Jump to content

Gatilaras

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    231
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    30l χειροποιητο μονομαχος φυτεμενο,200λ χρυσοψαραδικο φυτεμενο,ξυλινη λιμνη(this summer) ή γενικα λιμνουλα με λιτρα αναλογα τα κεφια.
  • Τοποθεσία
    Λαμια(Δυστυχως)

Previous Fields

  • Νομός
    Φθιώτιδας
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

650 εμφανίσεις προφίλ

Gatilaras's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Reputation

  1. Gatilaras

    Diy Καπακι Σε Φυτεμενο Και Led

    Ειδα την κατασκευη σου και σκεφτομαι να πειραματιστω λιγο κ εγω με τα led και αμα παει καλα πηγε,εαν δεν παει θα υπαρχει εφεδρεια και του φθορισμου. Ερωτηση 1:γιατι 3528 κ οχι 5050 και 2.απο Ελλαδα βρισκω μοντουλες με 2-3 led 3528 αλλα σε πολυ συχνα λεντοταινιες με 3528 high power οπως τις χαρακτηριζουν,μπορω να κανω δουλεια και με τα strips?Μπορω να κανω με τα μοντουλα με τα 3 led απλα με πιο πολλα σε πλυθος?
  2. Gatilaras

    Diy Καπακι Σε Φυτεμενο Και Led

    84εκ μηκος και 40 πλατος.
  3. Gatilaras

    Diy Καπακι Σε Φυτεμενο Και Led

    Οκ.Απο φωτισμο κομπλε,θα παω να παρω στεγανα ακροφυσια,καλωδιο,λαμπες και ειναι 10 λεπτα το ολο θεμα.Απο στεγανωση του ξυλου τι κανουμε? Διαβασα καπου για κερι μελισσας και για βερνικι που χρησιμοποιειται σε βαρκες κτλ.Ποιο ειναι το καλυτερο και εννοειται ακινδυνο για τα ψαρια?
  4. Gatilaras

    Diy Καπακι Σε Φυτεμενο Και Led

    Δεν θελω να μπλεξω παλι με μπαλαστ κλπ κλπ.Σκεφτομουν ενα setup φωτισμου με αναλογια 1W/L μισα 6500κ και μισα 4000κ.Απο ebay δεν εχω τσεκαρει καθολου τιμες απο μαγαζια στην Ελλαδα εχω δει.Απλα το θεμα ειναι το εξης,το ενυδρειο εχει ενα τελαρο που φιλοξενει 3 καπακια.Ενα που καλυπτε το εσωτερικο φιλτρο που υπηρχε μεσα(τυπου sump),ενα που καλυπτε τα μπαλαστ και ενα που καλυπτε ενα κενο κομματι και τις λαμπες,οταν αλλαξα λαμπες και ανεβηκα σε watt οι λαμπες λογω μηκους δεν χωραγαν και τις εφτιαξα εναεριες κοντα βεβαια στο ενυδρειο αλλα και παλι ειναι αρκετη η απωλεια φωτισμου απ'οτι να ηταν στην θεση τους κανονικα.
  5. Gatilaras

    Diy Καπακι Σε Φυτεμενο Και Led

    Σορρυ παραλειψη μου.Μιλαμε για κοντρα πλακε θαλασσης 10mm παχος.Ελεγα να παω σε led και λογω καταναλωσης και λογω κοστους και απλοτητας κατασκευης.
  6. Gatilaras

    Diy Καπακι Σε Φυτεμενο Και Led

    Φιλοι σμφορουμιτες καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε. Ολοκληρονωντας την κατασκευη της εταζερας του αυτοκινητου μου(starlet) μου εμεινε ενα καλο ρεταλι που ειναι οτι πρεπει(με λιγο κοψιμο) για καπακι στο μεγαλο μου και ευκαιρια να βελτιωσω και τον φωτισμο μου και την ψυξη μου συναμα για το καλοκαιρι.Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: 1. Με τι το στεγανοποιω? 2.Σκεφτομουν φωτισμο με σποτ led χωνευτα στο ξυλο για να εχω και στεγανοτητα απο το νερο. 3.Προτασεις απο τους πιο εμπειρους.
  7. Καλη χρόνια να έχουμε ολοι μας, στεριανοι κ υδροβιοι, υγεια πανω απ'ολα και το 2015 να μειωθουν οι αλγες στα γλυκά, για τους άλλους δεν μας καιει :-P
  8. https://www.youtube.com/watch?v=quVXNybSWEg Στο 1:40+κατι υπαρχει κ Ελληνικη συμμετοχη!!
  9. Gatilaras

