Jump to content

jimakosR21

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    503
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    180 λίτρα reef tank.
  • Τοποθεσία
    Aγ. Δημήτριος

Previous Fields

  • Νομός
    Αττικής
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

589 εμφανίσεις προφίλ

jimakosR21's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputation

  1. Happy Birthday jimakosR21!

  2. jimakosR21

    Το Ρειφακι Μου 450Λιτρα

    Απλά καταπληκτικό ενυδρείο.... Μπράβο
  3. jimakosR21

    pan_Oz Reef

    Μπράβο μπράβο πολύ καλή αρχή και καλή συνέχεια και από εμένα..
  4. jimakosR21

    Nano Με Ανεμώνες Μονο

    Σίγουρα μπορείς . Και θα είναι ωραίο εγχείρημα . Bubble tip και ίσως mini carpet . Βέβαια ακόμα και οι bubble μπορούν να γίνουν τεράστιες ... Εμένα η δική μου όταν αρχίζει να πεινάει και τεντώνει τα πλοκάμια της πιάνει πολύ μεγάλο χώρο στο βράχο..
  5. Επειδή έχω την ίδια εφύλια και μάλιστα σε πλήρη αναπαραγωγή μπορώ να σου πω το εξής: Δεν θέλουν δυνατή ροή γενικά. Εμένα αν δεν τις χτυπάει και καθόλου ο κυκλοφορήτης ακόμα καλύτερα. Επίσης κάνουν ημέρες να συνηθίσουν το σημείο και την αλλαγή στα επίπεδα φωτισμού. Εγώ δηλαδή όταν την εβαλα πιο ψηλά της πήρε 2 εβδομάδες να προσαρμοστεί πλήρως. Όταν εννοώ πλήρως εννοώ ώστε να αναπαράγεται. Όχι ότι δηλαδή ήταν κλειστή μετά την αλλαγή απλά δεν ήταν υπερβολικά ανοιχτή.
  6. jimakosR21

    My Reef Tank!!!

    Το ενυδρείο βέβαια καλό είναι να είναι κλειστό από πάνω... Εμένα έκανα και τα 2 jump προς τον έξω κόσμο και τα έχασα.. Άμα τα κυνηγήσει κάποιο ψάρι δυστυχώς κάνουν μεγάλα άλματα εκτός νερού τα παραπάνω ψαράκια
  7. jimakosR21

    Μια Σταγόνα Αιγαίου

    Φανταστικό..... Απλά δεν έχω λόγια.. Μπράβο!
  8. Έχει πολλά κουσούρια επίσης με την ροή. Δες σε ποιο σημείο τα πλοκάμια ανοίγουν τελείως. Εγώ είχα μια τεράστια 1μιση χρόνο. Και ξαφνικά έχασα την μισή
  9. Για μένα το skimming είναι skimming και αν γίνεται αποτελεσματικά εκεί είναι η ουσία. Εγώ έχω dry skimming γιατί βαριέμαι να αδειάζω το κύπελο και γιατί φοβάμαι για καμιά υπερχείληση. Δεν ξέρω αν στο αραιό skimming έχεις πιο άμεσα αποτελέσματα . Αυτό είναι μια απορία που έχω και γω..
  10. jimakosR21

    Ξανα Μετα Απο Πολυυυυυυυ Καιρο

    Μ'αρέσει πολύ το στήσιμο... καλή αρχή!
  11. Άπειρα θέματα για το dsb κλπ.. Για μένα αυτό που μ'αρέσει και το θεωρώ πως είναι και κομπλέ είναι ούτε πολύ ούτε λίγη άμμος. Κάπου στην μέση γιατί όλα έχουν αρνητικά και θετικά (και το bottomless & dsb)
  12. jimakosR21

    First Attempt 200Lt

    Πολύ όμορφο ενυδρείο... Μπράβο.. Έχω δοκιμάσει 3 φορές copperband , την τελευταία είμασταν μαζί για 2+ χρόνια. Είναι δύσκολο ψάρι με περίεργες διατροφικές συνήθειες. Δεν θα φάει εύκολα. Εγώ κατάφερα να το κάνω να τρώνε με mysis, brine artemia & krill αλλά με κόλπα . Αυτό το ψάρι αν απορρίψει μία φορά κάποια τροφή την απορρίπτει για πάντα και είναι περίεργο! Άσε που θα σου φάει το clam σίγουρα! Για τα λίτρα σου πιστεύω είσαι κομπλέ με τα ψαράκια που έχεις! Γιατί δεν δοκιμάζεις κανένα μικρό ακόμα? Κανένα καρδινάλιο ?
  13. jimakosR21

    Επιστροφη Στην Θαλλασσα Με 180Λτ Reef!

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!! Γιατί μιλάς με γρίφους ρε klaz
  14. jimakosR21

    Σάκης Nano Reef

    Υπέροχο το ενυδρείο σου! Τέλει μπράβο
  15. Φίλε μου γειά σου. Δεν νομίζω να έχεις προβλήματα υγρασίες σε αυτά τα λίτρα και σε έναν ανοιχτό χώρο όπως η κουζίνα.. Εγώ δεν έχω πρόβλημα υγρασίας στα έπιπλα (αν εξαιρέσουμε το έπιπλο του ενυδρείου και αύτο πιο πολύ επειδή στάζουν νερά. Πιο πολύ έχω πρόβλημα από άποψη υγείας καθώς καπνίζω και ο χώρος είναι μικρός κλειστός το χειμώνα λόγο κρύου οπότε ένα 200άρι ενυδρείο σε ένα δωμάτιο 6-7 τετραγωνικά (άντε 10) είναι πρόβλημα . Πρόβλημα καθαρά σε εμένα καθώς τον τελευταίο καιρο + υγρασία αθήνας με κάνει και βήχω σαν Π0Υστ1Σ !! Αν ο χώρος είναι μεγάλος δεν θα έχεις πρόβλημα υγρασίας ιδίως στα λίτρα. Ένα sump είναι σπουδαίο εργαλείο και πρέπει να έχεις! Καλύτερα στο έπιπλο σουλουπωμένα και ωραία. Μπορείς να κλείσεις με ένα απλό πλέξυ γλας το sump σου και όλα καλά! Όσο αναφορά το κυρίως ενυδρείο δεν θα έχεις σου ξαναλέω σε μεγάλο χώρο πρόβλημα υγρασίας! Άσε που σίγουρα το πρωί θα αερίζετε κλπ κλπ ... Μυρωδιές? Οχι βρε φίλε μου! Δεν μυρίζουν!!!! Άντε αν πας από πάνω μυρίζει λίγο θάλασσα και αυτό από πάνω από το ενυδρείο και ΑΝ!! Προχώρα και μην φοβάσαι τίποτα!
×
×
  • Create New...