Jump to content

Christos07

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    Hailea E25

Previous Fields

  • Χώρα
    Hellas

Christos07's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

13

Reputation

  1. Παιδια πρεπει ολοι να χαλαρωσουμε...ειμαι ακομα νεος στο φορουμ(ετσι νοιωθω) και ολο το καλοκαιρι σας βλεπω παντου να τρωγεστε με το καθε τι κ με τον καθενα. Δεν παει καλα το πραγμα αυτο ειναι το μονο σιγουρο... Για να μην παρεξηγηθω δεν γνωριζω κανενα προσωπικα. Το αισθημα που μου αφηνει καθε επισκεψη στο forum ειναι πως σε καμια τον περιπτωσεων δεν ειστε παρεα οσο κ να βροντοφωναζετε σε καθε ποστ σας.Δεν πειθετε... Λογικο καποιες παρεες να εχουν δημιουργηθει στην πορεια αυτου του forum αλλα μεχρι εκει... Καποιοι δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους νεοι παλιοι εμπειροι αρχαριοι...αλλοι νομιζοθν οτι τα ξερουν ολα αλλοι μπενουν για να ξεσπασουν κ το forum γινεται μπαχαλο... Αν ετσι ειναι το μεγαλυτερο φορουμ ενυδρειων στην Ελλαδα (οπως λετε συνεχεια) φανταζομαι τι θα γινετε σε αλλα... Συγχωρεστε με αλλα δεν φαινετε ωραιο ολο αυτο που γινετε σε εμας τα απλα μελη!!! Επισης πολλα μελη αποχωρουν ή δεν ξανασχολουντε το τελευταιο διαστημα....δε σας λεει τιποτα αυτο??? Με ολη την καλη μου διαθεση εγραψα ολα τα παραπανω,παροτι νεος στο χομπι κ αρχαριος το εχω αγαπησει ηδη κ θα θελα ενα υγιες φορουμ να γινομαι καλυτερος! Και για να μην παρεξηγηθω δεν ανηκω σε αλλο φορουμ ενυδρειου!!!
  2. Christos07

    Jack Russell Terrier

    Με το καλο φιλε. Πανεμορφο!!!
  3. Link αγορας μπορεις να δωσεις??? Φαινετε πολυ καλο για 30 ευρω!!!
  4. Christos07

    Jack Russell Terrier

    Αν ασχοληθεις μαζι του κ ξερει την θεση του μες την αγελη δεν θα εχεις κανενα θεμα κ καμια διαολια. Η αυλη απο μονη της δεν εκτονωνει κανενα σκυλο. Θελει το χρονο του μαζι σου κ τις βολτες του. Για ολες τις ρατσες ισχυει αυτο. Παγκ δεν το προτινω μιας κ κατοχος καθοτι θα αγανακτησει η γυναικα με την τριχα. Δεν φανταζεσαι. Ξεπερ αει τον λυκο μου. Τα τζακ ειναι απιθανα σκυλια κ μαλιστα αυτα με την σγουρη τριχα δεν μαδανε τοσο οσο τα υπολοιπα. Ψαχτο αν σε ενδιαφερει.
  5. Τελείωσε ο διαγωνισμός!!! Δεν θα ανακοινωθούν αποτελέσματα?
  6. Πολυς ντορος για το τιποτα... Μεχρι τωρα καμια διακοπη σε μας. (Δυτικα προαστεια).
  7. Christos07

    Nano Reefaki

    Στη φαση που εισαι τωρα περιμενεις να παει μηδεν το Νο2.
  8. Christos07

    Nano Reefaki

    Νο2 Νο3 Νh3/4 Kh Ph Οπωςδηποτε...και σιγουρα υγρα κ οχι στικ. Ψαξε κ internet παιζουν αρκετα φτηνοτερα.
  9. Μιας και είμαι Αθηνα κ πάντα αυτα τα τσιμπούσια είναι μπαλκονάτα φανατικά ψηφίζω γκάζι. Κάρβουνο μόνο την Κυριακή του Πάσχα. Όσο για το θέμα υγειας κα΄που διάβασα ότι το κάρβουνο αφήνει στο κρεάς κατάλοιπα απο την κάυση τα όποια δεν είναι και τελέιως ακίνδυνα. Δεν το γνωρίζω το θέμα άλλα θεωρούσαν το γκα΄ζι πιο αβλαβές!!! Και για την ιστορία όλα τα μεγάλα εστιατόρια- Σεφ μαγειρεύουν σε ψηγσταρίες γκαζιού. Δεν πιστέυω ότι ρισκάρουν την γέυση για την ευκολία τους!!!
  10. Christos07

    Βραζιλια 2014

    Η Ελλάδα θα παίξει μέχρι τον 3ο αγώνα την πρόκριση....πιστεύω. Ολά παίζοντε σε αυτόν τον όμιλο!!!
  11. Πως γίνετε να φαίνεται πιο μεγάλη η φωτογραφία στο προηγούμενο μήνυμα μου???
×
×
  • Create New...