Jump to content

Αφρικανικες κιχλιδες


akis80

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα. Καλως ηρθα στην παρέα σας.

Λοιπόν. πρόσφατα ήρθε στην κατοχή μου από έναν φίλο ενα rio 400 μεταχειρισμένο κομπλε με την βαση ( αυτό υης φώτο. το προορίζω για κιχλιδες   λεω να μπω και σε αυτα τα νερα αν και δεν τα ξερω καθόλου. Εχω καποιούς ενδιασμους με την ξύλινη βαση και θελω να σας ρωτησω αν ειναι εφικτο να το ενισχυσω εσωτερικα.

Τι εννοω: το επιπλο ειναι με τεσσερα καθετα στηριγματα ( το γνησιο της JUVEL), και λέω μηπως ειναι δυνατον αν κανω τεσσερα πλαίσια απο κιλοδοκο στο μεγεθος των κάθετων μελαμινών και να τα στηριξω με βιδες πανω στισ δύο μεσαίες ( γιατι στις ακριανές έχει τους μεντεσεδες από τα πορτακια και δεν γίνεται ) ωστε να γίνουν ποιο ανθεκτικα αφού θα τα βιδωσω και πανω τους και μεταξί τους. Δηλαδη να πιασω τα δυο πλαίσα και ενδιαμεσα τηνμελαμίνη. Θα βοηθήσει καπώς η τζάμπα ο κόπος λετε. Είναι ωραίο έπιπο και είπα μην το χαραμίσω για σιδερένιο μιας και η προηγούμενη βαση μου που την ειχα για 140 λίτρα ενυδρείο ήταν homemade σιδερένια και με επενδυση

Αυτα προς το παρων . Για την βοηθεια στησιματος αργοτερα θα χρηαστω σίγουρα την βοηθεια σας

post-61070-0-67543600-1433183981_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο φορουμ μας.

Επειδη εδω ειναι η κατηγορια του καλωσορισματος και το θεμα κλειδωνει μετα απο μερικες μερες αυτοματα,ανοιξε ενα νεο θεμα στην καταλληλη κατηγορια του φορουμ για να συζητησουμε εκει τις αποριες σου.:)

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες! Αφησε το επιπλο οπως εχει, μια χαρα ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...