Jump to content

Περί σκληρότητας νερού


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

 

Προσπαθώ να βρω πληροφορίες σχετικά με την επιθυμητή σκληρότητα νερού για τις γαρίδες Αμάνο (GH ή/και KH) και από το ψάξιμο που έκανα βλέπω ή GH περίπου 6 βαθμούς ή KH 6-8 βαθμούς. Θέλω να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ 100% νερό RO στις αλλαγές μου και έχω στη διάθεσή μου το Alcaline Buffer και Equilibrium της Seachem.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...