Jump to content

snakepanos

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    199
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

2 Ακόλουθοι

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    Malawi,,85Λ Labidochromis Caeruleus.
    Φυτεμενο ,κοινοβιο 96λ ροδοστομα ,καρδιναλιους.
    Δ Αφρικης,120λ,JEWEL,,[Hemichromis lifalili]
    Malawi 120λ Pseudotropheus polit .

Previous Fields

  • Νομός
    Θεσσαλονίκης
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

660 εμφανίσεις προφίλ

snakepanos's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

14

Reputation

  1. Πολυ ωραιο ποστ μπραβο που το σκέφτηκες,,θα ανεβασω και εγω φωτο απο τα δικα μου παιδια .
  2. Happy Birthday snakepanos!

  3. snakepanos

    Σεμιναριο Sera.

    Το σεμιναριο ηταν πολυ ενδιαφέρων ,,,το ειδαμε εχτες εδω στη Θεσσαλονικη,,,ηταν αρκετες ωρες ,,μη σας πω ποσες και τρομαξετε ,,παντος όσοι πατε ,θα μαθετε αρκετα πραγματα,,,,και οπως θα δειτε και ,,,,,,,,,,αστο να μη το αναφερω να πατε να δειτε ,,,θα εκπλαγείτε .
  4. snakepanos

    Κοπή Της Πίτας 2014 (Θεσσαλονίκη)

    Πολυ ωραια ,,,θα ειμαι και εγω εκει.
  5. Οκ φιλε ,,δεν το ηξερα αυτο που λες,,,μακαρι να βρεις αυτο που ψαχνεις ,,εχω να σε βοηθησω ηθελα μονο .
  6. Εγω παλι ειχα σε ενυδρειο με κιχλιδες και εκαναν πολυ δουλεια με την αλγη ,,γεννες δεν ειδα ποτε ,,,απλως μετα απο λιγους μηνες δεν αντεξαν μαζι και τα λαμπιντο μου και τα εφαγαν .
  7. snakepanos

    Παιδία Help !!

    Εγω λεω μηπως ο φιλος δεν εχει κανει καμια αλλαγή νερου ,,για να πιάσει μαυρη αλγη το ενυδρειο οπως πολυ σωστα λεει ο Κωστας,,το ενυδρειο πρεπει να εμεινε με το ιδιο νερο τουλαχιστον πανω απο 20 μερες,,,. Τα ψαρια δεν κανουν γιαυτο το ενυδρειο ,,βαλε ενα μονομαχο και κανε σκουπα βυθου, μια σωστη αλλαγη νερου,διαβασε κανενα υπομνημα εχει τοσα πολλα στο φορουμ ,,και μετα οτι δεν μπορεις να καταλαβεις ρωτα μας να σε βοηθήσουμε.
  8. Τα εκανα ολα αυτα που αναφέρετε και ειδη παει τωρα ποιο καλα.Το εβαλα να κανει αυτοματη ανασυγκροτηση και σβηνω και τα cookies εβγαλα και τη μεταφραση και ειναι ολα οκ τωρα. Θα κατεβασω και τομ προγραματακι και ολα καλα,,,σας ευχαριστω .
  9. Οπως ειναι γνωστο η Μονομάχοι στα νερα που ζουνε καποια στιγμη στερεύουν και γινονται μικρες γουρνες ,πολλες φορες σε μεγεθος χουφτας ,,και ετσι για να επιβίωση το ψαρι πηδαει απο γουρνα σε γούρνα ,,πολλες φορες ειναι σε μεγεθος χουφτας η γούρνες[λιμνούλες ].. Γαυτο και ζουν σε λιγο νερο ,,και ως γνωστο αναπνεουν και εξω απο το νερο.
  10. Τα μονα που μπορει να κανουν δουλεια στις αλγες ειναι η Neritina natalensis Και γεννάνε σπανια ,,καταγονται και απο την Ν Αμερ,,αλλα δεν θα εβαζα σε ενυδρειο με δισκους κανενα σαλιγκαρι,,,γιατι οπως αναφερουν και τα παιδια παραπανω θελουν σκληρό νερο και θα εχουν θεμα με το κέλυφος τους σε ενυδρειο με μακαλο νερο που εχου η Δισκοι.
×
×
  • Create New...