    Μειωμένη Ροή Σε Καινούριο Φίλτρο

    Το ενυδρειακο βαμβακι ειναι στην ουσια μηχανικη φιλτρανση,δλδ καθαριζει το νερο απ'οτι μπορει να αιωρειται αρα δεν εχεις θεμα και να το αφαιρεσεις ακομη.
  10. Gatilaras

    Μειωμένη Ροή Σε Καινούριο Φίλτρο

    Μην ξεχνας,το φιλτρο που εχεις τωρα τραβαει νερο και το "πεταει" εξω με δυναμη και το πλατσουριζει,το κρεμαστο τραβαει απο το ενυδρειο αλλα δεν εχει εξαναγκασμενη ροη,απλα τραβαει,γεμιζει το χωρο με τα υλικα και κυλαει σαν καταραχτης παλι μεσα στο ενυδρειο,δλδ ολη η δυναμη του νερου δεν ειναι στην εξοδο αλλα στην εισοδο του φιλτρου.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος που μαλλον δεν εγινα αλλα εαν θες κοιτα και κανα βιντεακι στο youtube κ θα καταλαβεις τι σου λεω.
  11. Gatilaras

    Μειωμένη Ροή Σε Καινούριο Φίλτρο

    Χε,μην νομιζεις οτι επειδη ειναι κρεμαστο θα ακους καταραχτες να πεφτουν . Μιας και ο μονομαχος δεν ειναι φιλος με την δυνατη ροη ετσι κ αλλιως με κατι θα "ηρεμησεις" λιγο την εξοδο,συνηθως χρησιμοποιουμε ενυδρειακο σφουγγαρι, αλλα και παλι δεν ακουγεται σχεδον τιποτα.Για να ακουστει θα πρεπει να εχει πεσει πολυ η σταθμη,παρα πολυ.
  12. Gatilaras

    Μειωμένη Ροή Σε Καινούριο Φίλτρο

    Περιεργο.Εμενα ειχε αυτο και εχω κανει τα εξης: 1 για την αυτοματη τα'ι'στρα,2 το καλωδιο του θερμαντηρα,3 για το φιλτρο.
  13. Για τα ευκολα/δυσκολα πιστευω καθαρα οτι ειναι στον ανθρωπο.Ενα ξαδερφακι μ που μπηκε το Νοεμβριο πηρε μεταθεση για ριζια πριν απο καμια 15αρια μερες,διαβαζε στο νετ οτι ειναι χαλι κλπ κλπ.Ε τελικα μου λεει οποτε μιλαμε οτι μακαρι να μεινει εκει να τελειωσει τη θητεια του.
  14. Ετσι πρεπει!! Τωρα στα 24 θα γινουμε αντρες!! Αφησα και το μουστακι μ και ειμαι σαν μουτζαχεντιν
  15. Κοιτα λογικα και λογω σχολης ισως με στειλουν στις διαβιβασεις( Τηλεπικοινωνιες και Δικτυα ) αλλα οπως κ να ΄χει γενικα ουτε το αγχος με εχει φαει ουτε εχω κανα φοβο για το τι κ πως κ απο στραβοξυλα δεν εχω παραπονο,τοσα χρονια σε σχολεια,σχολες κτλ εχω συναντησει ουκ ολιγα κ παντα εκανα υπομονη αρα δεν νομιζω να εχω κ εδω θεμα.Το μονο που με ανυσηχει ειναι οι "τουρκικες",αλλη εμπειρια λεμε!!
×
×
  • Create New...