Jump to content

Απορια Για Led


cholymelan

Recommended Posts

προσφατα εφτιαξα μια φραγκιερα και εβαλα φωτισμο τ5 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ηδη.λειπει ομως κατι.πριν ειχα ενα diy λεντ το οποιο φοραγε απανω brightlux λεντσ ασπρο και μπλε.το μπλε οταν το ανοιγα μονο του ολα τα κοραλλια φωσφοριζαν.αυτο πχ τα τ5 δεν μπορουν να το κανουν.ψαχνω να βρω εναν τροπο να το ξαναπετυχω αυτο το πραγμα και θα ηθελα την βοηθεια σας.πρεπει να παω παλι σε brightlux?η οτι μπλε λεντ και αν βαλω θα το κανει αυτο το αποτελεσμα.επισης δεν μπορω να κρεμασω κατι απο πανω αφου υπαρχει αλλο φωτιστικο.σκεφτηκα για κανεναν προβολεα αρκετα βαττ να χτυπαει απο ψηλα και πλαι.σκεφτηκα μηπως υπαρχει καποιο φωτιστικο μπλε ετοιμο με ανακλαστηρες που ομως να καθετε πανω στο τζαμι με κλιπς.δεν ξερω.το πεταω το θεμα εδω μηπως ακουσω καμια ενδιαφερουσα ιδεα.σκεφτηκα και τις λεντοταινιες αλλα ειναι λιγα βαττ δεν νομιζω να κανουν δουλεια..τι λετε?

επισης να αναφερω οτι αυτο το θελω οχι για να φωτιζω τα κοραλλια μεσα στην μερα.παρα μονο να το αναβω για κανα δυο ωρες και να τα χαζευω.χωρις κοντρολερσ χωρις τιποτα.on/off τιποτε αλλο.εχει παρει το ματι σας κατι?

Link to comment
Share on other sites

Βασικά χρειάζεσαι royal blue και νομίζω ότι της bridgelux είναι το πιο όμορφο. Τώρα σαν λύσεις κατασκευής το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν μια σειρά στο κέντρο αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι στο φωτιστικό. Οι πιο πολλοί στο εξωτερικό χρησιμοποιούν τέτοιες λύσεις http://www.reefbrite.com/reefbrite-tech-led/ και ζητάνε ακριβώς το ίδιο με σένα. Βέβαια είναι αρκετά ακριβό να το φέρεις οπότε πιστεύω να προσπαθουσες να το αντιγραψεις με diy.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...