Jump to content

trigger compatibility


maximus

Recommended Posts

καλημερα

τι γνωμη εχετε για τον clown trigger και ποια ψαρια θα μποπουσαν να συμβιωσουν μαζι του

Link to comment
Share on other sites

Κούκλος. Πολύ έξυπνος και πολύ δραστήριος. Γίνεται, όμως, πολύ μεγάλος και είναι αρκετά επιθετικός. Θα πρέπει να τον κρατήσεις με ψάρια που ξέρουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, κατά τη γνώμη μου με άλλα triggers ή puffers. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να σου δώσει ο ΤΑΝ που έχει ένα setup με τέτοια ψάρια που περιλαμβάνει και έναν clown trigger.

Link to comment
Share on other sites

ροφοι-σμερνες-lionfish??

Mε αυτα τα ειδη ναι, μπορει να ζησει. Οπως επισης και με puffers. Αλλα προσοχη στις ισοροπιες αναμεσα τους. Γιατι εαν ξεκινησει ο καυγας επειδη εχουμε λαθος set-up τοτε δεν μετραμε δαγνωνιες, αλλα θυματα. Ειναι ενυδρειο που θελει εμπειρια και καλο ειναι να το αποφυγεις αυτη την στιγμη που ακομα εισαι καινουργιος. Οταν αισθανθεις δυνατος θα δεις πως θα το κανεις ανετα και οχι ανχωτικα. :bowdown::thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Το clown trigger πέρα από τα εντυπωσιακά χρώματα που έχει είναι από τα ψάρια με τον πιο απρόβλεπτο χαρακτήρα μιας και ενώ για αρκετά χρόνια μπορεί να συμβιώνει καλά με τα υπόλοιπα ψάρια του ενυδρείου έρχεται μια μέρα που μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να σκοτώσει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ψάρια του ενυδρείου. Για να περιορίσουμε κάπως αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να μπει από τα τελευταία ψάρια στο ενυδρείο καθώς επίσης και όχι σε μικρότερο των 1000+ λίτρων ενυδρείο. Συμβατά είδη είναι σχεδόν τα περισσότερα από τα είδη των trigger καθώς και όλα τα μεγάλα puffer.Με lion fish δεν είναι καλός συνδυασμός καθώς μπορεί να το σκοτώσει εύκολα με τρύπημα στην κοιλιά…

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...