johnnix Posted May 24, 2016 #1 Share Posted May 24, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να βρω πληροφορίες σχετικά με την επιθυμητή σκληρότητα νερού για τις γαρίδες Αμάνο (GH ή/και KH) και από το ψάξιμο που έκανα βλέπω ή GH περίπου 6 βαθμούς ή KH 6-8 βαθμούς. Θέλω να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ 100% νερό RO στις αλλαγές μου και έχω στη διάθεσή μου το Alcaline Buffer και Equilibrium της Seachem. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now