Jump to content

Βοηθεια Σχετικα Με Chinese Soft-Shell Turtle


Recommended Posts

χαιρετε και καλως σας βρηκα.

 

Θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει καποιος φιλος chinese soft shell turtle

 Αν ναι την εχει με καποιο ειδος ψαριου?

 

Την εχω απο το 2011 και σταδιακα της αλλαζω ενυδρεια (20λτ-45λτ-80λτ) αφου την πηρα απο μωρο.τωρα απο το 80αλιτρο που ειναι θα παει σε 220 λιτρα αλλα μιας και θα στηθει κατι πιο ομορφο και εντυπωσιακο θα ηθελα να βαλω και καποιο ψαρι πχ και φυτα .η χελωνα ειναι επιθετικη και περι τα 15 εκατοστα σε πληρη εκταση.στο ιντερνετ δεν εχω βρει πληροφοριες σχετικα με συγκατοικους.Απο την αλλη σκεφτομαι μιας και το ενυδρειο θα ειναι μεγαλυτερο να το χωρισω σε διαμερισματα και αναλογως το ειδος να στηθει και το ΄'διαμερισμα' του.η χελωνα θελει αμμο και πετρες/ξυλα για κρυψωνες και να ξεκουραζεται.Οποιαδηποτε προταση/πληροφορια δεκτη μιας και τις επομενες μερες θα εγκατασταθει στο νεο της σπιτι!

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα φιλε μου. Την είχα και αυτη την χελώνα. Με αυτο το είδος ειναι απαγορευτική η διαβίωση με ψάρι, μιας και οι τεραπινες ειναι πολύ καλύτεροι κυνηγοί απο τις Res. Επισης Πρόσεχε την γιατί έχει ευκίνητο λαιμό που μπορεί να την κάνει να γυρίσει το κεφαλής γρήγορα και να δαγκώσει σε απόσταση μέχρι τα μέσα του καβουκιου της. Τις αρέσει η άμμος στον βυθό στην οποία κρύβεται και κάνει καρτέρι για την λεία της. Κλασσικά θέλει και την στεριά της, αν και κυρίως θα αρκεστεί σε κάποιο επιπλέον αντικείμενο στο οποίο θα πιαστεί και θα κάθεται σαν μισοβυθησμενη στο νερό.

Αυτο με τα διαμερίσματα που λες δεν το κατάλαβα.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την απαντηση.με διαμερισματα εννοω οπως πχ οταν βαζουν το πλεγμα στα σκαλαρια να γεννησουν  που τα διαχωριζει απο το υπολοιπο μερος του ενυδρειου κτλ με το ιδιο νερο.αν και θα χαλαγε οπτικα αρα δε το σκεφτομαι πλεον.οποτε μονος του ο rafaello!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...