχα μου η πολιτικη του καναπε? Εγω δε ξερω τετοιας μορφη Δραση μηπως μπορεις να μας κατατοπισεις σε πραγμα που φαινεται οτι κατεχεις καλα?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ποιον κατηγορηρα φιλε? Εμενα λεω ΚΟΡΟΙΔΟ αν ειδες...... Και απο που συμπεραινεις οτι αυτη ειναι ταχα μου ταχα μου η πολιτικη του καναπε? Εγω δε ξερω τετοιας μορφη Δραση μηπως μπορεις να μας κατατοπισεις σε πραγμα που φαινεται οτι κατεχεις καλα?

Το να αυτοπαρουσιάζεσαι ως θύμα, σημαίνει ότι "καλυμμένα" κατηγορείς κάποιον σαν θύτη.

Είσαι ο πολίτης της κοινωνίας που οραματίζεσαι, ή μόνο αγωνίζεσαι

να πείσεις τους υπόλοιπους να σου την φτιάξουν;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ποιον κατηγορηρα φιλε? Εμενα λεω ΚΟΡΟΙΔΟ αν ειδες...... Και απο που συμπεραινεις οτι αυτη ειναι ταχα μου ταχα μου η πολιτικη του καναπε? Εγω δε ξερω τετοιας μορφη Δραση μηπως μπορεις να μας κατατοπισεις σε πραγμα που φαινεται οτι κατεχεις καλα?

Σιλααααααανς :thumbup:

Δεν είναι ανάγκη να προσωποποιήσουμε αυτή την κατάσταση... Ο καθένας ξέρει τί είναι, τί έχει κάνει μέχρι τώρα και το τί έχει σκοπό να κάνει στο μέλλον!

Ας μείνουμε στα γραφόμενα του αρχικού ποστ :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σιλααααααανς :thumbup:

Δεν είναι ανάγκη να προσωποποιήσουμε αυτή την κατάσταση... Ο καθένας ξέρει τί είναι, τί έχει κάνει μέχρι τώρα και το τί έχει σκοπό να κάνει στο μέλλον!

Ας μείνουμε στα γραφόμενα του αρχικού ποστ :thumbup:

Το δεχομαι το σιλανς προς χαρη του αρχικου ποστ και της συμφωνιας μου με τα γραφομενα σου φιλε stormtrooper. :thumbup: Απλα δεν μ αρεσει ο πολιτικος λογος και οταν σε εισαγωγικα απλοι ανθρωποι τον χρησιμοποιουν εκνευριζομαι. Αυτο το ναι μεν αλλα.........................αχχχχχχχχχχχχ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σιλααααααανς :thumbup:

Δεν είναι ανάγκη να προσωποποιήσουμε αυτή την κατάσταση... Ο καθένας ξέρει τί είναι, τί έχει κάνει μέχρι τώρα και το τί έχει σκοπό να κάνει στο μέλλον!

Ας μείνουμε στα γραφόμενα του αρχικού ποστ :thumbup:

@ Churu

Ζητώ συγνώμη αν σε πρόσβαλα, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου,

και αποχωρώ από το τόπικ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy