Jump to content

Καλησπέρα!


Panagiotis_61191

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Ονομάζομαι Παναγιώτης, Φαρμακοποιός, Geek και πρόσφατα έκανα το πρώτο μου ενυδρείο! Η αλήθεια είναι πως ήταν λιγάκι απότομο, καθότι ο πατέρας μου ήθελε να μου κάνει δώρο, το ενυδρείο... Οπότε όταν γύρισα σπίτι το βρήκα γεμάτο! Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω για acquaspacing και θα ήθελα πολύ αντί για τα πλαστικά να είχα δημιουργήσει κάτι όμορφο, με αληθινά φυτά!

 

Ωστόσο καθότι αρχάριος, είπα να δω αν θα τα καταφέρω ως έχει και βλέπουμε. Το ενυδρείο μου είναι σχετικά μεγάλο (230 lt, Cayman 110). Έχω πάρει 2 διαφορετικά ήδη τροφών τα ψαράκια μου καθώς και βακτήρια να αποικίσουν το φίλτρο μου (Bluewave 07) για να βοηθήσουν στον κύκλο του Αζώτου.

 

Για την ώρα όλα δείχνουν καλά στο ενυδρείο (ευτυχώς) από το ΣΚ που μας έρχεται θα αρχίσω τις μετρήσεις με test strips!

 

Καλή συνέχεια σε όλους!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ορισες στο φορουμ και στα χομπι..Καλη αρχη με το ενυδρειο σου...βαλε μας μια φωτογραφια να το δουμε..Τι ψαρακια φιλοξενεις; καλο θα ηταν να μην παρεις στιξ τεστ αλλα προτιμησε τα υγρα που ειναι πιο εμπιστα :thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες. Επρεπε πρώτα να στρώσεις το φιλτρο σου και μετα να βάλεις ψαράκια μέσα. Τι ψάρια και πόσα έχεις; Μη ταίζεις πολύ μέχρι να κάνεις κάτι με το στρώσιμο. Αν υπήρχε κάποιος να σου δώσει μπολι θα ηταν οτι καλυτερο.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο φορουμ μας.

Επειδη εδω αυτη η κατηγορια ειναι του καλοσορισματος και μετα απο μερικες μερες το θεμα κλειδωνει αυτοματα,θα σε παρακαλουσα να ανοιξεις ενα νεο θεμα στο γενικα γλυκου για να συζητησουμε εκει οτι αποριες εχεις. :)

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες.

 

  :welcome:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες.

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...