NickTheFish 11 #1 January 31, 2008 Καλως σας βρήκα,είμαι ο Νίκος χομπίστας απο μικρός ξεκινησα με ενα 120 ιδιοκατασκευη φυτεμένο με ψάρια που κανεις δεν μπορει να φανταστεί οτι ταιριάζουν καθως 14 ετών καθόμουν και άκουγα οτι μου λέγανε οι petshopάδες...βάλε giant gourami με cardinal..πέρασαν τα χρόνια και τελικά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις..ιχθυολόγος πλέον στο επάγγελμα με κλίση στα διακοσμητικά....ελπίζω να μπορέσω να μάθω απο τους παλαιότερους και να μεταδώσω τις λιγοστές μου γνώσεις στους αρχάριους...Το site είναι αρκετά ενημερωμένο με θέματα απο άτομα με εμπειρία και αγάπη για αυτό που κάνουν.Ας κλείσουμε την τηλεόραση και ας ανάψουμε το φωτιστικό του ενυδρείου μας...το αληθινό είναι που σε κερδίζει.. Share this post Link to post Share on other sites
Dennius 0 #2 January 31, 2008 καλως ηρθες Κε ιχθυολογε μας !!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος 1.599 #4 January 31, 2008 Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας και εύχομαι να προσφέρεις λόγου του επαγγέλματος σου στο φόρουμ μας Share this post Link to post Share on other sites
Genirous 1 #5 January 31, 2008 Καλώς όρισες Νίκο στο ΑΖ...!!! Το είχες το σαράκι από μικρός,ε...? Share this post Link to post Share on other sites
costas21 0 #6 January 31, 2008 Νίκο καλός όρισες στην παρέα μας ,καλή διαμονή σου εύχομαι... Φιλικά Κώστας Share this post Link to post Share on other sites
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 12 #7 February 1, 2008 Καλώς όρισες στο forum μας, συνονόματε!! Καλή διαμονή και περιήγηση. Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 464 #10 February 2, 2008 Ελπίζω να σε δούμε και στις συναντήσεις μας και να τα πούμε από κοντά . Share this post Link to post Share on other sites
aquamania 0 #11 February 2, 2008 καλως τον μας!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
kouzman 0 #12 February 5, 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Share this post Link to post Share on other sites