Jump to content

k@teRin@

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα

Previous Fields

  • Χώρα
    Hellas

k@teRin@'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. k@teRin@

    Περί Ενυδρειου

    Βοήθεια! Εχω δει ενα βιντεακι στο YouTube με ενα ενυδρειο και ανεβαίνουν απο το βυθό κατω φυσάλλιδες ειναι οξυγόνο η αντλία;; δείτε και θα καταλάβετε!!
  2. k@teRin@

    Συντηρηση Ενυδρειου

    Καλησπερα παιδια τι φαρμακα χρειαζεται να βαλω στο ενυδρειο για να ειναι καταλληλο το νερο;;
  3. k@teRin@

    Ενυδρειο!

    Ναι το διάβασα !! Τελικα ενα μονομάχο θα βαλω. Αφου οπως μου ειπες ειναι και άνετο το ενυδρειο μου!! Ειναι μια καλη αρχή.
  4. k@teRin@

    Στήσιμο Ενυδρειου

    Οχι προς το παρόν φτιάχνω το ενυδρειο ώστε να ειναι κατάλληλες οι συνθήκες για το ψάρι μου!! Οταν θα ειναι τοτε θα το παρω!!
  5. k@teRin@

    Ενυδρειο!

    Καλησπέρα εχω ενα ενυδρειο 60 λίτρα και εχω ενα μονομάχο..τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω μεσα;
  6. k@teRin@

    Στήσιμο Ενυδρειου

    δηλαδη να παρω μονο θυληκους μονομαχους να παρωω; οχι αρσενικους;
  7. k@teRin@

    Στήσιμο Ενυδρειου

    Ευχαριστω Καλλιρόη θα το δω και θα σε ρωτήσω τι τυχόν απορίες!!!
  8. k@teRin@

    Πέτρες Για Ενυδρείο!!!!!!

    Καλησπέρα παιδια ειμαι αρχαρια με το σπορ των ενυδρειων μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε λύσεις για το πως να το στήσω;; Ειναι 60 λίτρα εχω παρει φίλτρο, θερμαντηρα και ενα θερμόμετρο!! Μπορείτε να με βοηθήσετε για να κανω κατάλληλες τις συνθήκες για το καινουριο μου ψάρι;! (Μονομαχος)
  9. k@teRin@

    Στήσιμο Ενυδρειου

    Καλησπέρα ειμαι αρχαρια μιας και τωρα ξεκίνησα να ασχολούμαι μετα ενυδρεια. Εχω αγοράσει ενα ενυδρειο 60 λίτρων και δεν ξερω πως να το στήσω. Εχω παρει φίλτρο, θερμαντηρα και ενα θερμόμετρο ..θελω να με βοηθήσετε ώστε να μπορέσω να φτιάξω τις ιδανικές συνθήκες για το καινουριο μου ψάρι (μονομαχος) Σας ευχαριστω εκ των προτέρων !!!
  10. Καλησπέρα ειμαι αρχαρια με το χόμπι μιας και τωρα ξεκινάω να μαθαίνω για τα ενυδρεια!! Θελω βοήθεια!! Εχω αγοράσει ενα ενυδρειο περιπου 60 λίτρα και δεν ξερω καθολου να το στήσω..μπορείτε να βοηθήσετε; Σκεφτομαι να βαλω άμμο και διαφορα φυτά..μηπως ομως μπορείτε να μου πείτε διάφορες λύσεις ώστε να μπορω να αλλάζω ευκολα το νερο αλλα και να ειναι κατάλληλες οι συνθήκες για το καινουριο μου ψάρι;; (Μονομάχοι) ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!
  11. Καλησπέρα ειμαι αρχαρια με το χόμπι μιας και τωρα ξεκινάω να μαθαίνω για τα ενυδρεια!! Θελω βοήθεια!! Εχω αγοράσει ενα ενυδρειο περιπου 60 λίτρα και δεν ξερω καθολου να το στήσω..μπορείτε να βοηθήσετε; Σκεφτομαι να βαλω άμμο και διαφορα φυτά..μηπως ομως μπορείτε να μου πείτε διάφορες λύσεις ώστε να μπορω να αλλάζω ευκολα το νερο αλλα και να ειναι κατάλληλες οι συνθήκες για το καινουριο μου ψάρι;; (Μονομάχοι) ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!
×
×
  • Create New...