Jump to content

Θαλασσινό ενυδρείο 180λ μετά από 4 μήνες.


Aris Xrisanthakopoulos

Recommended Posts

Γειά σας και πάλι μετά από 4 μήνες το ενυδρείο πάει μια χαρά ιδικά τώρα που έφυγαν και οι ζεστές γιατί δεν μπορούσα να ρίξω τι θερμοκρασία κάτω από 30 με τίποτα.. πάμε στο ενυδρείο τώρα φωτιστικό 4χ39 χειροποίητο. Σκιμμερ ακόυα μεντικ είναι για 600 λίτρα. Φίλτρο εξωτερικό τετρά το 1200λ/ω με άνθρακα αντί φώσφορο υαλοβάμβακα . Κυκλοφορητες 2 ένας 5000λ/ω ο άλλος 6000λ/ω ( κάποια στιγμή θα μπουν jebao h tunze ) βράχος ζωντανός 19 κιλά περίπου. Μέσα αυτή τι στιγμή υπάρχουν 4 σαλιγκάρια ένα νταμσελ και ένα ντασκυλους αν το λέω καλά. Από μετρήσεις είμαι αμμωνία 0. Νιτρωδη 0. Νιτρικά 5. Kh 8.8 μαγνήσιο 1420. Ασβέστιο 440. Ρίχνω special blend ανά 15 μέρες τι δοσολογία που λένε οι οδηγίες Μου είπαν ότι είμαι έτοιμος να βάλω τα πρώτα κοράλλια τα οποία δεν έχουν πόλες απαιτήσεις. Ακούω συμβουλές...ευχαριστώ

post-60986-0-36278800-1441787608_thumb.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. 
Θα ήθελα βασικά τον βράχο σου λήγω διαφορετικό γιατί τα πάνω πάνω κομμάτια μου φαίνονται κάπως επικίνδυνα έκτος και αν τα έχεις κόλληση κάλα, και έκτος τον άλλον θα προκαλούνε σκιά σε ότι είναι από κάτω. ψάξε λήγω την κυκλοφορία γιατί βλέπω ότι σου κρατάει λήγω( βρομά) στης άκρες .
 
Όλες η παρατηρήσεις είναι καλοπροαίρετες και πάντα από προσωπικές εμπειρίες μου..

Link to comment
Share on other sites

Ο βράχος είναι τρύπημενος και στερεωμενος. Αυτό που φενεται στις άκρες είναι διατομικη άλγη. Για τι σκιά που λέτε δεν θα βάλω κάτι ακριβώς κάτω από το βράχο οπότε δεν νομιζω να έχω πρόβλημα τώρα θα δούμε στη πορεία! Να προσθέσω αλλατοτητα 1025 φώτο περίοδος 9 ώρες.

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ τότε δεκτό  για τον βραχώ κάλα είναι η αλατότητα σου βάλε κανένα κοραλακι εύκολο για άρχει και καλή συνεχεία

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...