razor82910 14 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2007 Χαιρετώ όλη την παρέα!!!!! Ρε παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην αναγνώριση αυτών ψαριών? Μου τα πούλησαν ως "nattereri" αλλά έχω αμφιβολίες....... ps. (Sorry αν οι φωτογραφίες είναι λίγο θολές αλλά δεν μπορούσα να τα βγάλω από πιο κοντά). Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 14 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2007 -Δες και στο www.Aquahobby.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2007 Να σου ζησουν τα πιρανακια. Νattereri ειναι συγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 14 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2007 Καλως Όρισες στην παρέα μας... Αφού είναι σίγουρος ο Θανάσης ότι είναι nattereri μπορείς να είσαι και εσύ. Κάτι ξέρει Όταν έχεις χρόνο, κανε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 14 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2007 Pygocentrus Naterreri...... Kαλώς μας ήρθες και να σου ζ'ησουν τα μικρούλια.. Υ.Γ. Αν θές κάνε μας και μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του τάνκ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor82910 15 Φεβρουαρίου 2007 Author #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2007 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,το σιγουρο ειναι οτι μου φιαξατε τη διαθεση!!!!! Μολις επιστρεψω θα κανω και πληρη παρουσιαση.. Καλες αποκριες σε ολους!!!! (και με μετρο τα ξιδια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 15 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 15 Φεβρουαρίου 2007 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,το σιγουρο ειναι οτι μου φιαξατε τη διαθεση!!!!! Μολις επιστρεψω θα κανω και πληρη παρουσιαση.. Καλες αποκριες σε ολους!!!! (και με μετρο τα ξιδια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος