Στάθης Σκλαβενίτης Posted December 12, 2015 #1 Share Posted December 12, 2015 (edited) Γεια σας παιδια εχω ενα τελειως λευκο και ενα τελειως μαυρο molly αν ζευγαρωσουν τα μωρα θα ειναι ασπρα και μαυρα η κατι σε δαλματιας πορτοκαλι και κιτρινα ; Edited December 12, 2015 by Στάθης 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav Posted December 12, 2015 #2 Share Posted December 12, 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα τελειως λευκο και ενα τελειως μαυρο molly αν ζευγαρωσουν τα μωρα θα ειναι ασπρα και μαυρα η κατι σε δαλματιας πορτοκαλι και κιτρινα ; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 12, 2015 #3 Share Posted December 12, 2015 :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στάθης Σκλαβενίτης Posted December 12, 2015 Author #4 Share Posted December 12, 2015 χαχααχχααχαχαχα ευχαριστώ πολύ stav!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στάθης Σκλαβενίτης Posted January 18, 2016 Author #5 Share Posted January 18, 2016 (edited) Ρωτησα γτ μ ειπαν σε πετ σοπ οτι υπαρχει κ η πιθανοτητα να βγουν διαφορα χρωματα μιας και κραταει σπερμα για 4-5 γεννες Edited January 18, 2016 by Στάθης 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav Posted January 19, 2016 #6 Share Posted January 19, 2016 Ρωτησα γτ μ ειπαν σε πετ σοπ οτι υπαρχει κ η πιθανοτητα να βγουν διαφορα χρωματα μιας και κραταει σπερμα για 4-5 γεννες Ναι,αυτο ειναι σωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 Posted January 19, 2016 #7 Share Posted January 19, 2016 Κοιτα για τα molly δεν ξερω να σου που ακριβως γιατι ειμαι καινουργιος.σε πτηνα που εχω δεν παιζει ρολο μονο το χρωμα των γονεων αλλα και τον παππουδων δηλαδη το μαυρο που εχεις μπορει να ειχε πατερα μαυρο και μητερα πορτοκαλι και να βγηκε μαυρο αυτο ομως μπορει να κανει γονο ππρτοκαλι γιατι εχει καποια γονιδια μεσα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στάθης Σκλαβενίτης Posted February 10, 2016 Author #8 Share Posted February 10, 2016 ακριβως για αυτο τον λογο ρψτησα και εγω εδω στο φορουμ τεσπα γεννα με ασπρα δεν εχω δει ακόμα πηρα δυο μαυρα και κυνηγιουνται ολη την ωρα τα ασπρα τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts