κουρκουλης 4 Φεβρουαρίου 2015 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια καλησπερα μπορω να βαλω 3 κοματια νεκρου βραχου στο ενυδρειο μου που τα εχω φιαξει εξω και τα εχω κολλησει μεταξυ τους ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Φεβρουαρίου 2015 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Φεβρουαρίου 2015 #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια καλησπερα μπορω να βαλω 3 κοματια νεκρου βραχου στο ενυδρειο μου που τα εχω φιαξει εξω και τα εχω κολλησει μεταξυ τους ; Τι εννοεις εχεις φτιάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 δεν θα γεμισει αλγες λογο φωτισμου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 εχω κολλησει τις πετρες μεταξυ τους φιαχνωντας περασμα και σπηλιες για να το βαλω απο την αριστερη μερια του ενυδρειου που τα βραχια μου ειναι μπουγιο lykourgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Φεβρουαρίου 2015 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 θα κανει τον κυκλο του και θα γεμισει κοραλινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Φεβρουαρίου 2015 #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 εχω κολλησει τις πετρες μεταξυ τους φιαχνωντας περασμα και σπηλιες για να το βαλω απο την αριστερη μερια του ενυδρειου που τα βραχια μου ειναι μπουγιο lykourgo Οκ αλλο νόμιζα τότε σου εχει απαντήσει ο νικος σε αυτα που ρωτάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 5 Φεβρουαρίου 2015 Author #8 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 σας ευχαριστω και καλημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος