Jump to content

700 Λίτρο Ενυδρείο.


Recommended Posts

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Είμαι σε συζήτηση για να αγοράσω ένα μεταχειρισμενο ενυδρειο 700 λιτρων της εταιρείας RENA. Έχει δουλέψει 2 χρόνια. Γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμένη εταιρεία? Είναι αξιόπιστη στο χώρο των ενυδρείων? (Κυριως Σιλικόνες -στεγανοτητα , φωτισμός ,φίλτρο? ). Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Από όσους έχω ακούσει είναι πολύ ευχαριστημένοι με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Το θέμα είναι το ενυδρείο να μην έχει μείνει άδειο (αφού το άδειασαν) για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε μέρος με συνθήκες που βοηθούν στο να ξεραθουν οι σιλικόνες...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το πηρα. Όλα καλά από θέμα στεγανοτητας αλλά όταν το καθάρισα παρατήρησα ότι έχει μικρές γρατζουνιες σε κάποια σημεία που έχουν γίνει μάλλον από σκληρό σφουγγάρι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τις φτιάξω?

Link to comment
Share on other sites

συγουρα  υπαρχει τροπος να φυγουνε οι γρατσουνιες αλλα δεν ξερω πως....  θυμαμε  ειχα ψαξει στο παρελθον και ειχα βρει μια ρητηνη   που εμπενε  μπροστα σε  σφουγγαρι και με εναν  βιδολογο εκανες  εκει την περιοχη ......  θυμαμε  πως ητανε πολυ μεγαλο το κοστος   αυτου  του προιοντος   που το παρατησα   και δεν ξαναασχοληθηκα.....  δυστηχος  δεν θυμαμε  που το ειχα βρει....

 
 
Link to comment
Share on other sites

Μπορεις με ενα σμυριδοπανο αν ειναι επιφανειακες να τρυψεις το σημειο,θα λειανει και θα απορροφιθει απτα διπλανα σημεια,δοκιμαστο σε καποια που δεν θα φαινεται πολυ,πχ κατω κατω,καιβλεπεις!

Υπαρχουν καποια υλικα που γεμιζουν και πιο βαθειες γρατζουνιες κανε αναζητηση!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...