teke Posted May 9, 2016 #1 Share Posted May 9, 2016 καλησπερα χριστος ανεστη σ ολους!!εχετε καμια καλη προταση για εσωτερικο φιλτρο εως 100 λιτρα??να παιρνει κ βιολογικο υλικο θελω εστω λιγο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula Posted May 9, 2016 #2 Share Posted May 9, 2016 Καλησπέρα, εγώ έχω το Aquael turbo 500 κ είμαι ευχαριστημένη Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke Posted May 9, 2016 Author #3 Share Posted May 9, 2016 μαλιστα ευχαριστω πολυ!!κανει θορυβο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav Posted May 9, 2016 #4 Share Posted May 9, 2016 http://www.aquavivere.gr/eksoplismos/eswterika-filtra/eheim-biopower-200-2412 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula Posted May 9, 2016 #5 Share Posted May 9, 2016 μαλιστα ευχαριστω πολυ!!κανει θορυβο??Καθόλου Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted May 9, 2016 #6 Share Posted May 9, 2016 Γιατι εσωτερικο; Send from the heart of the Amazonas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke Posted May 9, 2016 Author #7 Share Posted May 9, 2016 προτεινεις κατι καλυτερο sturm??μ αρεσει να ψαχνω τ καλυτερο δυνατο για τις συνθηκες διαβιωσης των ψαριων μ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 Posted May 9, 2016 #8 Share Posted May 9, 2016 Αυτό που θέλει να σου πει ο Sturm είναι γιατί δεν κοιτάς για κάποιο εξωτερικό φίλτρο που γενικά είναι το καλύτερο που μπορείς να επιλέξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted May 9, 2016 #9 Share Posted May 9, 2016 Αυτο ακριβως λεω. Εξωτερικο φιλτρακι και καθαρισες. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Posted May 10, 2016 #10 Share Posted May 10, 2016 Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά παραπάνω όσον αφορά το εξωτερικό φιλτρακι. Αν μπορείς να το κάνεις, θα είναι ή καλύτερη κίνηση. Τώρα αν προτιμας εσώρουχα δες και αυτά.http://www.petsupermarket.gr/199/κατάλογος/εσωτερικά-φίλτρα.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS Posted May 10, 2016 #11 Share Posted May 10, 2016 Τώρα αν προτιμας εσώρουχα δες και αυτά.http://www.petsupermarket.gr/199/κατάλογος/εσωτερικά-φίλτρα.htmlΠαρασκευα μου,τι εννοείς "εσώρουχα " ;;;; :DΘα συμφωνήσω με τα παιδιά, καλύτερα εξωτερικό φίλτρο. Μεγαλύτερος κάδος για υλικά κ πιο εύκολο στην χρήση του, μιας και δεν βάζεις τα χέρια μέσα στο ενυδρείο. Επίσης κερδίζεις τον χώρο που θα καταλάμβανε το εσωτερικό. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke Posted May 10, 2016 Author #12 Share Posted May 10, 2016 αχχαχαχαα ωραιοι...ευχαριστω πολυ!!θα το σκεφτω κ θα πραξω αναλογως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Posted May 10, 2016 #13 Share Posted May 10, 2016 Παρασκευα μου,τι εννοείς "εσώρουχα " ;;;; :D Θα συμφωνήσω με τα παιδιά, καλύτερα εξωτερικό φίλτρο. Μεγαλύτερος κάδος για υλικά κ πιο εύκολο στην χρήση του, μιας και δεν βάζεις τα χέρια μέσα στο ενυδρείο. Επίσης κερδίζεις τον χώρο που θα καταλάμβανε το εσωτερικό. Ουπς ο δαίμων του πληκτρολογίου!!!!!Εσωτερικά εννοουσα.... Αχαχαχαχαχαχαααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts