iki28 24 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2008 (edited) Αγαπητοι φιλοι στα pm μου ειχα μηνυμα απο τον χρηστη wetgirl ,πιθανοτατα με παραπεμπει σε σελιδα με πονηρο περιεχομενο αλλα μπορει να εχει και δωρακι κανεναν τρελο ιο.Εγω δεν πηγα στην σελιδα για θεμα ασφαλειας. Μηπως θα ηταν καλο να του ριχνατε μια ματια .Εχω την εντυπωση οτι μπηκε στο aquazone για να ψαρεψει Φιλικα Χρηστος Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2008 - iki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστούμε Χρήστο θα ληφθούν μέτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 24 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 24 Νοεμβρίου 2008 Εχεις δικιο!!! Το λαβαμε πολλοι (αν οχι ολοι) αυτο το μηνυμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 24 Νοεμβρίου 2008 Το θέμα τακτοποιήθηκε! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 24 Νοεμβρίου 2008 Author #5 Share 24 Νοεμβρίου 2008 Τιποτα χαρηκα που βοηθησα και εγω μια φορα ολους εσας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος