Jump to content
Sign in to follow this  
paul.asty

Πρόβλημα Με Eheim 2213

Recommended Posts

Πριν απο λιγες μερες βρεθηκε το παλιο φιλτρο

που ειχα στο μεγαλο ενυδρειο μου πριν αρκετα χρονια

αφου το επλυνα και το εβαλα να δω αν δουλευει

δεν απορροφουσε νερο

μηπως γνωριζει καποιος τι προβλημα εχει ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχει βανάκια ; Μήπως είναι κλειστά ; Δοκίμασε να γεμίσεις τον κάδο με νερό αλλά όχι μέχρι επάνω γιατί όταν θα τοποθετήσεις την κεφαλή θα υπερχειλίσει.

Share this post


Link to post
Share on other sites

εχει βανακια αλλα ειναι ανοιχτα

και το εχει γεμισει μεχρι πανω αλλα οχι τοσο ωστε να υπερχειλισει

τι αλλο μπορει να φταει?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι σωληνώσεις - λάστιχα μήπως ειναι βουλωμένα σε κάποιο σημείο;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δουλεύει η δεν κάνει τπτ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Οι σωληνώσεις - λάστιχα μήπως ειναι βουλωμένα σε κάποιο σημείο;

εχουν ελεγχει και καθαριστει ενας εανς και ολα ηταν μια χαρα

Δουλεύει η δεν κάνει τπτ

δουλευει απλα δεν ρουφαει νερο

να σημειωσω πως ειναι classic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με την κεφαλή ανοιχτή, το έβαλες στη πρίζα να δεις αν δουλεύει σωστά η φτερωτή, αν γυρίζει; Την έβγαλες καθόλου να ελέγξεις την κατάστασή της, του άξονα, μαγνήτη κτλ ;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν το ακούς να δουλεύει τσέκαρε φτερωτή αν γυρνάει

Share this post


Link to post
Share on other sites

ρουφα μια δυνατα απο την εξοδο του νερου ωστε να κανει αναροφηση

Share this post


Link to post
Share on other sites

τελικα δεν το δοκιμασα σημερα

γιατι σκεφτηκα να παω να αγορασω καινουργιους σωληνες(ποσο πανε περιπου?)

και επισης ειδα οτι μου εχουν φυγει τα 3 απο τα 4 γατζακια

και φοβομουν μην ανοιξει(ξερεται αν πουλανε ξεχωριστα?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι έκανες με το φιλτρο; Έβγαλες άκρη για το τι φταίει;

Share this post


Link to post
Share on other sites
και ναι βρεθηκε το προβλημα
σημερα που ειπα να καθαρισω καθε εξαρτημα
ειδα πως το πλαστικο που περναει μεσα απο τον μαγνητη
ηταν σπασμενο
να πω πως εχω παει σε 2 μαγαζια και δεν βρηκα
και αυριο θα παω σε ενα αλλο που εχει σιγουρα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×