Jump to content

Προπαραγγελια Stendker Δεκεμβριος 2018 !!!


Zacharopoulos

Recommended Posts

Καλησπερα

 

Λογω της μεγαλης ζητησης , προχωραμε σε αλλη μια προφανως τελευταια προπαραγγελια για το 2018!!!
Θα κοιταξουμε μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας να την κλεισουμε ωστε να προλαβουμε να παραλαβουμε και να σας παραδωσουμε μεσα στο 2018 οποτε οσοι ενδιαφερεστε παρακαλω να κινηθειτε αμεσα !!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οταν εμεις λεμε Stendker δεν εννοουμε "Τυπου Stendker" ή απο Stendker γεννητορες , ποσο μαλλον 2ης - 3ης γενιας που δεν εχουν καν τα χαρακτηριστικα του Stendker!! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ STENDKER ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ STENDKER οπως μπορειτε να δειτε και στο Site Του!!!

Οι τιμες αυτες ισχυουν μονο για την προπαραγγελια
Θυμηθειτε οτι μονο το καταστημα μας κραταει τα ψαρια της προπαραγγελιας αρκετο καιρο ωστε να σιγουρετουμε για την υγεια τους πρωτου τα παραλαβουν οι ενδιαφερομενοι , και σας καλυπτει σε οποιοδηποτε προβλημα προκυψει με τα ψαρια που θα παραληφθουν (πχ μορφολογικα προβληματα-δυσμορφιες , προβλημα στην αναπτυξη κτλπ)

Η διαδικασια ειναι απλη. Μας ενημερωνετε στο preorder@fish-petplanet.com για το ειδος , το μεγεθος και την ποσοτητα που σας ενδιαφερει , σας απανταμε με το συνολικο κοστος ( το οποιο μπορειτε να υπολογισετε και εσεις ) και μας εξοφλειτε το ποσο ωστε να ξεκινησει η διαδικασια. Οταν παραλαβουμε και αφου σιγουρευτουμε για την υγεια των δισκων , σας ενημερωνουμε και ερχεστε να παραλαβετε ( ή αποστελουμε ) την παραγγελια σας.

Η συγκεκριμενη παραγγελια θα κλεισει το Σαββατο 06/10/2018 (χειροτερο σεναριο) καθως θα πρεπει να τα παραλαβουμε την επομενη εβδομαδα !! Οσοι ενδιαφερεστε μην το αφησετε για τελευταια στιγμη καθως δεν υπαρχει η δυνατοτητα καθυστερησης !!!

Σημειωση: Για το μεγεθος 5 cm δεν μπορουμε να υποσχεθουμε την παραδοση των δισκων αν η ποσοτητα δεν ειναι 5 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του , και αντιστοιχα για το μεγεθος 6,5 cm αν η ποσοτητα δεν ειναι 3 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του.

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

 

Stendker Preorder List 2018B.xls

ΥΓ στον συννημενο τιμοκαταλογο δεν θα βρειτε ιδιαιτερες αλλαγες σε σχεση με τον προηγουμενο , παρα μονο εχουν αλλαξει οι διαθεσιμοτητες σε καποια Strains Και εχουν προστεθει τα δυο καινουρια Red και White Leopard

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπερα


Δυστυχως ο προμηθευτης δεν μπορεσε να παραδωσει εγκαιρως καθως παρεμεινε κλειστος σε ολη την περιοδο των εορτων !! Οποτε και εμεις θα παρατεινουμε τις ημερομηνιες που θα κλεισει η προπαραγγελια για τον καινουριο χρονο!! Θα την κλεισουμε μεχρι τις 04/01/2018 ωστε να εχουμε τα ζωντανα οσο πιο αμεσα γινεται!!

Σας ευχομαστε Καλη Χρονια με αγαπη και υγεια για εσας , τις οικογενειες σας και τα συστηματα σας

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημερα Καλη Χρονια με υγεια και τυχη

Σημερα ειχαμε ενημερωση απο τον προμηθευτη μας οποτε και σας ενημερωνουμε. Περιμενουμε αλλη μια απαντηση αν θα μπορεσουμε να παραλαβουμε στης 17. Αν τα καταφερουμε τοτε ολες οι προπαραγγελιες θα κλεισουνε σημερα , θα απαντησουμε σε ολα τα Email σας μεχρι το βραδυ και θα πρεπει οι καταθεσεις να εχουν γινει μεχρι Δευτερα μεσημερι. Αλλιως η επομενη ημερομηνια ειναι 24/01/2019 , παρ'ολ'αυτα και παλι ολα τα email θα απαντηθουν σημερα αλλα οι καταθεσεις και οι προπαραγγελιες θα κλεισουν μεχρι την επομενη παρασκευη 18/01/2019

Ευχαριστουμε πολυ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Μολις λαβαμε καινουρια ενημερωση!! Θα παραλαβουμε 17/01/2019 οποτε μεχρι σημερα το βραδυ θα πρεπει να εχουν κλεισει ολες οι προπαραγγελιες και μεχρι την Δευτερα το μεσημερι θα πρεπει να εχουν εξοφληθει.

 

Ευχαριστουμε πολυ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...