Jump to content

Γεννα γκαπισσας μεσα σε ενυδρειο.


Black Tetra

Recommended Posts

Πριν 3 μερες ειχα παρει μια γκαπυ που ηταν πολλη λιγο εγκυα , τωρα μετα απο 2 μερες αυτη η γκαπισσα με γεννησε 5 ή παραπανω μικρα :bowdown: .Δεν την ειχα στην γεννηστρα και ετσι γεννησε μεσα στο ενυδρειο,Εγω μαζεψα τα 5 και τα εβαλα σε ενυδρειο 5 λιτρων.Δεν ξερω αν μου γεννησε κι αλλα ή αν τα εφαγαν :D (Δεν νομιζω να τα εφαγαν γιατι δεν ηταν καθολου επιθετικα οσο τα παρακολουθουσα).Ηθελα να ρωτησω λοιπον αν ειναι πιθανο να γεννησε κι αλλα και αν θα ξαναγεννησει ή θα πρεπει να περιμενω την επομενη της γεννα; :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

μπραβω να σου ζησουν.αν μπορεις βαλε καμια φωτο να τα δουμε.

Link to comment
Share on other sites

Το σιγουρο ειναι οτι γεννησε πολλα περισσοτερα ,απλα εσυ δε τα προλαβες η δεν τα ειδες.Τωρα θα σου ψαναγεννησει την επομενη φορα.

Link to comment
Share on other sites

Τα γκάπυ γεννάνε περίπου 20 μικρά σε κάθε γέννα. Ή επόμενη γέννα δεν θα αργήσει γι΄αυτό αν θέλεις ετοιμάσου σιγά σιγά. Πρόσθεσε πολλά φυτά στο ενυδρείο σου για να προσφέρεις κρυψώνες στα μικρά. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ψάχνεις τα μικρά και να τα μεταφέρεις, ούτε να βάζεις τις θηλυκές σε γεννήστρα. Τα περισσότερα από αυτά θα επιζήσουν μέσα στα καταφύγια που τους προσφέρουν τα φυτά. Ένα καλό φυτό για τα νεογέννητα είναι το Ceratophyllum demersum. Θα σου πρότεινα όμως να πάρεις την ποικιλία Ceratophyllum demersum 'Foxtail' γιατί δεν κόβονται εύκολα τα στελέχη. Μπορείς να το βρεις τόσο σε πλαστικό όσο και σε ζωντανό φυτό. Φυσικά προτείνω τα ζωντανά φυτά. Καλή συνέχεια και καλό μπέιμι σίτινγκ στα μικρά σου. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...