Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και καλό χειμώνα! Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα σε ένα ενυδρείο δεν τελειώνουν ποτέ , έτσι λοιπών και στο δικό μου ένα ακόμα πρόβλημα μετά από μια ανάπαυλα προβλημάτων ήρθε μαζί με το χειμωνιάτικο τοπίο. Ανακάλυψα λοιπών ότι αυτό που τρώει τα φυτά μου δεν είναι κάποιο από τα ψάρια μου ούτε κάποιο από τα σαλιγκάρια μου, ένα μικρό σκουληκάκι λοιπών βρέθηκε να μου ροκανίζει τα φυτά. Και το ερώτημα μου είναι, να χρησιμοποιήσω το cyprinour της sera η δεν θα κάνει τίποτα?

post-1274-1161283407_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Φιλε είχα κάποτε σκουληκια πάνω στο δέρμα των ψαριών μου, και δοκίμασα το cyprinopur και δεν είχα ικανοποιητικά αποτελέσματα, και τα εξολόθρεψά με διάλυμα φορμόλης.

Στην περιπτωσή σου θα δοκίμαζα να ανέβαζα την αλατότητα μέχρι 0,3% μήπως και γινόταν τίποτα.η φορμόλη δεν είναι και ότι καλύτερο μέσα στο ενυδρείο....μετά την θεραπεία θέλει παρα μα πάρα πολύ καλό ξέπλυμα το ενυδρείο.

Εισαι σίγουρος όμως οτι στο τρώει το σκουλήκι? ή απλα είναι ενα σκουλήκι που βολτάρει πάνω στο φύλο?

εγω είχα προβλημα με δερματοσκώληκες. ίσως το δικό σου σκουληκάκι να είναι ποιό ευάλοτο στα χημεικα και να ψοφίσει με το cyprinopur.

Επίσης αν έχεις ίσιχα ψαράκια και μικρά, ρίξε μερικές γαριδούλες μέσα μπάς και βοσκίσουν και στα φάνε.

Εχω άσχημη εμπειρία απο σκουλήκια. Η λύση της φορμόλης που έκανα ήταν η έσχατη δίοτι δεν μπορούσα να τα εξωντόσω με τίποτα απο πάνω απο τα ψάρια μου.

good luck

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...