clooyn 11 Νοεμβρίου 2012 #51 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Ποιο... το σπασμενο κοραλι?Και δεν το φερνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 11 Νοεμβρίου 2012 #52 Share 11 Νοεμβρίου 2012 τελικά 6 ή 5;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 Author #53 Share 11 Νοεμβρίου 2012 ... εγώ με τον Άλεξ από τις 5 θα πάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 11 Νοεμβρίου 2012 #54 Share 11 Νοεμβρίου 2012 και εγώ θα ρθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 11 Νοεμβρίου 2012 #55 Share 11 Νοεμβρίου 2012 (edited) Παιδια οποιος εχει Ricordea σε χρωμα διαφορετικο απο πορτοκαλι και θελει να ανταλλαξει με αυτο το χρωμα,ας μου στειλει πμ για να φερω στη συναντηση σημερα Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 11 Νοεμβρίου 2012 #56 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Παιδια οποιος εχει Ricordea σε χρωμα διαφορετικο απο πορτοκαλι και θελει να ανταλλαξει με αυτο το χρωμα,ας μου στειλει πμ για να φερω στη συναντηση σημερα Αν δεν έχει και θέλει να αγοράσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 #57 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Ηταν τελεια και σημερα ..να ευχαριστησω πολυ τον grigoros για τα φραγκακια του, εκατσαν τελεια!!! ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Νοεμβρίου 2012 #58 Share 11 Νοεμβρίου 2012 φανταζομαι πως παλι και για ποσοστο 99,9% θα εισασταν ολοι αλμυροι εε..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 #59 Share 11 Νοεμβρίου 2012 φανταζομαι πως παλι και για ποσοστο 99,9% θα εισασταν ολοι αλμυροι εε..? Μεσα επεσες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 11 Νοεμβρίου 2012 #60 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Καθε συναντηση και καλυτερη.Ειμασταν αρκετοι τελικα βρε παιδια σημερα.Ωραια κουβεντουλα, και πολλα φραγκακια στα χερια φευγοντας.Μπραβο σε ολους!!! :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Νοεμβρίου 2012 #61 Share 11 Νοεμβρίου 2012 πολυ καλα ηταν αλλα στην μεση εγω ο αφρικανος και γυρο γυρο ολοι οι αλμυροι!!!! μαζευτικαμε παρα πολα ατομα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 11 Νοεμβρίου 2012 #62 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά ήταν, πολύ αλμύρα και πολύ καλή και πολυπληθεστατη παρέα, Γιάννη να σαι καλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 11 Νοεμβρίου 2012 #63 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Πολυ ωραια και σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 Author #64 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Άλλη μια συνάντηση με ωραία παρέα.... τελικά 15-17 άτομα μαζευτήκαμε. το τι fragάκι άλλαξε χέρια ήταν άλλο πράγμα,,,,, όλοι με έναν "ουροσυλλέκτη" ήρθαν, με άλλον έφευγαν !!! ...άντε και τον άλλον μήνα ακόμη περισσότεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 #65 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Τελικα ειμαστε πολλοι αλλα σκορπιοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Νοεμβρίου 2012 #66 Share 11 Νοεμβρίου 2012 οσο θα ειμαι θεσσαλονικη να με περιμενεται σε καθε συναντηση παιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 11 Νοεμβρίου 2012 #67 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Η παρεα μεγαλωσε και παρα τoυ oτι δεν πηρε τo ματι μoυ κλαζ και βαλε .... Ευχoμαι να ειμαι καλυτερα μεχρι την επoμενη και να καταφερω να εθω κι εγω. Μπραβo σε oλoυς για την πρωτoβoυλια τoυ σoυαπ με τα φραγκακια. Καλη συνεχεια. Κωνσταντινoς Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Νοεμβρίου 2012 #68 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Σάκη τι κάνεις εσύ εκεί με τους τρελούς???!!!!! Θα καταστραφείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 Author #69 Share 11 Νοεμβρίου 2012 .... καταστράφηκε ήδη, συζητούσε για θαλασσινό με τον γιατρό και κρατούσε σημειώσεις... αμ πως, όλα τα είδα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 11 Νοεμβρίου 2012 #70 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Ο Κόκκινος έπαθε τίποτα? Νομίζω οτι πρώτη φορά δεν ήρθε.Μας έλειψες Κόκκινος.Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 Author #71 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν θα ταίριαζε με το pH μας..... χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 11 Νοεμβρίου 2012 #72 Share 11 Νοεμβρίου 2012 μια ακόμη ωραία συνάντηση με πολλές καλές κουβεντούλες . καλή συνέχεια να έχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 11 Νοεμβρίου 2012 #73 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Σταθη να φερω το σπασμενο κοραλι? Θωμα τωρα το ειδα ρε φιλε!!! ευχαριστω! πολυ αλμυρα ρε παιδια!! ευτυχως που αρχισα να το στήνω και εγω και δεν αισθανομαι τοσο ασχημα!!!! καποια στιμγη μονο με τον Κουμαν πιάσαμε κουβεντα για αφρικανοκατασταση και ηρθαμε στα ισια μας!!! αντε και στις επομενες ευχομαι να ειμαστε ακομα περισσοτεροι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Νοεμβρίου 2012 #74 Share 11 Νοεμβρίου 2012 αντε να γινω καλα,να σας ''ευλογησω'' με την παρουσια μου στην επομενη. χαρηκα που ειδα μαζεμενα τοσα φιλαρακια. στην επομενη,ακομη περισσοτεροι.και εγω με το συναχι μου παρελθον.. ΥΓ.γιαννη,σου κανω παρεα φιλε....μπαινω στην 7δομη μερα με κομμμενο το τσιγαρο.(κομμενο και το ηλεκτρονικο,εννοειται πλεον.μαχαιρι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 #75 Share 11 Νοεμβρίου 2012 αντε να γινω καλα,να σας ''ευλογησω'' με την παρουσια μου στην επομενη. χαρηκα που ειδα μαζεμενα τοσα φιλαρακια. στην επομενη,ακομη περισσοτεροι.και εγω με το συναχι μου παρελθον.. ΥΓ.γιαννη,σου κανω παρεα φιλε....μπαινω στην 7δομη μερα με κομμμενο το τσιγαρο.(κομμενο και το ηλεκτρονικο,εννοειται πλεον.μαχαιρι). Ενα θα σου πω εγω... ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ φιλε... γυρισα σπιτι απο την συναντηση και εβγαλα ολα τα ρουχα μου στο μπαλκονι,δεν ανεχομουν την μποχα του τσιγαρου πανω μου... Καλη αρχη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος