setteras 10 Απριλίου 2009 #1 Share 10 Απριλίου 2009 Χθες το βραδυ καμαρωνα τον ερημιτη μου και σημερα.... τον βρηκα σε αυτη τη κατασταση τι μπορει να φταιει? να ανησυχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2009 #2 Share 10 Απριλίου 2009 Χθες το βραδυ καμαρωνα τον ερημιτη μου και σημερα.... τον βρηκα σε αυτη τη κατασταση τι μπορει να φταιει? να ανησυχω? Για ψαξε μηπως τον ξαναδεις ξαφνικα.Το κελυφος του ηταν αδειο;Εμενα μου φαινεται οτι αλλαξε κοστουμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx 10 Απριλίου 2009 #3 Share 10 Απριλίου 2009 Για ψαξε μηπως τον ξαναδεις ξαφνικα.Το κελυφος του ηταν αδειο;Εμενα μου φαινεται οτι αλλαξε κοστουμι Μεγαλωσε και οπως ειπε και ο φιλος αλλαξε κελυφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Απριλίου 2009 #4 Share 10 Απριλίου 2009 Μεγαλωσε και οπως ειπε και ο φιλος αλλαξε κελυφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
setteras 10 Απριλίου 2009 Author #5 Share 10 Απριλίου 2009 (edited) για να δω... θα τον ξαναδω ?? και σε ποσες μερες???? και να ρωτησω κατι αλλαζει... μονο πουκαμισο η θελει και σπιτι? Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2009 - setteras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2009 #6 Share 10 Απριλίου 2009 για να δω... θα τον ξαναδω ?? και σε ποσες μερες???? Συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx 10 Απριλίου 2009 #7 Share 10 Απριλίου 2009 και πουκαμισακια αλλαζη και σπιτια.Αρκη να βαλης μερικα σπιτια μεσα αδεια και θα παη να τα κατοικιση αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2009 #8 Share 10 Απριλίου 2009 και πουκαμισακια αλλαζη και σπιτια.Αρκη να βαλης μερικα σπιτια μεσα αδεια και θα παη να τα κατοικιση αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 11 Απριλίου 2009 #9 Share 11 Απριλίου 2009 Θα τον ξαναδείς αρκεί να μην πέταξες το... "κέλυφος". Link to comment Share on other sites More sharing options...
setteras 11 Απριλίου 2009 Author #10 Share 11 Απριλίου 2009 Τελικα ειχατε ολοι δικιο!!! τον ξαναειδα!!! και ειναι μια χαρα και εχω βαλει και ενα ''σπιτι''πιο μεγαλο αμα θελησει να παει!!! σας ευχαριστω πολυ ολους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Απριλίου 2009 #11 Share 11 Απριλίου 2009 Τελικα ειχατε ολοι δικιο!!! τον ξαναειδα!!! και ειναι μια χαρα και εχω βαλει και ενα ''σπιτι''πιο μεγαλο αμα θελησει να παει!!! σας ευχαριστω πολυ ολους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος