ebenos 3 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=AnxtUdiDbZk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί θα μπορούν αυτοί να καταλάβουν εμάς που ξοδεύουμε τόσα χρήματα για ενυδρεία !!!... Πάντως πρέπει να είναι ωραία αίσθηση... άσχετα αν εγώ δεν μπορώ να κοιτάξω κάτω ούτε από το μπαλκόνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί θα μπορούν αυτοί να καταλάβουν εμάς που ξοδεύουμε τόσα χρήματα για ενυδρεία !!!... Πάντως πρέπει να είναι ωραία αίσθηση... άσχετα αν εγώ δεν μπορώ να κοιτάξω κάτω ούτε από το μπαλκόνι. Μην μου πεις ότι μπορείς να συγκρίνεις την δικια μας τρέλα με αυτή! Εδώ μιλάμε για πολλά ναρκωτικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 3 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 βασικα η αδρεναλινη ειναι το ναρκωτικο σε αυτες τις περιπτωσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Γιατί θα μπορούν αυτοί να καταλάβουν εμάς που ξοδεύουμε τόσα χρήματα για ενυδρεία !!!... Πάντως πρέπει να είναι ωραία αίσθηση... άσχετα αν εγώ δεν μπορώ να κοιτάξω κάτω ούτε από το μπαλκόνι. Βαγγελη και αν εμενες εδω http://perierga.gr/2...B8%CE%AD%CE%B1/ τι θα εκανες???? Μην μου πεις ότι μπορείς να συγκρίνεις την δικια μας τρέλα με αυτή! Εδώ μιλάμε για πολλά ναρκωτικά! Νικο σκεψου και αυτην την ακινδυνη πισινα που θα μπορουσε να γινει ενυδρειο http://perierga.gr/2...B5%CE%BD%CF%8C/ Φιλε jimbit22 πια αδρεναλινη και ναρκωτικα μου λες......ουτε οοοολα τα λεφτα του κοσμου δεν θα με εκαναν να το κανω αυτο. και στο allou που εχω παει πολυ ειναι Έγινε επεξεργασία 3 Σεπτεμβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Σεπτεμβρίου 2012 Author #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο bare bottom θα μπορούσε να γίνει αυτό ρε Mr_Zoo!!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Φοβερός ο τύπος!!! Εγώ θα είχα φύγει από έμφραγμα μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 4 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 omg και 3 lol Τι έκανε ο άνθρωπος!!!!!! Απίστευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 βασικα η αδρεναλινη ειναι το ναρκωτικο σε αυτες τις περιπτωσεις.. Ισχύει άσχημα και κόλας πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ελπιζω να μην εχετε δει τον αλλον που περασε απο τον βραχο πολυ κοντα και εσπασε τα ποδια του...ειναι πολυ αουτς...αλλα πρεπει να ειναι τρελη αισθηση να το κανεις ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Φοβερός ο τύπος!!! Εγώ θα είχα φύγει από έμφραγμα μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα!!!!! Εσύ από τα πρώτα δευτερόλεπτα... εγώ λίγο νωρίτερα... με του που θα ανέβαινα στο βουνό και μόνο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτα παθαινεις αν δεν υπολογισεις καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 4 Σεπτεμβρίου 2012 #14 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 πω τον παλαβω επαθα πλακα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 4 Σεπτεμβρίου 2012 #15 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 ο μπατμαν!!!!χααχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 4 Σεπτεμβρίου 2012 #16 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 τι λες ρε φιλε!!!! αυτο για μενα ειναι ονειρο ζωης μιας και ειμουνα στα αλεξιπτωτα και ανηπομονω την μερα που θα ξαναπεταξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Σεπτεμβρίου 2012 #17 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματικα ειναι οτι πιο εξτριμ μπορω να σκεφτω!!!η αισθηση πρεπει να ειναι μοναδικη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #18 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτα παθαινεις αν δεν υπολογισεις καλα... Με τέτοια σύγκρουση ο γιατρός δεν θα πρέπει να βρήκε καν κοκαλάκι να κολλήσει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Σεπτεμβρίου 2012 #19 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 τι λες ρε φιλε!!!! αυτο για μενα ειναι ονειρο ζωης μιας και ειμουνα στα αλεξιπτωτα και ανηπομονω την μερα που θα ξαναπεταξω! To αυτο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #20 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματικα ειναι οτι πιο εξτριμ μπορω να σκεφτω!!!η αισθηση πρεπει να ειναι μοναδικη!!! Πως λέμε αλλαγή νερού 30%, ε καμία σχέση!!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Σεπτεμβρίου 2012 #21 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά, ο κατά τα άλλα σοφός λαός λέει πως "η τρέλα δεν πάει στα βουνά"....μάλλον δεν τους έχουν ανακαλύψει ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 4 Σεπτεμβρίου 2012 #22 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχουν πτησεις πιο ομαλες με ενα ανεμοπτερο για παραδειγμα οχι να γινεισ ο ιδιος f16!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #23 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά έχω φρικάρει με τον τύπο! https://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=t6KmxvEnkuU Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #24 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ρε χαρά η μάνα του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 4 Σεπτεμβρίου 2012 #25 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 ειδες τι κανει το ενεργιακο ποτο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος